Şimdi Ara

PAX Sivir Dağıtımı V3 [Kazananlar Belli Oldu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
8.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğraştım Biraz Ama - EU WEST - Umarım doğru yapmışımdır :D

PAX Sivir Dağıtımı V3 [Kazananlar Belli Oldu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzolu -- 13 Şubat 2012; 20:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

NA'dan katılıcak yoksa ben talibim..

Hocam caps ve cool story yazmazsan veremem
  • EU EAST- frityus

• Batkay,Eu West,Level 30

Türkiye'yi kasıp kavuran ve herkesi ekran başına kilitleyen doktorlar dizisinin ''League Of Legends'' adlı oyundan özenilip mi yapıldığı tartışmaları gündeme bomba gibi düştü,gelin birde oyunun kararkterlerinden dinleyelim:

Akali:Bana hep sarkıyorlar burada,''yavrum hepsi senin mi?'' türü soruları günde en az 2 kere duyuyorum.Bir gün dedim ki yeter artık,bu böyle olmaz.Aldım hemşire kıyafetini,girdim revire.(summoner platform revir oluyor)Burada yanında savaştığım ninja arkadaşım shene rastladım

Hikayenin devamını Shen'den dinliyoruz.

Shen:Başlıca amacım insanları korumak,ama ne yaparsam yapayım gene bir salaklık yapıp ölüyorlar.İşin en kötü tarafı ise ulti atarken midemin bulanması.O kadar iyiliğe rağmen yinede herkes bana laf ediyor.Canıma tak etti!Bende doktorluğa başlama kararı aldım,en azından ameliat masasında can kurtarırım diye.Sanırım kennen da benle aynı fikirdeymiş

Hikayenin devamını Kennen'den dinliyoruz.

Kennen:Bütün günüm oraya buraya shuriken atmakla geçiyor.Bir gün shuriken'im bitti,bende revirde ne varsa(bıçak ameliyat gereçleri vs) topladım gittim savaşmaya.He attığım alette içim acıyor,''bunlarla insan öldürlmez kurtarılır'' diyordum kendi kendime.daha fazla dayanamadım,koştum revire ve doktorluğa ilk adımımı attım.Mundo'nun eğitmenlğinde çok iyi bir ekip olduk

Hikayenin devamını Mundo'dan dinliyoruz.

Mundo:Mundo!

4 doktor yeni hayatlarına başladıktan sonra dizinin duyurulması özentilik iddaalarını güçlendiriyor,Oyun karakterlerine ''Peki ya siz özenmiş olmayasınız?'' sorusunu sorunca cevapları net:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 12 Şubat 2012; 14:26:11 >

• İmza
  • Onu bunu bilmem ama bu nicke 10k RP verir bence Selim :o
  • Rüyamda Kendimi LOL de bir karakter olarak görüyodum.Ortadan kule yıkıcam vuruyorum elimle elim acıyo ayakla vuruyorum ayağım acıyo herneyse kulenin tepesindeki sniperlı adam bana tek attı öldüm doğdugumda hemşire akali yle kendimi bir hastanede buldum Bana iğne yapıcak ama ****nin elinde silahları var iğne yok onları batırcakmış dedim bi si... git Manyakmısın nesin dedim amk kızı sert konuşmalardan hoşlanıyomus döndü bana başladı yalanmaya bu anladım vericem dalgayı eline tam çıkartıyodum uyandım amk şansın bölesi olmazki arkadaş

EU-WEST 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Zzz -- 12 Şubat 2012; 20:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geyeray

