Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanal kartla benzer sorun yaşamıştım. fiziksel karta uygulamada isim vermek mümkünse kendi adınızı verin hepsini büyük harflerle, EFT yaparken de alıcı olarak büyük harflerle kendi adınızı yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Paycell'i kullanamadığım için bankacılık uygulaması üzerinden hatta tl yüklemek niyetindeyim. Numaramı yazdıktan sonra "Sosyal paket hazırkart (10 tl)", "yeni 1gb (25 tl)", "nakit 40tl'lik paket (40tl)" gibi seçenekler çıkıyor, ben paket satın almak değil sadece tl yüklemek niyetindeyim bu kısımda kafa karışıklığı yaşıyorum, hangisini seçeyim ? Neden bankanın kendi uygulamasında bu seçenekler çıkıyor onu da anlamadım...

Türkcell'den gelen mailde şube olarak "paycell" değil, "genel muhasebe dolum" seçeneğini seçin diyor, eft olduğu için deneyemiyorum. Sorunun çözümü buysa neden boyle bir değişikliğe gittiler, neden bize haber verilmedi o da ayrı konu.

Alıntıları Göster
    Genel muhasebe seçtim yolladım 5 lira para çıktı 3-4 dk sonra gene geri geldi gene aynı hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

sanal kartla benzer sorun yaşamıştım. fiziksel karta uygulamada isim vermek mümkünse kendi adınızı verin hepsini büyük harflerle, EFT yaparken de alıcı olarak büyük harflerle kendi adınızı yazın.
    Dediğiniz yapıp denedim kartın ismini paycell kart değil kendi ismimle kaydettim yine olmadı.

Hayır anlamadığım şey 6 aydır kullandığım ve sürekli para aktardığım karta ne olmuş olabilir 3 gündür? Kartın içinde para var harcama da yapılıyor tuhaf ya

• Daha bugün EFT ile Enpara uygulamasından para yolladım ve sorunsuz geçti. Kayıtlı transferlerinizde kartınızı yenilediyseniz eski kartın bilgileri kayıtlı kalmış olabilir...

Devletsi yapılanma daha geçenlerde 1 - 2 gün faiz kaybı oluşmasın diye vergi tahsilat yetkilerini aldı özel bankaların, belki bu yüzden bazı bankalar Paycell'de para tutulmasına karşı...

Sahada tutmadı, elalemin teknolojisiyle masa başında askercilik oynayalım yapıyor olabilirler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hatayı bende alıyorum. Eft yapıyorum. Para gitmiyor. Ne yapabiliriz. Varmı çözümü.

• bende de olmuştu geçen gün. enpara ile yolladığımda geri dönmüştü. alıcı isim soyismini büyük harflerle girince yollamıştı karta. umarım tümden iptal etmezler eft olayını..her yüklemede 2 lira vermek de can sıkar..
  • Ben şube ismini degistirdim 40tl yolladim gecti, daha sonra bu tutari hattima aktarmak istedigimde uygun paket yoktur hatasi aldim, minimum tutar 50 tl mi oldu ? O sebeple mi bu tutari hatta aktaramadim ?

Sonrasinda 10 tl daha eft yaptim bu geri dondu.

Hattima bankacilik uygulamasindan tl yuklemek icin hangi paketi secmeliyim ?

Paycell Card aldım!

• quote:

Ben şube ismini degistirdim 40tl yolladim gecti, daha sonra bu tutari hattima aktarmak istedigimde uygun paket yoktur hatasi aldim, minimum tutar 50 tl mi oldu ? O sebeple mi bu tutari hatta aktaramadim ?

Sonrasinda 10 tl daha eft yaptim bu geri dondu.

Hattima bankacilik uygulamasindan tl yuklemek icin hangi paketi secmeliyim ?

hocam bankacılık uygulaması yerine turkcell web sitesinden lira yüklerseniz minimum 35 lira yükletiyor. burada sanırım minimum 50 liralık süper yükleyebiliyorsunuz. bu yüzden bankacılık uygulamasından lira yüklemeyi bıraktım

• Farklı bir operatöre geçmeyi düşünüyorum, müşteri hizmetlerine mail atıyorum foruma da yazdığım eft geri dönüşlerini, bankanız ile görüşün diyor bana.
  • quote:

Farklı bir operatöre geçmeyi düşünüyorum, müşteri hizmetlerine mail atıyorum foruma da yazdığım eft geri dönüşlerini, bankanız ile görüşün diyor bana.
    bankayla alakası yok hala sorunu kabullenmiyorlar, bankada sorun olsa ben akbank hesabımdan başka hesaba para atıyorum ona da gitmez eft olarak?

sorunun paycell de olduğuna eminim ama hala geri dönüş yapmadılar, turkcell bayilerinden de ücret ödemeden para yatırılıyormuş en kötü öyle yapıcaz artık ama hata kesinlikle paycell tarafında
  • Bu kartı kullanmak hamallık oldu artık. kırıp attım başlarım böyle işe
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    bizim de yakındır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

işgüzara bak, cihaz rootlu diye girişimi engelliyor. ulan senin bu yaptığını normal banka yapmıyor uyarı veriyor kabul edip geçiyorsun bir daha da sormuyor, kıçıkırık kendini banka zanneden uygulamanın yaptığına bak hele. ne olduğu belli olmayan siteden apk indirdim eski sürüme dönmek için şimdi daha mı güvenli oldu yani.

papara da böyle, banka değiller bişey değiller bankadan çok engel koyuyorlar
    düzeltmişler şimdi sadece girmek istiyor musun diye soruyor, ama her girişte soruyor

• Tekrarla diyerek eft denedim yine, 5 lira gönderdim geçti peşine 200 denedim yine hata verdi sonraki 2 tekrarla dediğimde yine geçti. Bakın bilgi falan değiştirmiyorum direk tekrarla diyerekten para gönderiyorum, şimdi hata kimde?

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Sistemlerinde problem var belli ki ama kimse sorumluluk almayı kabul etmiyor. Veya başka bir iş var..

Edit: enpara'da işlemi tekrarla diyerek 50 lira attım. 2-3 dk sonra geri döndü..birkaç saat sonra 60 lira atayım bari dedim işlemi tekrarla kısmından ücreti yazarak.bu sefer gitti..bir gidiyor bir gitmiyor..en güzeli gidene kadar denemek..sistemlerinde sıkıntı olduğunu kabul edene kadar böyle sürecek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 31 Ocak 2020; 12:24:51 >
  • degerli arkadaslar belki bilirsiniz kyk genc kartin harclik avansi var kullaniliyor ama cekilmiyor banka kartinda. ben bu nakit cekilen paycell karti alsam uygulamadan banka kartiyla paycel karta yukleme yapsam direk cekebilirmiyim

• internet hediyesi yerine ücretsiz dakika hediye etse çok daha iyi olacak. evde internet zaten var.
  • Paycell kayıtlı kartı görmemeye başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı? kayıtlı kartınız bulunmamaktadır hatası veriyor.
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    sorun yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sorun yok bende
    kredi kartı ile bakiye yüklemeyi kapatmışlar sadece banka kartı şartı gelmiş. sanal kart ile yüklüyordum eskiden
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.