< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (106. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mkarayDaha önce bir çok kez kullandım, hiç sıkıntı olmamıştı ama dediğim gibi bir süredir kullanmıyorum. Bir deneyeyim bugün-yarın bakalım benzer mi olacak.
Bugün herhangi bir sorun olmadan kullandım Kahve Dünyası kuponunu. 15 TL hediye kampanyasına da hemen işledi.
-
hediye kart bölümünden alanlara vermediler. ben Apple 10 TL almıştım.
henüz almamış olanlar ona göre razer Gold alsınlar o zaman uyaralım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 30 Haziran 2021; 22:39:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-Eagle1903banada ikiside yatmamıştı mail attım 10 gün sonra yatırdılar ikisinide.
paycell mhden umudum yok aslında yatırmayacaklar gibi geliyor bana o yüzden tekrar razer dijital kod mu alsam diye düşünüyorum ama siz yatırdılar dediğiniz için bekleyeceğim bakalım bana da yatıracaklar mı.
Hattiniz faturasiz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2442 -- 1 Temmuz 2021; 8:23:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet faturasız.
-
Odeme yontemi seçerken hazır limit kısmı cikmiyor bende. Siz de cikiyor muydu? Ya da nasil yaptiniz. Burayi mesgul etmemek adina ozel mesaj da atabilirsiniz teşekkürler.
Hiçbir işlem yapmadan doğrudan Hazır Limit seçiliydi zaten. Sadece onay verdim. Hattınızda işlem toplamı kadar TL var mıydı sizde (kupon düştükten sonra değil toplam tutar)?
-
Hicam 3 temmuza kadar n11 10tl kupon vardi 1 temmuz google play vardi suan hic biri görünmüyor
N11 kuponu kullanmadim bile mh arayacagim guncelleme mi gelecek yoksa orda yazan tarih mi yanlıştı 1 temmuz muydu normalde acaba skt😏
bazen öyle oluyor ama sonra düzeliyor hocam.brkleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyalar yenilenmiş:
Şok QR 25/10 veya 50/20
https://paycell.com.tr/?page_id=23055
Kahve Dünyası 15 TL
https://paycell.com.tr/?page_id=23085
Burger King 10 TL üzerine 5000 puan
https://paycell.com.tr/?page_id=24322
İstanbul Kart yüklemesine 10 TL + 1000 puan
-
61k puan var hiç bir şey alamıyoruz şu Turkcell hat zorunluluğunu kaldırsalar keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Temmuz 2021; 15:37:5 >
Benim hesaptan kuponlar göründüğü halde N11 e yansımayan siparişim için N11 ile görüşüp iade işlemini baslattim 1gun içinde iade yapılıp kupon yeniden aktif oldu. Ama 1 kuponun son kullanım tarihi geçmiş oldu tekrar aktif olana kadar onu aktif etmediler.
evet skt geçtiyse yapılmıyor.
arkadaşlar paycell kafayı yemiş herhalde farklı bir şeyi deniyorlar uygulama üzerinde kuponlar gözükmüyor bir şey aliyorsun mobil bakiye olmasına rağmen yetersiz diyor birsürü skntı war
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de android cihazda kuponlar gözükmezken iosda gözüküyor
Hattimda 60 lira var, alacaklarim 30 lira , ayrica 30 liralik da kupon vardı. Gercekten cok garip:)
n11 kuponlarım silinmiş başına gelen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: inexon11 kuponlarım silinmiş başına gelen var mı
Bendekilerde silinmiş
Bende sıkıntı yok duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X