Şimdi Ara

paycell kart 75 lira market harcamasına 15 lira hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
5
Favori
3.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paycell kart 75 lira market harcamasına 15 lira hediye

3 kartıma da gelmiş.kontrol ederseniz iyi olur.

• Ağa sen durduk yere diyip kendi hikayeni tek taraflı anlatıyorsun..

Bizim burdan senin ne yaptığını ve nasıl işlemler yaptığını bilme gibi bir imkanımız yok.

Belki sistemi amacı dışında kullandın, belki de gerçektende dandik paycell kapadı.

Ama gerçek şu ki verdiğin bilgiler bizim bir yargıya varmamız için çok çok yetersiz.

Birde senin paran 150.000tl ye kadar TMSF sigortası tarafından güvence altındadır.
  • Hem uygulama yapıyorlar.. Hem de sms atmak gerekiyor.. Vakıfbank ı örnek alıyorlar herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu kartı aldım ama hiç kullanamadım. telefonuma ve adıma tanımlı ama hattım turkcell degil. kardeşimin turkcell mesela. bi ayarlama yapmam gerekir mi. yoksa kazanılan puanları harcamak için mi turkcell hat lazım deniyor. ve başka numaraya gonderebiliyor muyuz kazanılan hakları.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    👋Ben puan kullanimi icin Turkcel hat gerekli diye birsey gormedim. Gözden mi kacirdim acaba ?

• paycell kart 75 lira market harcamasına 15 lira hediye
  • bi de oyun kampanyası var. umarım steam bakiye yüklemesi oyun sayılıyordur.

e ticaret kampanyasında da bir site sınırı görünmüyor.

edit: uygulamada bakiye yüklemede banka kartı ile yükleme ücretsiz görünüyordu, kart ekledim. iş bankası bankamatik'ten 3 lira ücret istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 19 Mart 2020; 12:17:9 >
  • Turkcell hattım yok. 75 liralık market harcamasına. 25 lira hediye bildirimi geldi ama uygulamada görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldım ama hiç kullanmadım bu kartı.
  • Güvenemiyorum. Şöyleki geçen ayki kampanyadan 25 ₺ iade olması gerekiyordu, aradım müşteri hizmetlerini kampanya katılım sınırı dolup dolmadığını göremiyoruz, ama siz katılmışsınız sorun yok dediler. 21 inde aradığımdaysa katılımın 17 sinde dolduğunu ama mailinin 19 unda kendilerine geldiğini yüklemenin yapılamayacagını beyan ettiler. Dedim burada benim suçum nedir, arkadaşınız bana katılım sınırı dolduğunda bilgilendirme sms ininde müşterilere gönderdiğini söylediler ama gelmedi dedim. Hiç oralı bile olmadılar. Baktım bu böyle olmayacak yazdım turkcelle. Turkcellde bilgilendirmeyi yapan arkadaşın uyarıldığını ama ellerinden birşey gelmediklerine dair bir mail attı. Şimdi gine içime oturdu e-ticaret kampanyasına katıldım, 150 ye 25 iade olan. Katılım sms i olumlu harcama yapmadan öncede aradım müşteri hizmetlerini paycellin katılım sınırının dolmadığını ve katılımımın başarılı olduğunu söylediler. Trendyoldan alışveriş yaptım 170 küsür liralık ama kazandığıma dair sms gelmedi. Bundanda ekmek çıkmaz diye düşünüyorum gine bir kılıf bulur iadeyi yapmazlar. Eskiden ekmeğini yiyen çok yemişde şimdi iyice rezil konumdalar. Aynı sorunu ininallede yaşadım arkadaşlar, geçtiğimiz ayın 21 ve 29 unda iki defa aylık kullanım ücreti alındı. Hergün defalarca aradım müşteri hizmetlerini, kimisi kayıt açtım dedi, ertesi gün açılmamış dediler, kimisiyle kavga ettim beni salak yerine koymaya çalışıyor falan baktım olmadı yazdım cimere. Cimerdende bddkya iletilmiş sözde, bddkda elektronik para kuruluşlarının şikayetlerinin kendilerine tabi olmadığına dair bir bilgilendirme göndermiş. Devlet kurumları dahi birbirinden bağımsız çalışıyor, özel ne yapsın tabikide düdükleyecek müşteriyi muhattap yok. Hayırlısı bakalım. Kullanmayı düşünen arkadaşlar bu iki kurumu bir daha düşünsünler, bir banka kuruluşu ve en önemlisi papara olamadılar, olamazlar.

• sanal markette geçiyor mu?
  • Martta A101 den alışveriş yapmıştım iade gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Hocam ben migrostan yapmıştım geçen ay, geldi. Bu ay yine yaptım bekliyorum. 90 a 18 de vardı geçen hafta ona da başvurdum o daha gelmedi.

• istanbulkart ödülüne yattılar, eticaret ödülüne yattılar. Daha kampanyanlarına katılmam
  • Süper kampanya. Hemen kullanmak lazım bunu, paycell süper kampanyalara devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIRK4N

Hocam ben migrostan yapmıştım geçen ay, geldi. Bu ay yine yaptım bekliyorum. 90 a 18 de vardı geçen hafta ona da başvurdum o daha gelmedi.
    90 a 18 ne ağa ?
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    paycell kart 75 lira market harcamasına 15 lira hediye
    Kişiye özeldi sanırım daha hediyesi gelmedi

• İade yatan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

İade yatan oldu mu
    Yatmadı

• 25 tl iade olacak diye bulaştık merete 180 tl yükledim paycell karta ordan 1.8 tl işlem ücreti , aylık ücret 1 tl, mobil ödeme 7 tl birde öderken aldığı 50 krş civarında para ile 10 tlsini daha vermeden geri aldı oda 25 tlyide iade etmedi bile turkcell e bulaşılmaz

• Onaylı hesap kullanıyorum. Hem reel hem sanal kartım var. Durduk yere hesabımı kitlediler. Bu yüzden ne hesabımdaki parayı çekebiliyorum ne de işlem yapabiliyorum. Mail attım ama ne zaman çözülür Allah bilir. Dikkatli olun bunlara güvenip hesabınızda fazla para bulundurmayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.