Şimdi Ara

Paycell'den 25 TL ve Üzeri İşlem Yapana BK Whooper Jr. Menü Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiye özel mi emin değilim. Uygulamada fırsatlar bölümünden kontrol edebilirsiniz. Kampanyaya katılıp, işlemi yaptıktan yaklaşık 10 dk içinde sms olarak geliyor.

Kampanya Şartları (mavsar92'ye teşekkürler)
    • Kampanyadan tüm operatörlerin müşterileri yararlanabilir.
    • Kampanyaya katılmak için HEMEN KATIL butonuna tıklayabilirsiniz.
    • Kampanyaya katıldıktan sonra Paycell uygulamasından 25 TL ve üzeri tutarda aşağıdaki işlemlerden birini gerçekleştiren müşterilere ücretsiz Burger King Whopper Jr.® Menü hediye kodu gönderilecektir.
    o İstanbulKart Yükleme
    o Superonline Fatura Ödeme
    o Turkcell Fatura Ödeme
    o Financell Fatura Ödeme
    o Diğer Kurum Fatura Ödeme (Elektrik, su, doğalgaz vb.)
    o SGK Ödeme
    o Turkcell TL Yükleme
    o Turkcell Paket Yükleme
    o Paycell Kart Bakiye Yükleme
    o Shell Akaryakıt Ödeme
    • Hazır Limit kullanılarak yapılan Paycell Kart Bakiye Yüklemeler dahil değildir.
    • Kampanyadan yalnızca 1 kez ödül kazanılabilir.
    • Kazanılan indirim kodunun son kullanım tarihi 31.12.2021’dir.
    • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
    • Kampanyadan kazanılan indirim kodu, Paycell uygulaması – Hediye Dünyam – Kuponlarım alanından görüntülenebilir.
    • Kampanya Whopper Jr.® Menü,’de geçerlidir. Menüler, orta boy patates ve orta boy içecek ile servis edilmektedir.
    • Belirtilen menü dışındaki diğer ürünler kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında menüye dahil olan içecekler ayran, milkshake çeşitleri, limonata, portakal suyu, süt ve su ile değiştirilememektedir.
    • Kampanyadan yararlanmak için müşterinin kasadaki görevliye kampanya kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.
    • Kampanya kodları havaalanı restoranları, mobil restoranlar ve paket serviste geçerli değildir.
    • Kampanya başka promosyonlar ile birleştirilemez.
    • Görselde yer alan ürünler ve servis şekli reklam amaçlı olup, ürünler restoranlarda farklılık gösterebilir.
    • Burger King®/ TAB GIDA SAN. ve TİC. A.Ş. farklı restoranlarında farklı fiyatlar uygulayabilir.
    • TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.
    • Sağlığınız için aşırı şeker, yağ ve tuz tüketimini azaltın.
    • Resmi kurumların düzenlemeleri doğrultusunda restoranların servis şekilleri değişiklik gösterebilir ya da belli bir servis şekli durdurulabilir.
    • TM & © 2021 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir. Coca-Cola, The Coca-Cola Company’nin tescilli markasıdır.
    • Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma haklarını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 13 Temmuz 2021; 19:13:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paycell'den 25 TL ve Üzeri İşlem Yapana BK Whooper Jr. Menü Hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kontör yükleme yapacaktım denk geldi :) dün aldım bende.

Kod sms ile geliyor. Kasa da görevliye söylüyorsunuz.

"Bedava sirke baldan tatlıdır."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para yüklenmesi yeterli değil mi ben mi yanlış anladım

• Ne zaman kodu verirler ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    anında veriyor

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    İki hesap ile yaptım ama sadece birine geldi niye öyle oldu acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    uygulama içinde de gözüküyor oraya da bakar mısınız

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Orada da gözükmüyor anlamadım

• istanbulkarta 25 lira attım, gelen birşey yok

• menüyü aldım ama o nasıl hamburger öyle yav, kanepe tatlısında kullanılan avuç içi kadar ekmekler gibi, yüzde 50 oranda küçülmüş hamburger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Temmuz 2021; 0:2:42 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

nasıl alınıyor kasada

• quote:

Orijinalden alıntı: Garagulli35

nasıl alınıyor kasada

kodu göstererek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

menüyü aldım ama o nasıl hamburger öyle yav, kanepe tatlısında kullanılan avuç içi kadar ekmekler gibi, yüzde 50 oranda küçülmüş hamburger.

patates daha doyurucu, 2 lokmalık hamburger yapmışlar. bunu menü diye alan adam 3 kere söylese bundan anca doyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: quak

patates daha doyurucu, 2 lokmalık hamburger yapmışlar. bunu menü diye alan adam 3 kere söylese bundan anca doyar.

Alıntıları Göster

Bütün gıdalarda bu açgözlülük,para hırsı mevcut maalesef hem gramaj küçülüyor hem fiyatlar artıyor. Tadı kaçtı herşeyin.

Edit: köfteci Yusuf'un 2 etli hamburgeri 17 lira. Yanında 200 ml cola yada ayran da dahil. Yarım da patates söylersin 6 liraya. 23e tıka basa doyarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 21 Ağustos 2021; 6:33:40 >

• bide eve servis olsaydı iyiydi Paycell'den 25 TL ve Üzeri İşlem Yapana BK Whooper Jr. Menü Hediye 

• Paycell %50 yi zar zor yapıyorlar. Bu kodu nasıl yapacaklar?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çocuk menüsü zaten bize 3 tane yesek eh biraz keser :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 15 Temmuz 2021; 12:4:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.