Şimdi Ara

Paylaşılan Boykot Resimleri Hak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mc donalds abd
    Pepsi abd
    Nestlé isviçre

Bunlara nasıl israil malı diyorlar anlamıyorum?

Daha bir sürü var hepsine israil damgası yapıştırmışlar

• Pepsi renginden belli değilmi :D tskmızda dolu dolapları var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BankerBilo007

Pepsi renginden belli değilmi :D tskmızda dolu dolapları var..

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde doğan Caleb Bradham tarafından bulunmuştur. 1898 yılında New Bern, North Carolina'da "Brad's Drink" ("Brad'in İçeceği") olarak piyasaya sürüldü ve Bradham, içeceği eczanesinde yaptı. Bradham 1898 yılında rakibinden 100 dolar karşılığında "Pep Cola" ticari ismini satın alarak kullanmaya başlamıştır.[1] Daha sonradan Pepsi Cola adını aldı ve muhtemelen adı, yapımında kullanılan sindirim enzimi pepsin ile kola fındığından gelmektedir.[2] Kimyacı olan Caleb Bradham, Pepsi'yi sindirime yardımcı olması ve enerji vermesi amacıyla geliştirmiştir.[3] İlk Pepsi 1893 yılında satışa sunulmuştur. 1906 yılında ABD Gıda Enstitüsünün içecek içerisinde zararlı bir madde olmadığını görmesiyle satışı serbest bırakılmıştır. Artan talebin de etkısıyle ilk şişeleme fabrikaları Kuzey Karolina eyaletinin Durham ve Charlotte kentlerinde kurulmuştur. Bugün dünyanın birçok ülkesinde şişeleme ve üretim fabrikası bulunan Pepsi, hemen hemen tüm ülkelerde satılmakta ve büyük bir pazar payına sahiptir.

2012 tarihinde Coca-Cola ve Pepsi şirketleri ABD yasaları uyarınca ürünlerinin üzerine kanser uyarı etiketi konulmaması için içeceğe karamel rengi veren 4 - metilimidazol maddesini azaltmışlardır.[4] Şirketler ürünlerinde herhangi bir kanser riski olmadığı ama bunun önlem almak adına gerekli olduğunu belirttiler. Aynı zamanda ürünlerin tadında herhangi bir değişiklik olmayacağını söylediler.

• ABD'in İsrail'den aşağı kalır yanı var mı sence?
  • Öncelikle Filistinde yapılan zulmü destekleyen veya onlar bizim dostumuz diyenler mesajı alıntılayarak yorum yapmazlar ise sevinirim. Benim sözüm gerçekten ne yapabiliriz diyip de aklında soru işareti olan kişilere söylüyorum.

O kadar eleştiri yapmışsınız. İyi hoş güzel fakat uç örnekler vererek konuyu saptırmaya çalışmışsınız.Şimdi iki tane cola varsa altarnatif ürün varsa onu kullanabilirsin. O zaman araba,uçak vs... hiçbirisini kullanmayıp eski devirdeki gibi at ile deve ile mi yolculuk yapalım?Yukarıdaki arkadaş telefonu at demiş, bu telefonu kullanarak bir kaza anındaki acil bir hayatı kurtarabilirsin. Ancak bir ay, bir yıl cola cola veya pepsi içmezsen ölmezsin, git cola turka , niğde gazozu,ankara gazozu tüket.

Zaten boykot edilirken merak etme iflas etmeyecek fakat adamlar senin tepki gösterdiğini bilsin. Biz bu insanlara bu kadar savaş açıyoruz ama islam dünyası hala belirli bir nüfusa sahip bizim ürünlerimizi almayabiliyor bunlar birleşirse bizi yok ederler diyebilmesi lazım. Sen bu gün dersen boykot ile olmaz üzerine düşeni yapmamış olursun. Silah verseler gidecekmisin? Aileni bırakabilecekmisin.

