Şimdi Ara

paypal 4 haneli kod yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    paypal için kredi kartı kaydederken kartınızdan 1.95 dolar çekiyor ve bu harcama için açıklamada paypal (xxxx) gibi 4 haneli bir kod yollanıyor. Bu kod ile kartı aktifleştiriyoruz.
    Ben wings kullanıyorum, harcamayı gördüm ama kodu göremedim.
    Kod nasıl ve nerede gözüküyor, 2-3 gün beklemek lazım mı yoksa harcama ekstre görünür görünmez kodla gözüküyor mu?

• Bende gecen gün ayni sekilde, Paypala Sanal kredi kartimi tanittim. Bu kodu istedi ancak internetteki ekstreme bir türlü gelmedi. Sonra ilk hesap tarihinde cekilen miktarin yaninda "PP *1234 EXPUSE" yaziyordu. burada ki 1234 kod oluyor.
  • Bu kod ekstrede görünüyor olabilir.
    İnternet bankacılığında sorgulama ekranında gözükmeyebilir belki
  • ara kartının müşteri hizmetlerini az önce paypaldan bi işlem yaptım 4 haneli bir kod olması lazım onu bana sölermisiniz de verirler ben öle öğrenmiştim yoksa extreyi beklemen lazım
  • kodu müşteri hizmetlerinden almak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

kodu müşteri hizmetlerinden almak zorundasın.

zorundamı?

internet bankacılığı kullanıyorsan onaylanmamış harcamalar yada o tarz yazan bölümde (bankaya göre değişiyor bu isim) kodu görebilirsin.
  • kaç günde yansıyor işlem, ben 5inde yapmıştım 7sindeki işlemlerde sadece 1.54 tl (1 dolar) hesap açım ücreti görünüyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet zorundasın bendede interaktif bankacılık var online şubeden çekilmiş paralar gözüküyor ama kodu gözükmüyor kodu ise sadece müşteri hizmetlerinden alabiliyorsun.

kendim bizzat yaşadım hatta 3-5 defa kod gönderme isteği yaptım bayağı param gitti.
  • İnternet bankacılığı kullanıyorsan ön provizyon alarak bu numaraları görebilirsin..
  • Teşekkürler, halletmeye çalışacağım ama hemen görünüyor mu işlemlerde yoksa dedikleri gibi 2-3 gün bekleyim mi
  • müşteri hizmetlerini ara hemen al diyoruz sen hala kaç gün bekleyim diye soruyosun arkadaşım fitil oldum burda ara al :D
  • ben bankamatikten extre kontrolü yaparak kodu girmiştim oldukça basitti müşteri hizmetleriyle falan ugraşmaya gerek yok ama beni kartım yapı krediydi diger bankalar nasıldır bilemem
  • tamamdır, yurtdışındayım, o nedenle yurtiçindeki müşteri hizmetlerini aramadan emin olmak istedim
    teşekkürler
  • Arkadaşlar özür dilerim; konu hortlayacak ama , bana gelen Paypal kodu 2 haneli ve Paypal kabul etmiyor bunu.
    10-07-10 PAYPAL * 12 3.06 (12 temsili olarak yazılmıştır.)
    Tekrar mı kod istesem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.