Şimdi Ara

PaybyMe ve İninal hakkında bir sorum var gelin beyler önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İninal ayda toplam sizden ne kadar alıyor ? Yükleme ve harcama başına 4 tl falar alıyormuş galiba.

PaybyMe ayda 1 tl alıyor diyorlar

PbyMe Marvel.com ve diğer Visa destekleyen tüm sitelerde geçer mi yoksa sadece oyun siteleri falan mı ? Önemli ayın 17 sinde falan ikisinden birini alacağım ama hangisi daha hesaplı ve daha fazla yerde aktif karar veremedim.

• paybyme hiç ücret almıyor ancak ama sadece oyun sitelerinde geçiyor
    ininal ayda 1 tl alıyor ama oyun siteleri dahil birçok sitede geçiyor artı olarak paypal'de de geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

paybyme hiç ücret almıyor ancak ama sadece oyun sitelerinde geçiyor
    ininal ayda 1 tl alıyor ama oyun siteleri dahil birçok sitede geçiyor artı olarak paypal'de de geçiyor

Hocam peki şey diyorlardı işlem başı 2 TL falan alıyor diyorlardı birde yükleme başına 2TL gibi bir şey duydum doğru mu ? Ayda yaklaşık 4TL yiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsteve

quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

paybyme hiç ücret almıyor ancak ama sadece oyun sitelerinde geçiyor

Hocam peki şey diyorlardı işlem başı 2 TL falan alıyor diyorlardı birde yükleme başına 2TL gibi bir şey duydum doğru mu ? Ayda yaklaşık 4TL yiyor mu ?

işlem başına para almaz yükleme başına alıyordu gailiba ama miktarını unuttum
    her ne kadar ücret alsada ininal daha avantajlı bana göre bence sende ininal veya iki karttanda al paybyme ücretsiz zaten
  • Paybyme bedava ama çoğu yerde geçmiyor daha yavaş yavaş açılacak.

Ininal ilk alındığında 5 liraya alıyorsun, her ay 1 tl kullanım ücreti alıyor o kadar. Çoğu yerde geçiyor. Bende ikisi de var alın zararı olmaz.
  • İninal bakiyen var ise aylık 1 tl alıyor.Yoksa geriye dönük kesinti yapmıyor.Ayrıca yükleme başına falan kesinti olmuyor.Pttmatiklerden ücretsiz en az 5 tl yükleyebilirsin.Sadece 5tl kart ücreti var hemen her yerde geçiyor.

Paybyme ise tamamen ücretsiz ancak internet'te birçok sitede geçmiyor.Sadece anlaşmalı sitelerde geçiyor.Ancak buda Fiziksel olarak tüm visa logolu yerlerde geçiyor

Sonuç olarak ikisini de al.Zaten paybyme'nin sana zararı olmaz.Adamlar kapına kadar bedava getiriyor.Kullanacağın zaman gider para yüklersin.Kullanmadığın zamanlarda da köşede kalır :)
  • Merhaba.

İninal Kart yeryüzündeki MasterCard geçen her noktada geçiyor. Yani kartı satın aldıktan sonra bimde, manavda, petrolde, kuyumcuda, pavyonda vb aklınıza gelecek mastercard geçen her yerde kullanabilirsiniz. Ayrıca internet sitelerinde. Kart ücreti 5 lira, aylık 1 lira kart ücreti alıyor. Yılda 12 lira ediyor. Karta para yüklemek için PttMatik kullanırsanız hiç bir ücret kesinti olmaz. 100 lira yüklerseniz 100 lira hesabınıza yatar. Ayrıca sıra falan beklemezsiniz. 1 dakika içinde işleminizi tamamlarsınız. PaybyMe kart hakkında bilgi sahibi değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Merhaba.

İninal Kart yeryüzündeki MasterCard geçen her noktada geçiyor. Yani kartı satın aldıktan sonra bimde, manavda, petrolde, kuyumcuda, pavyonda vb aklınıza gelecek mastercard geçen her yerde kullanabilirsiniz. Ayrıca internet sitelerinde. Kart ücreti 5 lira, aylık 1 lira kart ücreti alıyor. Yılda 12 lira ediyor. Karta para yüklemek için PttMatik kullanırsanız hiç bir ücret kesinti olmaz. 100 lira yüklerseniz 100 lira hesabınıza yatar. Ayrıca sıra falan beklemezsiniz. 1 dakika içinde işleminizi tamamlarsınız. PaybyMe kart hakkında bilgi sahibi değilim.

sanal alışverişte tartışmasız İninal daha iyi ancak şunu merak ediyorum hocam;Fiziksel alışverişte Visa Mı daha iyi MasterCard mı?Yani hangisini daha çok noktası var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 6 Ağustos 2013; 11:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Merhaba.

sanal alışverişte tartışmasız İninal daha iyi ancak şunu merak ediyorum hocam;Fiziksel alışverişte Visa Mı daha iyi MasterCard mı?Yani hangisi daha çok yerde geçiyor?

Hemen hemen hepsi oluyor. Fakat yaşadığım yerleşim biriminde Visa daha çok geçiyor hocam benimde dikkatimi çekti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Merhaba.

sanal alışverişte tartışmasız İninal daha iyi ancak şunu merak ediyorum hocam;Fiziksel alışverişte Visa Mı daha iyi MasterCard mı?Yani hangisi daha çok yerde geçiyor?

Hemen hemen hepsi oluyor. Fakat yaşadığım yerleşim biriminde Visa daha çok geçiyor hocam benimde dikkatimi çekti.

en iyisi iki karta da sahip olup işi garantiye almak olacak :)Şu İninal Online Dağıtıma başlasa çok güzel olacak aslında :)

• Visa olduğu için her yerde geçerli değil mi yani bu? Ben öyle biliyordum onun için aldım ve para yükledim içine yani boşa mı gitti para?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.