O yüzden müslüman isek eğer, orada yapılan bir zulüm varsa masumlar öldürülüyorsa ve sende bu ülkenin mallarını alıyorsan ve bu firmalar vergileri, bağışları ile bir şekilde orduya ayrılan bütçeden faydalanıyorsa nasıl hesap vereceksin? O masum yavrular orada yanarken sen burda o cola ile o dondurma ile nasıl serinleyebileceksin arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Cococola abd
    Mc donalds abd
    Pepsi abd
    Nestlé isviçre

Bunlara nasıl israil malı diyorlar anlamıyorum?

Daha bir sürü var hepsine israil damgası yapıştırmışlar

İsrail malı diye değil Yahudi malı diye boykot ediliyor.
  • Boş ver bunlari yilardir her ramazan israil flistine saldirir.Bunlar 1 ay pretosta eder2.ay unutur.Mavi marmaradada aynisi oldu.+Çogu amerikan firmasi üretimi telefon veya pc ile atiyor mesajlari telwfon pc abd üretimi olmasa işletim sistemleri amerikan aradiklari google amerikan .Amerikaya karşi 2 tl kola alma sen devlet kaç trilyonluk uçak alsin.hihi böyle böyle kesin amerika bayar hatta amerika ile israile ambargo koyup açliktan ölelim.Firmalarin tabi devlete katkisi olur hiç olmadi vergi veriyor.Türkiyede bile coca cola firmasinda çalişan binlerce kişi var satim olmazsa işçi azaltirlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boykot yapılarak bir yere varamayız.Benim anlamadığım nokta birileri boykot yaparke,diğerlerinin de boykot yapmalarını istemesi veya tam tersi, boykot yapanlarla dalga geçmek gibi.İsteyen istediğini yapar,bu zorlama saçma.

• Şöyle oluyor aslında bunların hiç biri israilde üretilmiyor.

Fakat lobileşme, masonluk, siyonizm gibi kavramlar yahudi vatandaşın elinde.

Bunlarda kendi aralarında kısımlara ayrılıyor

Evangelizm, paganizm, siyonizm gibi bi sürü alt dallaırı var bunların çoğuda birlik içinde olduğu için para babaları bunlar.

En basitinden Rothcillds ailesi 4 oğlunu avrupaya yollamış zamanla avrupanın finans hakimi olmuşlardır.

İsrailli yada yahudi siyonist her ne ise bu tip insanlar gelipde göz önünde bulunmazlar.

Parayı başka vasıtasıyla bastırır ülke siyasetçilerine rüşveti verir o ülkede amerikalıya ihale aldırır işletir en son para onun cebine girer. Sen ona hiç bi zaman ulaşamazsın bu gizlilik içinde olur.

Sadece şu aşağıdaki tablo bile %1 dir bu sadece basit gıda ve kozmetik üzerine

Bu firmaların kökenini araştır üretildiği ülke çindir firmanın ceosu amerikalıdır o amerikalı lobiye bağlıdır o lobide yahudi lobisidir.

Böyle kendilerini gizlemiş paravanlamışlar.

En basitinden aynı sistem Türikiyede mevcuttur. Şuanki siyasi iktidar bi nevi kendi belirlediği kişilerle lobi kurmuştur.

Şu aşağıdaki tabloya bakın ülkenin malının çokluğu 5 - 10 aileye aittir. Listede koç sabancı yok olsa bu tablo dahada genişler gerisini siz düşünün durum o kdar vahim ülkeyi parsel parsel firma firma paylaşmışlar. Ülkemizdeki firma mal mülk kimin onu bile bilmiyorken israil malını mı farkında olucaksınız.

İşte ülkenin paylaşıldığı potreler

Yani anlıycağınız yahudi artık elini eldivenli maşayayla bile ateşe dokunmuyor kendisi o kadar geri planda.

Bu tür insanlar yahudilik ve israil bozmasıdır. Genelde belli bi parayı bulmuş kendilerini büyük üstün insan sanar.

