Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.421
Cevap
570
Favori
2.029.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim de steam alışverişim vardı 2 hesaptan 200 üstü ikisi de yok, ben biraz geç yapmışım ama 7 ocak

• Yalnız güzel tezgah kurmuş paycell..2 gündür eft'ler hesaba geçmediği gibi,bankaya geri iade de bir sürü bilgi ,uğraştırma ,yüzde 6 da işlem ücreti alırız diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Ocak 2022; 17:48:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Bugün lazım oldu lokantada para lazım oldu.

Garanti maaş hesap IBAN hata verdi

Denizbank Kredi kartı IBAN hata verdi

3 dakika SONRA geri geldi.

Akbank çok hızlı şekilde oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vales diye Bi kampanyadan 30 TL gelmiş. Ne olduğundan haberim yok.

• faturalı hat ve faturasız hat sahibi olarak paycell kullanımında nasıl bir fark var acaba ? katılanamaya kampanyalar mı oluyor ? Teşekkürler.

• hasan105 H kullanıcısına yanıt

Dün mail attım bugün yatırmışlar onuda

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

asıl fark turkcelli olup olmamada bitiyor. turkcelli isen avantajı çok, paycell kullanıyorsanız bunun için turkcell e hat taşınır.

• Bu paycell bana geçen ay ve bu ay hiçbir iadeyi yatırmadı hala gidip keriz gibi kullanmaya devam ediyorum

• Paycell’den NKolay’a İBAN kullanarak para gönderdim. Aktifbank’tan “Degerli Musterimiz, Aktif Bank'taki hesabiniza yapilan EFT gerceklestirilememis ve para gonderici hesaba iade olmustur. Lutfen EFT islemini kendinize ait bir banka hesabindan yapiniz.” şeklinde SMS geldi. 12 saati geçti Paycell’e gelen bir şey yok.

• grandprix kullanıcısına yanıt

Merhaba, bana da vales ödemesi gelmiş ama nereden geldi anlamadım

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

100 lira üstü fatura ödedim ben de otomatik olarak valesi de sağlamış olduk demek ki.

• Paycell kart alsak bu kart ile migrostan posttan alisveris yapabiliyormuyum ve bundan puan geliyor mu ? Gecen hafta paycell sanal kart ile kyk borcu ödemeye çalıştım yabanci kart 10 tl islem ücreti dedi . Ve kartin aidati kesintisi vs birseyleri var mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paycelle girişte bu sorunu alıyorum uygulamayı sildim yükledim simi çıkarıp taktım hiçbir şekilde sorun çözülmüyor önerisi olan var mıdır malum müşteri hizmetlerinden hayır yok

• Banka kartı yüklemesi yapıyorum sistemsel sorun yaşıyoruz deyip aktarımı yapmıyor.

• Aynı sıkıntıyı karışık yaşıyorum. Bu mesajı aldıktan 3 gün sonra sorunsuz girdim. Bu gün tekrar aynı mesajla karşılaştım. Sanırım müşteri hizmetleri tek çözüm.

• paycel d&r için mağaza - internet ayrımı var mı ?

şartlarda d&r diye belirtmiş mağaza veya internet dememiş . daha önce kullanan var mı ?

• Jr menü katilimi paycellden kaldirildi mi diger hatlara alacaktim ama kendimde katildigim fırsatlarda dahi görünmüyor ben kuponu aldigim icin mi? Diğerlerinde görünür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 23 Ocak 2022; 13:47:3 >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konuyu sıkı takipteyim ama bu valesi önce paylasmamanizi kınıyorum herkes faydalansaydı keşke ama nerden geldiğini söyleyeyim geçen gun burger kingde biri geldi yanima abi bende menü indirimi var istersen %50 alayim diye mevzuya girdi sonra paycell kampanyalari falan konuşurken abi vales vardi 1 gun durdu keske katılsaydın dedi youtuber vales kampanyasıymış yani
    Bazilariniz ön yargiyla yaklasiyor bana lütfen bunu aşınız artik o yuzden foruma faydali olmak adina yazdim sizler de faydali olursunuz umarim, iyi forumlar

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

SMS ile katılım deneyin hocam bakalım katılım oluyor mu.

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.