Şimdi Ara

Paycell QR ile Şok markette 25/10 TL - 50/20 TL hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
5
Favori
3.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET

Bu kampanya yeni değil biliyorsunuz. Ama yararlanmak resmen eziyet. Bir çok şok gezdim. Hepsinde aynı kelimeler. Poşet dahi geçemiyoruz. Gıda dışı geçemiyoruz. Aslında yok öyle birşey. Şikayetvara şikayet ettim. İl sorumluları bile bilmiyor. Papağan gibi gıda dışı yok diyorlar. Kendi şirket kartları Paye kart ile karıştırıyorsunuz diyorum dinleyen yok. Paycell ile paye işlemi arasındaki farkı bilen yok. Qr işlem yerine paye işlemi yapıyorlar.

aynen öyle.. geçen hafta 2 şok market gezdim bu kampanya için. sepette gıda ve deterjan vardı. deterjanı geçiremediler. Ekrandan ben de baktım paye (paycell) şeklinde sadece bir menü çıkıyor. Uğraştılar ama çıkmıyor "paycell" şeklinde başka ikinci bir menü. Kısaca gıda dışı birşey alamıyorsun.

• alışveriş yaptım ama şok paye işlemi yapmış dikkat edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alivyon A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Eğer ki gıda dışı geçemiyorlarsa paye işlemi yapıyorlar. Ve bu kampanyaya dahil değil. Bu durumu Paycele şikayet ettim. Şok kasiyerleri paycell qr işlemi yapamıyor diye. Hesapta, sorun çözüldü dediler. Yine gittim şoka, yine aynı. Bile bile ladese gireyim dedim. Full gıda alışveriş yaptım bakalım iade gelecek mi. Gelmezse bu durum, hiçbir şeyden haberi olmayan şok kasiyerlerinin kendi şirket kartları gibi paye işlemi yaptıklarının kanıtı olacak.

• aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani qr işlemi kullanarak sigara bile geçebiliyor musunuz?

• Konuya tam vâkıf değilim. Paye işlemi nedir? Ayrıca bu 75/15 ve 50/20 için fiziksel kart gerekli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyildizim7

teşekkürler konu için bende açıyordum sonra dedim ki kendi kendime kampanya sınırlı sayıda benden önce kullanıp sınıra ulaşırsa kampanya bana yatmayacak paycell için konu açmıyorum o yüzden :D

kendin faydalan, sonra konu aç?? sonuçta burdan ekmek yiyorsunuz, biraz da sizin tuzunuz olsa çorbada ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt

Bilgisi olan var mı

• Şok marketlerde Şok hediye alışveriş kartı alımında ödemeyi paycell qr kod ile yapabiliyor muyuz?

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    Yagmur helal olsun sana walla sadece seni görebiliyorum diğer kızlar belki paycellin p’sini bile bilmiyorlardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeniden yazıyorum sanırım görmeyenler olmuş mesajımı.
    Paye mi geçti kasiyer diye korkmanıza gerek yok.
    QR ile şokta satılan herşeyi alabilirsiniz sigara da dahil.
    Markete girin alacağınızı alın. Diyelim ki 25 tl ye gıda aldınız 20 tl ye de sigara 5 tl de paycell kart alalim toplam 50 tl tuttu ödeme adımına geldiğinizde ekranda 25 tl görünecek, kasiyer
    Gida dışı olmaz diye konuşacak siz devam edin lütfen deyin kasiyer devam edecek siz telefonunuzun ekranını QR cihazına okutun ve ekranınıza bakın tutar 50 tl görünecek ve kasiyerin ekraninda da 50 tl olarak güncellenecek. Paye mi paycell mi diye birşey yok tek kanal var oda paye ama siz QR okuyup paycell kartınızı seçtiğinizde sistem paycell olduğunu algılayıp fiyatı ona göre güncelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 17 Haziran 2021; 20:43:59 >
  • Teşekkür ederim Hocam araştırmacı birazda kampanyacı ruhum var diyeyim  

50/20 fiziksel kart olmaz zaten diğeri içinde farketmez ister QR ister fiziki. Yanı 75 tl QR ile şoktan alışveriş yapılması durumunda kota dolmadı ise her iki kampanya için de sayar

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler üstad  

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

onu biliyorum ama bazen 2 kampanyayı birleştirmek için bekliyorum bi kampanya daha çıksa da kombo yapsam diye. ayrıca daha önce açtım ama kampanyadan daha çok sorunları konuşuluyor o yüzden hiç açmama kararı aldım

• MKTR_AHMET kullanıcısına yanıt

evet sonuçta kredi kartıyla ödüyormuşsun gibi düşün . akbille bile sigara alınıyor bundan alamamak mantıksız olurdu

güncel kampanyaya bakmak lazım benim bildiğim 50 20 25 e 10 ikisinden biri seçilmeli ben 75 e 15 kampanyası ile kombo yapıyorum ve paycell sanal kart paycell fiziksel kart ile ödüyorum2 hesap var bende

Bende bugün kombo amaçlı 75 civarı birşeyler alayım diyorum. Sadece Paycell hesabım var fiziksel kartım yok. 35 gelir umarım,ikisine de katıldım

gelir ama bir tanesi 15 haziranda son gündü aynı kampanya tekrardan yayınlandımı acaba

50/20 1 Temmuz son

75/15 16 Aralık son

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

50/20 1 Temmuz son

75/15 16 Aralık son

1 TEMMUZ DENEN 30 HAZİRANDIR 16 ARALIK DENEN 15 TEMMUZ 2021

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.