Şimdi Ara

payday 2 almalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, playstore'da payday 2 indirime girmiş oyun güzel gibi ancak fazla bilgi yok araştıramadımda indirim kısıtlı süre için 16 tl...
    oyunun multiplayer'ı co-op'u nasıldır almalı mıyım sizce ? multiplayer oynamayı seviyorum ve ek olarak gta 4 la;noire gibi oyunlarda indirimde onlar hakkındada multiplayer olarak bilgim yok sizce onlardan birini mi almalıyım?

görüş ve yardımlarınız için teşekkürler

• Steamde şu an daha ucuz ve bu hafta sonu ücretsiz bir şekilde oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim oyunu oynadın mı hiç kardeşim co-op eğlenceli oluyor mu yoksa herkes kafasına göre oynadığı için sıkıcı bir hal mi alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscream123

teşekkür ederim oyunu oynadın mı hiç kardeşim co-op eğlenceli oluyor mu yoksa herkes kafasına göre oynadığı için sıkıcı bir hal mi alıyor

Aldım ama henuz yüklemedim

• payday 2 almayi dusunuyorum. Ama bazi sorularim var. Yanitlarsaniz sevinirim.

Payday 2 normal mi alayim yoksa payday 2:goty mi alayim?

dlclerin olmasi yada olmamasi oyun da eksiklik hissetir mi? keske alsaydim dermiyim? Yoksa boş dlc ler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

payday 2 almayi dusunuyorum. Ama bazi sorularim var. Yanitlarsaniz sevinirim.

Payday 2 normal mi alayim yoksa payday 2:goty mi alayim?

dlclerin olmasi yada olmamasi oyun da eksiklik hissetir mi? keske alsaydim dermiyim? Yoksa boş dlc ler mi?

birde bu farklı sürümler yok mu ... playstoredaki hangisi acaba var mıdır bir fark bende merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscream123 -- 13 Mart 2015; 20:28:01 >
  • Ben aldım. Şu an 9.80 Tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 3 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goty almayacaksan alma bence oyun dlc oyunu oldu dlc'siz oynayamıyorsun artık, p2w gibi oldu yani
  • şimdi bende kart yok mecbur playstoredan alabilirim playstoredada goty yok... alma mı diyorsun ?
  • quote:

şimdi bende kart yok mecbur playstoredan alabilirim playstoredada goty yok... alma mı diyorsun ?

steam den mobil ödeme ile alabilirsin 10 tl yüklet telefona git oyunu al
  • alicnouma kullanıcısına yanıt
    her hatla oluyor mu kardeşim? ve oradaki goty mi?
  • ben de büyük hevesle aldım. dota ve cs.go dan sıkılmıştım. 1 saat oynadıktan sonra sildim. oyunu sattıran tek şey reklamının çok olması bence. Kesinlikle tavsiye etmiyorum kardeş. 10 tl para değil ama ben üzüldüm açıkçası. onun yerine git bir yerde iskender ye :)
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    hadi ya.. ilk beğenmeyen seni gördüm kardeşim garip :) valla 10 liraya iskender bulmakta zor iş :D
  • quote:

hadi ya.. ilk beğenmeyen seni gördüm kardeşim garip :) valla 10 liraya iskender bulmakta zor iş :D

Ya ben çok üst düzey multiplayer oyunlar oynadım agacım belki de ondan hoşuma gitmedi. Single player olarak oynadığım tek oyun FM serisi. O da liseden gelen alışkanlık. Her sene çıkan oyununu alyıyorum. Biraz açıklama yapmadan direkt "tavsiye etmem" yazmışım. Açıklayayım. Ben Multiplayer'da 2 şey ararım.

1) Kendini tekrar etmeyecek sürekli. (aynı haritalar falan)
    2) Rekabet, iletişim olacak.

Payday kendini tekrar eden bir oyun. 4 tane harita var. Sadece botların zekası değişiyor. Very Hard'da bile ölmeden bitirdim.

Payday'de rekabet olup olmadığını şu 1 saatlik oyunumda anlayamadım ama iletişim olmadığı kesin :D Herkes kafasına göre gidiyor. Bazı arkadaşlarımız Payday 2 "L4D" serisine benziyor demiş. Alakası yok. L4D'deki coop mantığı hiçbi oyunda yok. Ancak L4D serisi kendini tekrar ettiği için sildim.

Ben açıkçası bu aralar H1Z1'i merak ediyorum ama kime sorsam alma diyor :) Sizin bilginiz var mı?

maalesef o oyun hakkında bilgim yok bu aralar derslerle meşgulüm oyunlardan bir haberim... açıklama için teşekkürler bende genelde multiplayer olarak bf tarzı oyunları severim ama bunda bi plan program var gibi geldi ve farcr3'ün co-op modunu begenmiştim ondada tekrar fazla ancak eğlenceliydi payday onun gibi değil mi acaba? bu aralar paraya kıyabilirsem bf:hardline almayı düşünüyorum sizin var mı bi bilginiz bu oyun hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscream123 -- 14 Mart 2015; 17:05:29 >
  • Agacım Hardline BF serisine yapılmış bir hakarettir :D Bak bunu BF 1942'den beri takip eden biri olarak söylüyorum. Hardline ellerinde patlayacak. Yeni bir şey deniyorlar ama olmayacak yani. BF 2142'de de aynısını denemişlerdi çünkü. Ben BF3'den sonra almayı bıraktım bu seriyi. Adam gibi bir şey çıkarsa alırık.
  • Şöyle oynanırsa zevkli görünüyor :) Bir ara 4 pack şeklinde alanlardan ücretsiz edinmek mümkündü ama steam marketinizin çalışması gerekiyor.Bitmiş ama 10 liralık oyun 50 lira olmuş şimdi :(

H1z1 de güzel görünüyor açıkçası. F2p olacak şimdi almanıza gerek yok deniliyordu ama olmayacakmış diyenlerde var.

• Payday 2 bence çok iyi bir oyun keyifle saatlerce oynadım ve bu zaman kadar hiç bir DLC'sini almadım bir eksikliğini de hissetmedim fakat eğer takıntılı biliyseniz DLC'lerin hepsinin indirimli hali bile aşağı yukarı 90TL'ye denk geliyor. Yalnız silah, karakter DLC'lerini saymazsak keyfinize göre alabileceğiniz ve oyunu büyük ölçüde değiştiren hoş DLC'lerde var. Kısacası almanızı tavsiye ederim.
    valla hardline ı bilmem ama bf4 süper kardeşim son dlcler kötü ancak gerçekten güzel
  • sırf dlcleri yok diye almadım artık yaza bakıcaz yanıtın için sağol :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.