Şimdi Ara

Paycell Kart ile Oyun Sektörü’nde Toplamda 30 TL ve Üzeri Harcamaya 10 TL Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paycell Kart ile Oyun Sektörü’nde Toplamda 30 TL ve Üzeri Harcamaya 10 TL Hediye!

Paycell Kart ile 15 Mayıs -15 Haziran tarihleri arası Oyun Sektörü’nde toplamda 30 TL ve üzeri harcama yapanlar 10 TL hediye kazanıyor.

Geçen ay, yanlış hatırlamıyorsam "tek seferde" 30 TL ve üzeriydi şimdi "toplamda" olmuş.

Kampanya Linki

Detaylar

• Kampanyaya katılmak için Turkcell’li abonlerin 2255’e diğer abonelerin ise 05327522255’e ‘’KATIL OYNA’’ yazıp göndermesi gerekmektedir.

• 10 TL hediye, 15 Mayıs -15 Haziran tarihleri arasında Paycell Kart sahibi müşteriler tarafından, Paycell Kart ile toplamda 30 TL ve üzeri harcama yapılması durumunda kazanılacaktır.

• Hediye 10 TL, Paycell Kart’a 16-23 Haziran tarihleri arasında yüklenecektir.

• Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.

• Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

• Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 18 Mayıs 2020; 13:48:26 >

• Ödeme günü bu oyunda geçerli değildi diyerek yatırmazlar:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam arayın sorun, öyle işlem yapın (:

Yoksa ödeme günü dediğiniz gibi olur.

Ben teyit almama rağmen 3 kartın 2’sine yatırmadılar.
    Mail attım bir karta 2 gün sonra yatırdılar diğer karta “kampanya kişiye özeldir, yararlanamazsınız” dedi.

Tekrar kayıt açtım hallettim ama (:

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Ödeme günü bu oyunda geçerli değildi diyerek yatırmazlar:)
    mart ayında da bu kampanya vardı. steam'den oyun aldım yatırmadılar. müşteri hizmetlerini aradım o hangi kampanyaydı gözükmüyor dediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 18 Mayıs 2020; 13:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • google play store 10 a 5 kampanyasıyla birleşir galiba ?
  • ddogu D kullanıcısına yanıt
    Ne desem yanlış yönlendiririm, bu konuda bir bilgim yok hocam.

Google play store’dan işlem yapsak geçerli olur mu diye sorun geçerliyse zaten birleşir gibi duruyor.

• ddogu D kullanıcısına yanıt
    Google Play ve App Store birleşmiyor. Midasbuy, zula gibi sitelerde birleşiyor.

Müşteri hizmetlerine sordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi

MH’yi arayıp veya Mail yoluyla bilgiyi alıp işlemi öyle yapmak en garanti yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 18 Mayıs 2020; 15:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Google Play ve App Store birleşmiyor. Midasbuy, zula gibi sitelerde birleşiyor.

Müşteri hizmetlerine sordum.
    neden birleşmiyor hocam bu kampanyaya play store dahil değil miymiş ?
  • Kampanya linkine tıkladığımda 09.07.2020 ye kadar uzatıldığını gördüm. Epic games deneyen var mı, epic kupon + bu paycell kampanyası ile 50 tl ye bannerlord alcaktım da

• deoksiribonükleotit D kullanıcısına yanıt
    Sadece oyunlarda geçerli gibi bir durum var ancak arayıp öğrenmeniz gerek.

Geçen ay aradığımda, steam olup olmadığı belirsizdi, bilmiyorlardı yani kısaca steamde dahi sorun çıkıyor, epic düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 20 Haziran 2020; 10:32:48 >
  • PlayStation Store da 2 kartla 2 ayrı ödemem olmuştu puanları yatırdılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.