Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.676
Cevap
571
Favori
1.954.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salı günü LCW alışverişi yaptım ama iade falan yatmadı. Kayıt açtım.

Birkaç gündür de fatura ödemede sıkıntı vardı, onunla bayağı ilgilendiler ve ertesi günü sorunu çözdüler ama iş iadeye gelince aynı hız yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Ocak 2025; 0:41:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Trendyol kampanyasına katılmış ve 3 kez 400 tl üzeri alışveriş yaparak iadeleri almıştım. Ancak ben de ürün iade ettim ve 40 tl lik kesinti yapmış paycell. Yani ilk alışverişten verdiği hediyeyi geri almış. Ben tekrar 400 tl lik alışveriş yaparsam bu 40 tl yi kampanya hediyesi olarak verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt

benim defacto iadesi neredeyse 2 haftadır yatmadı. 2 kez mail attım.

• 0xRealist 0 kullanıcısına yanıt
    Verir, ben de 2.yi iptal etmiştim sonraki gün tekrar başka ürün aldım saydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Davet Kodu Yazarmısınız

• Deezer 12 aylık bireysel hediye kodu 230 lira Paycell'de kampanya tanımlıysa 50 lira iade geliyor. Çok iyi fırsat bence. Yıllık abonelik fiyatı daha fazla hediye kodu fiyatı güncellenmemiş 😁
    1- Buradan hediye kodunu alınhttps://www.deezer.com/payment/go.php?id=1&gift=1&origin=footer-gift-card
    Teklifler/Offers kısmında altta görünüyor.

2- Buradan hesabınıza tanımlayın.https://www.deezer.com/tr/gift

• ** 1 Mart itibarıyla, son 3 aylık dönemde herhangi bir işlem yapılmayan kartlar için 19,90 TL ücret tahsil edilecektir.

paycell
    Paycell Ticari Kurallar | Paycell
    https://paycell.com.tr/ticari-kurallar
  • Faturana yansıt ile CarrefourSA %15 kampanyasından iade gelmedi. Verecekleri altı üstü ₺100 biz böyle her kampanya için kayıt açıp peşlerinde mi koşacağız. Faturana yansıt ücreti de ₺45 olmuş. Sanki çok mükemmel hizmet veriyorlarmış gibi bir de ücretlerine zam yapıyorlar. Önce kendilerine çeki düzen versinler.

• den kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aylardır her Migros faturaya yansıt kampanyasında kayıt açıyorum. Bir hafta 10 gün sonra yatıyor sürekli. Bu sistemi oturtmak ne kadar zor olabilir anlayamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

Bende sadece sanal kart mevcut. Yine de işlem yapmama bedeli alınacak mı? Ayrıca bakiye tutmuyorum, borç olarak mı eklenecek?

• Akcura kullanıcısına yanıt
    Belirtilen süre boyunca işlem yapmazsanız alınacak. Sanal kart veya fizik kart olup olmaması önemli değil.

Bu ücret 1 ay boyunca hesabına para atıp o parayı harcamazsan alınıyor. Hesabına bağlı kart tipi ve sayısı önemsiz.

Örneğin hesabına ait 1 kart var. Kullanmadın alınıyor.

Ama hesabına ait 2 kart var. Birini kullandın diğerini hiç Kullanmadık ücret alınmıyor.

Veya hesabına bağlı 3-4 kart var ama hep aynı kartı kullanıyorsun yine ücret alınmıyor.

Önemli olan hesabı düzünli kullanıp kullanmadığın. Herhangi bir kart ile Para çıkışı olması yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Ocak 2025; 10:52:49 >
  • Akcura kullanıcısına yanıt
    Borç olarak eklenmiyor ama herhangi bir zamanda para attığın ilk anda o inaktif kart ücreti anında hesabından alınıyor.

• Geçen faturana yansıt ile Google pay aracılığıyla ödeme yaparak Netflix almıştım ve kampanya ödülü yatmıştı. Bugün de aynı şekilde Spotify aldım neymiş sayılmıyormuş. İptali nasıl yapılır bilginiz var mı?
    Edit: Google'a yazdım ve ücret iadesi yapmadı. Bir de mobil ödeme ücretine zam gelmiş herhal. 105 TL çekerse çıldırmalık durum
    Edit 2: Ücret iadesi aldım bakalım faturadan düşecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Ocak 2025; 17:33:26 >
  • Buhara15 B kullanıcısına yanıt

Evet hocam Paycell puan gelmiyor harcamalara şu aralar. Bide paycell puan geçmişide görüntülenemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell'i aktif olarak kullanmak ve sorunlarıyla baş etmek için ilk şart, çelik gibi iradenizin olmasıdır. Kampanya açıklamalarına ilk madde olarak "çelik gibi iradesi olmayanlar bu kampanyadan faydalanamazlar" maddesini eklemeleri gerekli. Çalışanları ise çoğu zaman telefonları açmazlar, açsalar da bağlanana kadar yine bir iradeniz test edilir. Açan müşteri hizmetleri çalışanı size sahibindendeki Volkswagen satıcıları gibi davranır.  Böyle

• 
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.