Selamlar paypal için kredi kartı kaydederken kartınızdan 1.95 dolar çekiyor ve bu harcama için açıklamada paypal (xxxx) gibi 4 haneli bir kod yollanıyor. Bu kod ile kartı aktifleştiriyoruz. Ben wings kullanıyorum, harcamayı gördüm ama kodu göremedim. Kod nasıl ve nerede gözüküyor, 2-3 gün beklemek lazım mı yoksa harcama ekstre görünür görünmez kodla gözüküyor mu?
Bende gecen gün ayni sekilde, Paypala Sanal kredi kartimi tanittim. Bu kodu istedi ancak internetteki ekstreme bir türlü gelmedi. Sonra ilk hesap tarihinde cekilen miktarin yaninda "PP *1234 EXPUSE" yaziyordu. burada ki 1234 kod oluyor.
Bu kod ekstrede görünüyor olabilir. İnternet bankacılığında sorgulama ekranında gözükmeyebilir belki
ara kartının müşteri hizmetlerini az önce paypaldan bi işlem yaptım 4 haneli bir kod olması lazım onu bana sölermisiniz de verirler ben öle öğrenmiştim yoksa extreyi beklemen lazım
kodu müşteri hizmetlerinden almak zorundasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
kodu müşteri hizmetlerinden almak zorundasın.
zorundamı?
internet bankacılığı kullanıyorsan onaylanmamış harcamalar yada o tarz yazan bölümde (bankaya göre değişiyor bu isim) kodu görebilirsin.
kaç günde yansıyor işlem, ben 5inde yapmıştım 7sindeki işlemlerde sadece 1.54 tl (1 dolar) hesap açım ücreti görünüyordu
evet zorundasın bendede interaktif bankacılık var online şubeden çekilmiş paralar gözüküyor ama kodu gözükmüyor kodu ise sadece müşteri hizmetlerinden alabiliyorsun.
kendim bizzat yaşadım hatta 3-5 defa kod gönderme isteği yaptım bayağı param gitti.
İnternet bankacılığı kullanıyorsan ön provizyon alarak bu numaraları görebilirsin..
Teşekkürler, halletmeye çalışacağım ama hemen görünüyor mu işlemlerde yoksa dedikleri gibi 2-3 gün bekleyim mi
müşteri hizmetlerini ara hemen al diyoruz sen hala kaç gün bekleyim diye soruyosun arkadaşım fitil oldum burda ara al :D
ben bankamatikten extre kontrolü yaparak kodu girmiştim oldukça basitti müşteri hizmetleriyle falan ugraşmaya gerek yok ama beni kartım yapı krediydi diger bankalar nasıldır bilemem
tamamdır, yurtdışındayım, o nedenle yurtiçindeki müşteri hizmetlerini aramadan emin olmak istedim teşekkürler
Arkadaşlar özür dilerim; konu hortlayacak ama , bana gelen Paypal kodu 2 haneli ve Paypal kabul etmiyor bunu. 10-07-10 PAYPAL * 12 3.06 (12 temsili olarak yazılmıştır.) Tekrar mı kod istesem?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme