Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam. Ben de katıldım. Dediğiniz gibi detay yok ama son katılım günü 1.12.20 gözüküyor. O günden sonra bakarız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hala dönüş olmadı.

• hala market puanı yatmadı inceleme devam ediyormuş bunlar da başladı yalana dolana

• kampanyalarda ilk 2bin kişi, ilk 4bin kişi kota ekleyip,,, kampanyanın 2ci 3cü günü yapılan işlemi saymayıp,, inceleme sonucu kota dolmuş dediğinden beri paycell kartı nadasa bıraktım maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en gıcık olduğum muhabbet. Öyleyse kaldır kampanyalardan yada hiç yapma. Hiç etik değil yaptıkları. Sanarsınız milyon tane müşterileri varda kota koyuyorlar. Hoş ilk 2000 kişiye de ödeme gerçekleştirildiği de muamma...

• 2.000 kişi dolduğunda kampanyalardan kaldırırsın yada dolduğunu belirtirsin bir şekilde. Her şekilde yalan-dolan işleri terbiyetsizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar, zaten ödemiyorlar ama İstegelsin işlemi yapıp da Market kampanyası için 15₺ alan kimse var mı ?

• fatura da yatmadı ben ekimde ilk günlerde işlemleri yaptım sms yerine uygulamadan katıldım onu entegre edemediler sanırım bu ay.

• Arkadaşlar benim iki hattım var sonu 6489 ile biten hattım için time gidip paycell hesabımı onaylattım 5 ay önce, bugün farkına vardım ki benim adıma olan 6311 nolu hattım da onaylı hesap olarak görünüyor tl yükleme limitim her iki hesabım da da 10 bin olarak görünüyor. Bu normal bir durum mu?

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Süper işte adınıza olan tüm hatlar onaylı olmuş. Devam

• Turkcell hattımı Vodafone taşıdım... Taşıma bugün gün içinde gerçekleşti... Paycell hesabımda 190 TL vardı şimdi baktığımda bakiye 0 görünüyor...benzer durumu şikayet var'da gördüm... nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

kampanyalarda ilk 2bin kişi, ilk 4bin kişi kota ekleyip,,, kampanyanın 2ci 3cü günü yapılan işlemi saymayıp,, inceleme sonucu kota dolmuş dediğinden beri paycell kartı nadasa bıraktım maalesef

o yalanı ınınal de yasadım o zaman bıraktım..burda denk gelmedı daha

kendı 10 kartım mısal hepsı aynı gun ıslem

9.işleme yatıp kayıt acınca dese kota dolmuş.. patlayacak dedıgı yalan

ama hıc yatmadı deneyemedım

• Onaylı paycell hesabına 10000₺ yükledik ve çektik diyelim, sonrasında başka bir paycell kullanıcısından para transferi yoluyla 1000₺ geldi farz edelim ben bu gelen 1000₺ yi çekebilir miyim? Yükleme ve çekme limiti ortak midir yoksa ayrı mi?

Normal. Onay işlemi adınıza olan tüm hatları otomatikman kapsıyor

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    limitler hepsi için ayrı ayrı mı olur,, hepsi ortak mı

• bende ayrı görünüyor, bir hattımda 1900₺ yükleme limiti kaldı diğer hatta 9950₺ görünüyor

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    hat degistirmeden onceki fiziki veya sanal kart hangisi vardı ise paraniz o kartta duruyor. yeni hattiniza yeni bir kart tanimlamaniz gerekiyor. kisaca eski hattaki kart yeni hatta uygulamada gorunmuyor. musteri hizmetlerini arayip paranin iadesini isteyebilir veya kart fiziki kart ise aalisveris yaparak harcayabilirsin hocam

• yaptığım market alışverişi inşaat otomotiv diye gözüküyor, ben de diyorum niye 15 TL yatmadı

• Limitler ayrı ayrı. Farklı hatlara veya aynı hatta bağlı olarak bir TC numarası 14 kart edinebilir,her kartın 10 bin limiti var. Birkaç ay önce bu şekildeydi,yakınlarda kart sayısı değiştimi bilmiyorum.

kalan limitleri bu şekilde nereden görüyorsun hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.