Yahudi israilli siyonist genellikle sistem üretir. Küreselleşme globalizm yeni dünya düzeni gibi kavramların arkasında siyonist yahudiler vardır.

Hatta bugünkü bankacılık ve para sisteminide ele geçirmişler

Aşağıdaki 4 dk lık video izleyin para nasıl üretilir şaşırcaksınız.

• İsrail Türk mallarını boykot etmeye başlamış bile. Aslında sadece israilin değil Amerikanın ürettiği malları elimizden geldikçe almamak lazım. Ben şahsen 7 yıldır kola ve o firmalara ait tüm içeceleri
    tüketmiyorum. Bunun zararını değil faydasını gördüm. kapitalist sistem bundan anlar. (Tarihte bunun örnekleri var İngilizler uyuşturucu satabilmek için bunu engelleyen savaş açmışları afyon savaşları
    Sıgarayı bıraktım kola içmiyorum algida başta hazır dondurma yemiyorum, ariel detarjanı kullanmıyorum evimde. hatta çok az deterjan kullanıyoruz makineler için sabun tozu ve çamaşır sodası kullanıyoruz.
    Zaten bunların hepsi zararlı şeyler. Sistemli bir şekilde alternatif ürünlere yönelmek lazım. elimizden geldiği kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Boykot yapılarak bir yere varamayız.Benim anlamadığım nokta birileri boykot yaparke,diğerlerinin de boykot yapmalarını istemesi veya tam tersi, boykot yapanlarla dalga geçmek gibi.İsteyen istediğini yapar,bu zorlama saçma.

Aslında boykot yapanların amacı tamamen Hz.İbrahim kıssasında ki karınca misali "Maksat safımız belli olsun".Yoksa geniş çaplı düşününce yukarı da arkadaş bir tablo paylaşmış yine işler bu düzen.Biz boykot yerine üretmemiz lazım.Onlar sattıkça bizde mallarımızı satarak bu işin üstesinden geliriz.Ha boykot edenlere de etmeyenlere de haklılık gözüyle bakıyorum tabi dediğin gibi birbirlerini zorlaması gereksiz.Ama dediğim gibi "Maksat safımız belli olsun"..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 24 Temmuz 2014; 0:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

İsrail Türk mallarını boykot etmeye başlamış bile. Aslında sadece israilin değil Amerikanın ürettiği malları elimizden geldikçe almamak lazım. Ben şahsen 7 yıldır kola ve o firmalara ait tüm içeceleri
    tüketmiyorum. Bunun zararını değil faydasını gördüm. kapitalist sistem bundan anlar. (Tarihte bunun örnekleri var İngilizler uyuşturucu satabilmek için bunu engelleyen savaş açmışları afyon savaşları
    Sıgarayı bıraktım kola içmiyorum algida başta hazır dondurma yemiyorum, ariel detarjanı kullanmıyorum evimde. hatta çok az deterjan kullanıyoruz makineler için sabun tozu ve çamaşır sodası kullanıyoruz.
    Zaten bunların hepsi zararlı şeyler. Sistemli bir şekilde alternatif ürünlere yönelmek lazım. elimizden geldiği kadar

çok haklısın dostum

@Baelros

olabilir herşeylerde parmağı ama biz yinede yahudi mallarını kullanmaktan kaçınmalıyız

israilde şuan tamda senin gibi düşünmemizi ve hiç bir şeyden vazgeçmememizi istiyor

https://www.youtube.com/watch?v=AbIQto3KPUM

israillilerin hazırladığı benim utanarak izlediğim bu videoyu izlersen beni anlayabilirsin

• Biz bu kafayla 3 yila abd'yi kendimize baglariz.

Coca Cola zaten yararli bir icecek degil. Mide hucrelerini degistiriyor. Mide ve girtlak kanserine yol aciyor.

Ama boykot icin coca cola icmemek cok sacma. Ulkede o kadar iktisat mezunu var bir de.

• furkanyusuf kullanıcısına yanıt
    elimden geldiği kadar almamaya çalışıyorum. benim elimden gelen bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.