< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1256. sayfa)
-
-
teşekkür,sabaha kadar gelmezse açarız artık.
-
Qr kod kampanyası için 300TL lik iade limitiniz dolmuş olabilir mi? 40-50 işlem sonrasında limiti doldurmuş olabileceğinizi düşündüm.
-
Garanti altına almak en iyisi ustam
Paycell'den bahsediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir diğer seçenek:
1) Turkcell uygulamasına giriş yapın.
2) İşlemler kısmını açın.
3) Ödeme tercihlerim sekmesi altındaki Turkcell mobil ödeme yazan kutucuğu bulun.
4) Açılan sayfadan kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 13 Aralık 2024; 17:32:29 >
Bu 3.farklı hesap idi,o yüzden eminim dolmadı.
-
teşekkür ederim
-
Arkadaşlar, Paycell Basitleştirilmiş Kimlik Doğrulama çalışmıyor mu? Kendi bankandan 1 TL gönder diyor, 10 TL gönderdim hesap doğrulanmadı.
-
-
Aliexpress'ten önce inaktiflik vardır. Durduk yere kesmez.
-
Anpa gross'ta QR ödeme yapan var mı?
çoook. 2 yıldır qr ile ödeme yaparım.
çaykur çay 150₺
qr ile öde 120₺ türkiyede hiçbir yerde bulamazsın bu fiyatı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
çaykur tiryaki 1 kg mi 120 tl hocam?
evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paycell 4. hesaptan da %20 iade aldım.
1500 e 300 güzel oran.
-
Tüm aile bireylerinin hesaplarını kontrol altında tutmak zor olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada önemli kısım planlı gitmek. Evin ihtiyaçlarını belirliyorum, yapacağım harcamayı hesaplara dağıtıyorum. Riske girmemek içinde her bir harcamayı farklı günlerde yapıyorum.
Bu şekilde çok sağlıklı süreci tamamlayıp kazancımı sağlıyorum tasarruf ediyorum. Bu paycell yaparken ayrıca diğer kampanyalarıda kombo olarak kullanıyorum.
Misal kıyma aldığımda migros yemek kullanıyorum, köfteci yusuftan sipariş veriyorum ( bana çok yakın ) 350 ye 100 indirimden yararlanıyorum.Birde nkolay da 100 liraya kadar %20 aide var onuda kullanyorum. Totalde 550-600 liralık kıyma alımında 200 lira net indirim sağlamış oluyorum.
Ayrıca kıymayı almaya gittiğimde( siparişi kasap reyonunda iken veriyorum ) gözümle görüyorum hatta hangi etin cekilmesini istediğimide söylüyorum.
Planlı programlı yapılırsa muhteşem bir tasarruf sağlarsınız.
-
+1
Buna benzer planlamalar içinde ayrı bir konu açıla bilir
Valla helal olsun, ben maalesef çalışmaktan bu kadar zaman bulup hesaplama yapamıyorum. Takdir ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X