< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (569. sayfa)

-
-
Az önce 532 aradı aha dedim paycell açtım adam Turkcell genel merkezinden arıyorum dedim aha dedim sorunumu çözecekler meğerse paket satmak için aramışlar :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Merhaba arkadaşlar , market kampanyasına Migros Hemen'de dahil midir ?
Evet dahil hocam
Arkadaşlar paycell 3D secure problemi bende devam ediyor. Sorun herkeste mi aynı? Yoksa toslaya para yüklenemiyor mu artık?
_____________________________ -
Bu sorun için aylarca kayıt açtım ama nafile hiçbir şekilde sonuca ulaşamadık o sorun sadece sana değil bende de aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak.
"Paycell Kart’tan tek seferde 100 TL ve üzeri Market harcamasına 20 TL Hediye!" kampanyasında şöyle bir şart var.
*Kampanyadan en fazla 2000 kişi faydalanabilecektir.
*Diğer market kampanyaları ile birleştirilemez.
Paycell kampanyalarından bu kota sayısına uyuyor mu yoksa herkese bir şekilde hediye veriyormu?
Teşekkürler.
_____________________________ -
Bendede var, fatura ödeyemedim bu gün, ayni hatayi veriyor, kayit actim, bakalim ne zaman sonuclanacak
Ne oldu bu paycelle uzun süredir işlem yapmiyordum banka kartı ile yüklemede sorun varsa bekleyeyim sonra daha çok uğraşırım parayı yutarsa
Bu arada aktif kupon, harcadığım puan, kazandığım puan hiçbiri görünmüyor sizde nedir durum? Uygulama güncellemedim ondan mı görünmüyordur?
Nasıl yani hocam 50 verdiğinde 50 de bende olursa 100 mü yüklüyorum cüzdana?
Faturasız hattımda 201 lira olsa 200 lira hepsiburada yükleme yapsam mobil ödeme ücretini de alacağı için yetersiz bakiyeden 200tl den az mi yüklenir cüzdana
ona göre ne kadar tl yuklemeliyim hattima 😏
Hepsiburada’ya yükleme işlemi yaparken faturasız hattınızdaki TL miktarı limit kadar yükleme işlemine izin veriliyor. 200₺ yüklemek yaparken komisyon aldığı için hattınızda en azından 5₺ fazla bakiye olması gerekiyor. 50₺ hediye kuponunu yüklemek içinse hattınızda 50₺ olmalı ki tek seferde 50₺ kuponu kullanabilesiniz. Eğer hattınızda 25₺ varsa verilen 50₺ kuponu 2 defa 25₺+25₺ yükleyerek kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ya Oldugun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol!
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ -
MASTERCARD alt yapısına sahip kartlarda hiç bir sorun görünmüyor. Yükleme işlemi yapılabiliyor fakat VISA altyapısına sahip kartlarda 3D doğrulama sayfası hatası var. Sorunu çözmek için uğraştıklarını düşünmüyorum çünkü Cuma gününden beri aynı sorun devam etmekte ve düzeltilmiyor. Ayrıca TOSLA’ya yeni çıkan temassız MASTERCARD’larda eklenmiyor. Beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ya Oldugun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol!
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ -
Kart silindiğinde puanlar da siliniyor mu acaba? Yoksa puanlar telefon numarasına mı dahil oluyor?
Hocam bu ₺200 yüklemede masraf mı alıyor 5 lira? mobil ödeme ücreti olan 9 lira mı ne vardı onu almıyor mu?
Ayrıca bu yüklenen 50 lirayı ben diyelim ki hiç bakiyem kalmamış 50 lira yükleyeyerek mi kullanacağım ama 50 liram gene duracak hattımda öyle mi?
Amaç ne oradaki... 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ekim 2022; 2:51:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
genelde yatıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam n11 kaç liralık kuponunuz vardı ve ne kadarlık ürün aldınız
Kuponun altında Ürün fiyatı varsa hiçbir kesinti olmuyordu 🙄
130 tl lik üründe 30 tl kupon kullandim. Sadece kupon kadar kullanilsa kesinti filan yapmayabilirdi en azindan onceki aylarda filan yapmiyordu. Şimdi durum nedir emin degilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Deraylı bilgi için teşekkürler hocam. Gelişme olursa güncelleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X