BP'den bağımsız olarak bir iş yerinde QR ile ödeme yapmak istedim. Kasadaki arkadaş komisyon oranları çok yüksek olduğu için QR ile ödeme almıyoruz dedi. Sanırım BP de bunu direkt olarak müşteriye yansıtıyor. Opet ile deneyen oldu mu? Olmadıysa bugün deneyeceğim. Not düşerim. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1091. sayfa)

-
-
Hanımın hesapta da aynısını diyor n11 kuponlarını almıştım paycellden ondan mı yapıyor anlam veremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 5 Kasım 2023; 12:50:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hiç paycell kullanılmamış bir hesapta daha deneyin.Yine olmazsa da birkaç gün bekleyip tekrar deneyin.Bende de sizin yaşadiğınız sıkınti oluyor farklı hesapla ancak sipariş verebiliyorum.Ancak hiçbir hesapta olmazsa birkaç gün bekleyince en son kullanılan hesapta ödeme açılıyor.Niye böyle diye de paycell i ya da n11 i aramayın çünkü papağan gibi sizin güvenliğiniz için diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QR ile ödemeyi paycel posu dışında geçtiğini görmemiştim. Emin misiniz herhangi bir banka posundan harcama yapıldığından?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell’in ayrı bir posu olduğunu bile bilmiyordum. Ben diğer QR ödemeler için bu yorumu yaptım. Paycell’i ilk defa deneyeceğim.
Tarim Kredi market ve Şok Win cüzdan yükleme yaptım, anında geldi iadeleri
Markette havale attım 15 dk düşmedi . İLLAKİ kredi kartıyla yüzde 2 ile yukleyetecekler.
Arkadaşlar Hediye Dünyam da kota var mı?
Aylık kota dolduğundan hiçbir hediyeyi vermiyor ama aylık kota ne ki?
1-2 hediye anca almışımdır
Banka kartı ile yükle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 gun icinde ( aylık degil) maximum 50.000 puan kullanabilirsin
Opet’ten 500 TL’lik yakıt aldım. Herhangi bir komisyon ödemedim ve iade anında geldi.
Ben hepsinde komisyon vaar sanıyordum hocam sagolun
Ben yaptım win ile gelmedi niye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getirde deneyen oldumu ?
Getirbüyük'de bana verdi hocam
Qr ile mi ödeme yaptınız yoksa fiziki kartla mı? Hangi postan çekildiğinin bir önemi var mı?
QR.
Hangi banka dedi. Paycell, benim için fark etmez dedim. O zaman şundan (Akbank) çekelim gitsin dedi.
Teşekkürler
Paycell güvenlik nedeniyle hesabınıza bloke koymuş. N11 üzerindeki telefon numralarınızı silmeniz ve paycell ile ödeme işlemini sadece 1 hesapta yapmanız gerekiyor. Sizden birden çok hesap açıp, bu hesaplarda paycel kullanmışsınız.
-
Bende geldi hocam kampanyaya katılım sağladın mı peki, katıldığım kampanyalarda gözüküyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X