Onu bunu bilmem ama bu nicke 10k RP verir bence Selim :o

• Dün gece saat 12:00 suları, kapşonlu hırkamı giymiş adaletin olmadığı karanlık noxus sokaklarında yürüyordum. Summoner's Rift'te çıktığım son 5 maçta harika oynamama rağmen solo queue nin azizliğine uğradığım için 5 lose streak yapmıştım. Hele ki o son maç, beraber oynamaya çalıştığım mahluklar, onların yansımaları, beynimi Malzahar'ın böcekleri gibi kemiriyordu. O gün birşeyleri değiştirmeye karar verdim. Hasta birine dönüşmüştüm.
    Mercy
    Ruhumda bir damla merhamet kalmamıştı. Her ne kadar insanları seven biri olsaydım da, bu mazide kalmıştı. Hastalıklıydım artık. Artık kurbanlarımı öldürmeden önce, onları sakatlamaya and içmiştim. Bu.. bu öfkemin sembolüydü. Bana bir çeşit güç veriyordu. Bir yandan, dönüştüğüm bu katilden korksam da, üstlendiğimin görevi gerçekleştirmek için Merhametsiz olmam gerekiyordu.
    Noxian Diplomacy
    Geldiğim yerde işler karanlık yollarla çözülüyordu. Her ne kadar adaletin gücüne inansam da, solo queuede adalet yoktu. Doğudan batıya, batıdan Kuzey Amerika'ya.. Evet. Hiçbir yerde YOK-TU! Olmuyordu, doğru diplomasi ile asla ve asla yükselemiyordum. Tek başıma yaşamama rağmen hiçbir zaman karnımı doyuramıyordum. Ekmeğe olan açlığım evrimleşerek bu katile dönüştürdü beni. Noxus Diplomasisini öğrenmiştim.
    Rake
    Sonunda bu değersiz vücudum yorgunluğuma yenik düştü, belki de zevk alabildiğim tek şey olan uyku anındaydım. Biraz hayalperestimdir. İki saniyeliğine uyuyayım, hemen rüya görmeye başlarım. Benim için mutlu oldunuz, ya da kıskandınız değil mi? Hah. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Evet baylar, belki siz bunu İstanbul'un gürültülü caddelerinde sevgililerinizle gezip alışveriş yaparken öğrenemediniz. Ama Noxus sokakları, bir savaşçıya çok şey öğretiyor.
    Ben size o rüyaları anlatayım ha ne dersiniz? Rüyalarımda gölgelerle savaşırım ben. Her zaman ama her zaman.. önümde üç gölge belirir. Ben eskiden adalettim.. haksızlığa karşı savaşırdım. Haksızlıktı soldaki gölgem. Ben eskiden ışıksaçandım.. karanlığa karşı savaşırdım. Karanlıktı karşımdaki gölgem. Ben.. Ben eskiden yaşamdım. Ölüme karşı savaşırdım, sağdaki gölgeme karşı. Dayanacak gücüm kalmadı. Gölgelerimle birleştim. Onların benim üç bıçaklı jiletim artık.
    Cutthroat
    ...
    Her şey bitmek üzereydi. Tanrı, benim dönüştüğüm canavarı takdir etmemiş olmalıydı. Ben nehirdeki ejderhayı kesiyordum. Boğazkesmekten sıkılmıştım, sırf altın uğruna diğer yaratıkları da kesmeye başlamıştım. Ama bu sefer 5 kişi gelmişlerdi..
    http://www.zedge.net/ringtone/1335129/

Shadow Assault
    Ama sonuncu şampiyon, Zhonya'nın Kumsaatine sahip bir Fiddlesticks idi. Bıçaklarım, kırılıyordu. Gümüşün altına karşı etkisiz olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ne kadar kördüm. Kazandığım bütün parayı daha fazla güç için harcamıştım. Dayanıklılık iksiri bile almamıştım. Bir Çekiç bile.. Kastığım Hayalet Dansçısı ve Sonsuzluğun Sivri Köşesi beni kurtarmaya yetmiyordu.
    --
    Talon, Fiddlesticks'ten kaçabilmek için damarlarındaki gücün kaynağı olan Gölge Saldırsını kullandı. Bedenindeki bütün bıçakların her biri, vücudunda 30ar santimlik delikler açarak dışarı fışkırmıştı. Talon o an aslının ne olduğunu anlamıştı. O, bir bedene bıçaklarla birlikte hapsedilmiş bir gölge idi. Noxusluların Weapon X'i idi. Ama başarısız bir silahtı. Her şey artık o kadar aydınlıktı ki kafasında.. Birkaç saniye sonra Talon, vücüduyla birlikte son akıl parçasını da kaybetmişti. Sadece bir gölgeydi artık, Summoner's Rift'in yeşil çayırlarında gezen.

EU West: Alexander Leonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 12 Şubat 2012; 16:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geyeray

Onu bunu bilmem ama bu nicke 10k RP verir bence Selim :o

Haha
  • Günlerden cumartesiydi...Bilirsiniz Tatilin oluşturduğu mükemmel bir duygunun verdiği zevki...Kalkıp hazırlıklarımı yaptım ve kahvaltıya oturdum.Her lokmamda aklımdan yapacağım şeyleri tasarlıyordum."İlk graves oynarım sonra bi solo top yaparız canım isterse support olurum." Falan filan.Kalvaltımı bitirdiğimde içimden "OYNhuyoM bHen Yha!" şeklinde bağırmak geldi ama yapamadım.Çünkü bunu kimse bilmemeliydi bu kadar zaman sonra oyun zevkimi engelleyecek birçok kişi vardı!Ninja gibi sessizce odama gittim ve kapımı kitledim.İşte o an sanırım o günün en mutlu anıydı... "FAK YEA!" diye bağırarak yatağıma atladım.Yataktan çıtırtı sesleri geliyordu.Sanırım yatağı kırmıştım ama kimin umrunda...O çıtırtı sesleri bana melodi gibi geliyordu.Bundan sonra kendimi toparlayarak Laptop ımı açtım.Lol ü açıp o yeşil çizgilerin geçmesini izleyerek play tuşunu bekledim.O 1 saniyede çıkan play tuşunu eklemek sanki 1 saat gibiydi.Play basıp hesabıma girmiştim.EVET LOL OYNAYACAKTIM ÇOK HEYCANLIYDIM!.Queue başlamıştı ve 10 saniye içinde bir maç bulmuştu ve champion ler önümdeydi.Graves i seçtim ve bekledim...O an düşünüyordum acaba kadronun nasıl olacağını...Mid anivia support zilean jungle trundle ve solo top jarvan vardı.Açıkcası korktuğum kadar kötü değildi.Oyun başladı ve jungle fight ı oldu ve fb aldım.İnanılmaz mutluydum çünkü bu günde bu oyuna çok güzel başlamıştık.Herkes lane ine dağıldı.Birkaç dakika sonra her lane en az 1 kill aldı.Çok güzel gidiyorduk ama trundle bana "eğleniyor musun?" diye sorana kadardı herşey..."Tabikide çok güzel bir maç" dediğimde ise gank atarken yanımda "/l" yazarak kahkaha attı.O an korkmuştum işte... 15 dakika sonra teamfight lar başladı.Herkes ordaydı.Güzel bir pozisyon yakalamıştık ve teamfight başlamıştı... Ama trundle arka tarafta kıpırdamadan bekliyordu...Teamfight bittiğinde "Hay böyle işin ya babam balkondan düştü" yazdı ve ardından " reportlamayın beni ya" dedi...İşte o anı unutamıyorum hala...Silkroad oynarken kasılmak için taxi ye giren adam lol de benim takımımdaydı

Kendimi toparlamaya çalıştım ama base de benden "abim öldü hiç para yapamadım vasiyeti var 5k gold topla diye" dediğinde ise resmen yerle bir olmuştum.

Derin bir nefes aldıktan sonra mid gittik takımca ve yene bir teamfight oldu ama bu sefer trundle nin W skill i bizi etkiliyor gibiydi...Takımdaki herkes öksürmeye başladı.Şok olmuştum bu animasyon yoktu ve olamazdı...Herkes öksürüyordu ve kıpırdayamıyorduk ve karşı takım herkesi öldürdü.Base de spawn olduğumuzda ise herkes mid koşuyordu anlamsızcana ve koştukları gibi karşı takıma ölüyorlardı.Her öldüklerinde ise "Trolololo" müziği çalıyordu.Aklım almıyordu...Karakterimi zor kontrol ediyordum... Zilean spawn olduğunda ise "trolololo " şeklinde gülüyordu...İnanamıyordum bu olanlara...Hele üzerine E sini bastığında 2 kat hızlı söylüyordu...Artık dayanamıyordum ve kaybedecek birşeyim yoktu.Trundle bizleri zehirlemişti...Karakterimde yavaş yavaş mid e doğru yürüyordu...Tıkladım tıkladım tıkladım...OLMUYORDU DEĞİŞMİYORDU YÖNÜ!Lanet olası laptop ı fırlatıp kaybedecek birşeyim olmadığını düşünerek "bir çılgınlık" yapmak istedim.Hem merak ediyordum bunu...

"Olabilir mi acaba?" falan derken aldım sandalyemi ve atladım aşağıya.Konsantre olup yazanları uyguladım ve düştüğümde birşey olmadı.İnanamıyordum hala.Yüzüme birşey oldu mu diye düşündüğüm için bir ayna aradım...Uzun bir uğraştan sonra aynayı bulduğumda Aynada "pokerface" i gördüğümde anladım...Bende zehirlenmiştim.İçimdeki troll ü hissedebiliyordum...Buna daha fazla dayanamayıp yere yığıldım...Gözlerimi açtığımda ise hastanedeydim.Belli etmesemde hala olanlara inanamıyorum...

Eu west

• Çok güzel şeyler çıkıyor devam
  • Cool story olmasi icin komik olmasi mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EU EAST / number83

Günlerden birgün demacia savaştan sıkılıp bir yarışma düzenlemeye karar verir en uzun silahlı (yersen) seçiceklermiş. Jarvan depresyonda olduğu için bir sürü haberci salmışlar Jarvan a yarışmaya katılması için. Günler geçiş sonunda yarışma günü gelmiş. Ilk önce garen girmiş stadyuma açmış göstermiş silahını büyük bir alkış kopmuş ölçüp yollamışlar. Xin zhao gelmiş garenden sonra açmış silahını daha büyük bir alkış kopmuş ölçüp onuda yollamışlar. Sıra Jarvan daymış ama jarvan ortalıkta görünmüyomuş, stadyumun kapısından bir mızrak uçu içeriye girmiş sahanın öbür ucuna kadar ucundada bir not varmış notta
    - Ben IV JARVAN Noxus daki işlerimden dolayı yarışmaya burdan katılıyorum diye not varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Cool story olmasi icin komik olmasi mi gerekiyor?

Yoo hocam seninkini kabul ettim zaten.Ama caps yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Cool story olmasi icin komik olmasi mi gerekiyor?

Yoo hocam seninkini kabul ettim zaten.Ama caps yok.

Tamam onu da hallederim :) bu arada eastten katiliyorum
  • Başka bir arkadaşımın adına katılabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Başka bir arkadaşımın adına katılabilirmiyim ?

Yok hocam.
  • Benim eksiğim varmı bro ?
  • Bak kardeşim benim adım poppy ligteki bir şampiyonum ebem ağlıyor ligte sonra 2 -3 kişi gelip poppy 450lik kötü hero diyor.Bende bayabir zamandır bu forumda takılıyorum ve senin başlıklarını takip ediyorum pax sivir diye konu açıyosun. Ben burda 450 IP maaş alarak çalışıyorum gün boyu ve senin konularını okuyorum.Bak güzel kardeşim pax sivir bana çıkmazsa busefer her oyun öleceğim.her neyse bir noob daha beni pickledi görüşürüz

EU EAST I am not Expert
    Level 30
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.