Şimdi Ara

PAX Sivir Dağıtımı V3 [Kazananlar Belli Oldu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
8.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Hadi bakalım bir deneyelim :O

Atış serbest....

...

Merhaba, ben Annie.

Kaybolan ayımı aramak için uzun zamandır Valoran'da dolaşmaktaydım, Demacia, Freljord, Serpentine River... dolaşmadığım yer kalmadı. Artık ümidi kesmek üzereydim ki aklıma bir fikir geldi.

PAX Sivir Dağıtımı V3 [Kazananlar Belli Oldu]

Bu fikri hemen uyguladım, Valoran'ın hemen hemen her sokağına bu kayıp ilanını yapıştırıp eve dönmek üzere yola koyuldum.
    Bir taksi çağırdım. Evime doğru giderken yolda sarışın birini gördüm. Daha önce görmemiştim ama Teemo'nun bana anlattığı Lux'a çok benziyordu. Yanından geçerken taksiye durmasını söyledim. Camı açtım, kesin emin değildim ama o Lux olmalıydı, Teemo'nun tarifine tıpa tıp uyuyordu.

-Selam
    + Selam
    - Valoran'a gidiyorum, istersen bırakabilirim?
    + Ben de o taraf gidiyorum, çok iyi olur, teşekkür ederim.

Taksiye bindi ve yolumuza koyulduk.

Valoran'a yaklaşırken taksici sordu;

İçten içe güldükten sonra Ezreal ile Valoran'a ulaştım. Mahallemize geldiğimde Teemo'yu gördüm, başımdan geçenleri anlattım. Tepkisi mi ne oldu?

+1 Puan

• quote:

Orijinalden alıntı: Marshall Shady

East ConstantinopleTR 30 level

Merhaba adım Katarina Ben Geçen senelerdeki Bursa maçındaki hakemim. Amerikadan özel getitirildik bu maç için. Getirildik dedim ya o anonscuda benim kardeşim. İyi derece Türkçemiz olmasından dolayı. O günkü olayda şike vardı aslında bursadan gol haberi vardı ama ben kaledeki topu yok ettim ve bursadan gol haberi mi var 2 2 mi olayı yok oldu 2 1 oldu. O yüzden 2 yıldır şikeden içerde yatıyorum saygılar.

+1

• quote:

Atış serbest....

...

Merhaba, ben Annie.

Kaybolan ayımı aramak için uzun zamandır Valoran'da dolaşmaktaydım, Demacia, Freljord, Serpentine River... dolaşmadığım yer kalmadı. Artık ümidi kesmek üzereydim ki aklıma bir fikir geldi.

Bu fikri hemen uyguladım, Valoran'ın hemen hemen her sokağına bu kayıp ilanını yapıştırıp eve dönmek üzere yola koyuldum.
    Bir taksi çağırdım. Evime doğru giderken yolda sarışın birini gördüm. Daha önce görmemiştim ama Teemo'nun bana anlattığı Lux'a çok benziyordu. Yanından geçerken taksiye durmasını söyledim. Camı açtım, kesin emin değildim ama o Lux olmalıydı, Teemo'nun tarifine tıpa tıp uyuyordu.

-Selam
    + Selam

İçten içe güldükten sonra Ezreal ile Valoran'a ulaştım. Mahallemize geldiğimde Teemo'yu gördüm, başımdan geçenleri anlattım. Tepkisi mi ne oldu?

Serverını yaz istersen çünkü kabul olmuyormuş öteki türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Dikkat etmemişim, teşekkürler.
  • EU West
    levle:20

