< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Cold Fusion Energy, Inc. |
Paycell Kart Ücretleri Tavsiye edilen Paycell Kart satış ücreti 9,90 TL Tavsiye edilen kart satış ücreti-n11.com Paycell Kart 11TL Tavsiye edilen ŞOK Market kart satış ücreti – Paycell Kart (kısa bir süre için) 5 TL Paycell Kart Üyelik Ücreti Aylık Kart üyelik ücreti (Kart bakiyesinden veya operatör faturasına yansıtmak suretiyle tahsil edilir.) 1 TL Paycell Kart Bakiye Yükleme Ücretleri Paycell UygulamasıYüklenecek tutarın %2’si Tüm Banka ATM’leri (BSMV Hariç) 1 TL + %1 Banka Hesabından EFT (Banka komisyonu hariç) Ücretsiz Banka Hesabından Havale Ücretsiz Bakiye yükleme ücreti -Turkcell Mağazaları (Nakit işlemler için)Ücretsiz Bakiye yükleme ücreti – Turkcell Mağazaları (banka kartları ile 50 TL’ye kadar) 0,99 TL Bakiye yükleme ücreti – Turkcell Mağazaları (banka kartları ile 50 – 100 TL arası) 1,99 TL Bakiye yükleme ücreti – Turkcell Mağazaları (banka kartları ile 100 TL üstü) 1 TL + %1,5 Paycell Kart ile Yapılacak Nakit Çekim İşlem Ücreti Tüm Banka ATM’leri(BSMV Hariç) 1,04 + %1,15TL Yurt dışı ATM Para Çekim Ücreti 500 TL’ye kadar 5TL, 500 TL üstü %1 Vakıfbank ATM’lerinden para yatırma 1 TL Vakıfbank ATM’lerinden para çekme 1,14 TL Vakıfbank ATM’lerinden bakiye sorgulama 0,25TL Paycell Kart’tan Para Transferi Ücretleri Paycell UygulamasıÜcretsiz Paycell Kart Bakiye İade Ücretleri İade Ücretleri (İade talepleri çağrı merkezi üzerinden alınır.)İade talep edilen tutarın %6’sı Iban’a para transferi 1000TL’ye kadar 5 TL 1001 – 50.000 TL 10 TL 50.001 TL ve üzeri 100 TL LİMİTLER Onaysız Hesaplar için; Kart Bazlı Yükleme Limiti 750 TL Kart Bazlı Harcama Limiti 750 TL Hesap bazlı Para Çekme, İbana Transfer ve İade Limiti yıllık 300 TL Hesap Bazlı KK ile Yükleme 750 TL Kart Bazlı 750 TL Onaylı Hesaplar için; Kart Bazlı Yükleme Limiti 10000 TL Kart Bazlı Harcama Limiti 10000 TL Hesap bazlı Para Çekme, İbana Transfer ve İade Limiti Günlük 2000 TL Kart Bazlı Banka Kartı ile Yükleme 10000 TL Hesap Bazlı KK ile Yükleme 750 TL Kaynak: Paycell.com.tr |
|
uygulama guncelleyınce katılabildim ben. |
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de bugün Vakıfbank ATM'sinden para çekeyim dedim işlem gerçekleştiremedi dedi. Bu sorunla karşılaşan başka kimse var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 3 Aralık 2020; 21:52:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
paycell geçen n11 dışında site var mı arkadaşlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 4 Aralık 2020; 15:0:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |