Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki özellik de gelmedi valla ben de bekliyordum ama, temassız falan olsa harika olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylık 1 TL ücreti var
    EFT ile ücretsiz para atabilirsin içine. ya da banka kartlarıyla %2 kesintiyle para atabilirsin. kredi kartıyla da atılıyordu artık atılmıyor.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Banka kartım var ama kredi kartı kullanmıyorum. Sırf sanal kart özelliği için Paycell almayı düşünüyorum. Sanal kart özelliğini kullanmak için ekstra kredi kartı banka kartı falan istiyorlar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanal kart oluşturabilirsin normal kart almadan da, onun aidatı da yok. bişey istemezler eft ile para atabilirsin direk içine

kasım 2.haftasında aldım NAKİT ÇEKEN KART ve ALIŞVERİŞ YAP NAKİT ÇEK YAZIYOR
    bizi kapsamıyo galiba zaten yeni
  • SMS geldi mi değişim ile ilgili? gelmediyse kapsamıyor olabilir.

abi pm gelsene
  • Siteden hesap açarak sanal kart oluşturabilirsin. Ayda 2 tl aidat alıyorlar o olmasa süper olur da kullanmıyorum onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastpayci -- 27 Kasım 2019; 19:0:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastpayci F kullanıcısına yanıt
    1 TL hocam artık

• 16 Aralıkta kartlar değişecekmiş.
  • Paycell 50TL hediyesi alabilmek için sanal kart oluşturdum ve içine 5TL yükledim. Play Store da 1TL lik herhangi bir program almaya kalktığımda yetersiz bakiye uyarısı alıyor.
    Birde yüklediğim 5TL ile goller cepte paketini paycell ile nasıl alabilirim.
    Yardımcı olabilicek varmı.

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    kartını google play markete ödeme yöntemi olarak ekle, sonra satın alırken kartını seçip ödeyeceksin. Paycell | Turkcell seçersen mobil ödeme yapmış olursun yani hattaki TL den çeker veya faturaya yansıtır paycell kart ile almış olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

kartını google play markete ödeme yöntemi olarak ekle, sonra satın alırken kartını seçip ödeyeceksin. Paycell | Turkcell seçersen mobil ödeme yapmış olursun yani hattaki TL den çeker veya faturaya yansıtır paycell kart ile almış olmazsın
    Cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapınca oldu.

Goller cepte paketi (örneğin iddia paketi gibi) alamıyoruz herhalde, ne goller cepte uygulamasında ne İnternet sitesinde diğer satın alma seçeneklerinde paycell ödemesine rastlamadım

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    gollercepte uygulamasının içinden alırken google hesabıma yansıt olarak seçip alabilirsin
  • quote:

gollercepte uygulamasının içinden alırken google hesabıma yansıt olarak seçip alabilirsin
    Teşekkür ederim. Keşke önce bunu sorsaydım. Play storden uyduruk bir program aldım, bunu almaya bakiye kalmadı.

• quote:

sanal kart oluşturabilirsin normal kart almadan da, onun aidatı da yok. bişey istemezler eft ile para atabilirsin direk içine
    Sanal kart olarak vardı 1₺ kesildi mh aradığımda bakiye varsa kesilir dendi
    Sanalda kesinti olmayacağı yazan kaynak varsa mh tekrar arayayım var mı öyle birşey sözleşmede

Paycell 50₺ harcama için kartta yükleme olması gerektiğinden aidatı geri alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 28 Kasım 2019; 12:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

kasım 2.haftasında aldım NAKİT ÇEKEN KART ve ALIŞVERİŞ YAP NAKİT ÇEK YAZIYOR
    bizi kapsamıyo galiba zaten yeni
    Ücretli mi aldınız kaça

• quote:

Orijinalden alıntı: seknyr

Paycell 50TL hediyesi alabilmek için sanal kart oluşturdum ve içine 5TL yükledim. Play Store da 1TL lik herhangi bir program almaya kalktığımda yetersiz bakiye uyarısı alıyor.
    Birde yüklediğim 5TL ile goller cepte paketini paycell ile nasıl alabilirim.
    Yardımcı olabilicek varmı.
    Hocam 5₺ yüklemeyi nasıl yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: seknyr

Teşekkür ederim. Keşke önce bunu sorsaydım. Play storden uyduruk bir program aldım, bunu almaya bakiye kalmadı.

Alıntıları Göster
    50₺ bitti mi bile bir uygulama alınca 😮

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    önceden alınmıyordu, yeni gelmiş demek ki. öğrenmiş olduk.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.