O gün hava açıktı 5 tane genç woswosların 60lar modeli minbüsüne binmiş summoner rifte gezmeye gitmilerdi aralrında bende rixtyde vardı yani ben.Biz summoner rifte gittim hava kapalıydı neyse işte bizimkiler mal almak için bleu noxus a gitti tabi herşey vardı karı mal içki felan biz mal alıp gitcektik ama ortam sardı akali cait katarina vs. vardı biz kafayı bulduk o gece katarinaya kucak dansı felan yaptırdım gece saat 2 tede yatağa gittim akaliyi geceliğine almıştım tabi neyse bizz vöyle bir gece geçirdik sabah uyandık çıkcaz birden garen çıktı dedi olum kimlan benim kıza kucak dansı yaptıran diye yanında kankitosu xin jarvan galio lux felan bunlar mafyası oraların işte bu katarina beni söyledi onlara şok oldum bide deiki bunlar bize hap verdi felan bunlar bizi dövdü dövdü garen ultisiyle beni kısır etcekti ama kaçtık ligin ormanlarına doğru.Orman işte orman gibiydi ağaç felan hava açıktı işte gece oldu biz kamp kurduk birden zilli amcamız zilli'en girdi bize korkunç hikaye anlattı dediki buralarda fazla dolaşmayın yoksa taric sizi yakalar tabi biz inanmadık kocakarı efsanesidir dedik adama deli dedik kafasına domstes attı parasını çaldık bide dövüp bayıltıp suya attık bide üstüne işedik sonra kaçtık.Hava soğuktu gökyüzü açıktı soğuk rüzgarlar esiyodu açıkmıştık para yoktu yemek bulmak için ayrıldık ben ağaca çıkıp yattım.Uyandığımda kimse geri gelmemişti korkmuştum maroon 5 açıp dans ettim sonra apaçi dansı yaptım çalarken sonra arkadaşlarımı aramaya çıktım hiç birini bulamadım arkamdan biri o taricti çok korktum kaçtım ama beni kovalıyodu kaçtım işte göt korkusu adamı ferrari gibi koşturdu hızım 410 a çıktı bide üstüne ghostu attım kaçtım kaçtım önüme yakışıklımı yakışıklı güçlümü güçlü bir champ çıktı lige yeni katılmıştı o evet o işte o onun adıııııııııııııı şahinnnnnnnnnnn k idi beni korumak için tarice hunharca saldırdı bakamadım kavgaya midem bulandı bende kaçtım eve geldim yıkandım duştan çıktığımda ise o vardı karşımda o evet o taricti ve bana dediki benden kaçamazsın yakışıklı.

• quote:

quote:

Atış serbest....

...

Merhaba, ben Annie.

-Selam
    + Selam

Bende uyaracaktım ama imzasını görünce sorun olmaz dedim :D

• EU WEST : Fratria W1LZEQ
    Birgün katarina ve kennen ormanda ilerlerken çalıların içinde pusuya yatmıs Demacianlardan haberleri yoktu. Jarvan Xin ve Garen en iyi anı kolluyorlardı orda bir kill almaları Demacia için çok önemliydi ve en doğru zamanı beklediler. Kennen'ın katarinada biraz uzaklaşmış olduğunu farkedip çok iyi bir takım oyunu ile gank attılar. Acımasızca patakladılar ve ve pusunun ödülü olarak kill'i aldılar artık daha da rahatlamışlardı taki katarina ile göz göze gelene kadar katarina intikam ateşi ile yanıp tutuşuyordu hiç vakit kaybetmeden kennen'ı alıp kayıplara karışan katarina birdaha ortalıkta gözükmemişti. Kill'i alan Demacia artık rahat bir şekilde base'e gidip item çıkıp Can dolduruyorlardı sanki oyun bitmiş havalarındaydı özellikle de Jarvan. Birsüre geçti Demacia takımı base'i terk ettiler ve ormana gidiyorlardı o anda Garen bir ses duydu bu kennen'dan başkası olamazdı. Nasılsa Kennen'ı birkere öldürmüşlerdi gene öldürmek zor olmayacaktı ama bu sefer o kadar rahatlardıki kenneni görür görmez Jarvan Mızrağını fırlattı kennen olacakların farkındaydı taktik belliydi ve bir anda çalıların arkasında tekrardan Demacia takımı göründü ama unuttukları birşey vardı bu sefer rakip hazırlanmıştı ve katarina ortalıkta yoktu tam Kennen'ın üzerine atlayacaklarken Jarvan'ın yanlış ultisi yüzünden hepsi jarvanın ultisinde sıkıştı kaldı. Rakibin beklediği aslında bu değildi , demacianlılar jarvana kızıp tartışmaya başlamışlarken bu fırsatı kaçırmayan kennen-katarina 2lisi aynı anda ulti açarak rakibe daldı.Ne yapacaklarını karıştıran Demacia takımı liderleri Jarvan'ı kaybetti tam katarina Triple kill atacakken takım arkadaşları olan Pantheon ultisiyle mükemmel bir KS atıp killeri topladı bunu ardından surrender gecikmedi ve Demacia takımı bir yenilgi daha aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valarr Morghuliss -- 12 Şubat 2012; 23:09:50 >

• Buyrun caps yaptım bi kaç tane sıcak sıcak koyıyım foruma. El emeği göz nuru hepsi.

Cool storyide yarın eklicem.

Bu arada EU:West (Olmadı NA)

EDİT: COOL STORYİDE GELDİ BUYRUN.

bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, itemin var, her şeyin var. onlarca, yüzlerce minion farmlamışsın. yakışır mı sana kille oynamak? yakışır mı bunca ap mid'in ad carry'nin killini çalmak, farmlattırmamak? ama nasıl yakışmaz. sen değil misin kendi junglerine bile acımayan, bir damlacık pull'u çok gören. anlamıyor musun beyim, bu jungler mana pull istiyor.
    ama ben boşuna konuşuyorum. takım çalışmasını bilmeyen adama proluğu anlatmaya çalışıyorum. sen büyük patron, imba, para babası, over feed Cho'Gath bey. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, Amumu! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde trolleyen feeder kadar bile değerin yok.

ama şunu iyi bil, ne junglerin ne de carrynin killerine bir şey yapamayacaksın. çalamayacaksın, dağıtamayacaksın, ks atamıcaksın bize! çünkü biz bu oyunu ıp için değil, eğlenmek için oynuyoruz, biz birbirimize sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?

dokunma artık minionlarımıza! dokunma killerimize! dokunma golem'e! dokunma lizard'a! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir leave'ı bile olmayan ben, Amumu, hiç düşünmeden quit atarım! anlıyor musun? quit atarım! quit atarım ve dönüp arkama bakmam bile...

Miss Fortune: Amumu nerdesin?!
    Ahri: Amumu afk galiba beyler
    Skarner: Amumu gel abi çoluk çocuğa laf yetiştiriyon
    Cho'Gath: Lan yazmada oyna team fight kaybettik senin yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 13 Şubat 2012; 19:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Günlerden cumartesiydi...Bilirsiniz Tatilin oluşturduğu mükemmel bir duygunun verdiği zevki...Kalkıp hazırlıklarımı yaptım ve kahvaltıya oturdum.Her lokmamda aklımdan yapacağım şeyleri tasarlıyordum."İlk graves oynarım sonra bi solo top yaparız canım isterse support olurum." Falan filan.Kalvaltımı bitirdiğimde içimden "OYNhuyoM bHen Yha!" şeklinde bağırmak geldi ama yapamadım.Çünkü bunu kimse bilmemeliydi bu kadar zaman sonra oyun zevkimi engelleyecek birçok kişi vardı!Ninja gibi sessizce odama gittim ve kapımı kitledim.İşte o an sanırım o günün en mutlu anıydı... "FAK YEA!" diye bağırarak yatağıma atladım.Yataktan çıtırtı sesleri geliyordu.Sanırım yatağı kırmıştım ama kimin umrunda...O çıtırtı sesleri bana melodi gibi geliyordu.Bundan sonra kendimi toparlayarak Laptop ımı açtım.Lol ü açıp o yeşil çizgilerin geçmesini izleyerek play tuşunu bekledim.O 1 saniyede çıkan play tuşunu eklemek sanki 1 saat gibiydi.Play basıp hesabıma girmiştim.EVET LOL OYNAYACAKTIM ÇOK HEYCANLIYDIM!.Queue başlamıştı ve 10 saniye içinde bir maç bulmuştu ve champion ler önümdeydi.Graves i seçtim ve bekledim...O an düşünüyordum acaba kadronun nasıl olacağını...Mid anivia support zilean jungle trundle ve solo top jarvan vardı.Açıkcası korktuğum kadar kötü değildi.Oyun başladı ve jungle fight ı oldu ve fb aldım.İnanılmaz mutluydum çünkü bu günde bu oyuna çok güzel başlamıştık.Herkes lane ine dağıldı.Birkaç dakika sonra her lane en az 1 kill aldı.Çok güzel gidiyorduk ama trundle bana "eğleniyor musun?" diye sorana kadardı herşey..."Tabikide çok güzel bir maç" dediğimde ise gank atarken yanımda "/l" yazarak kahkaha attı.O an korkmuştum işte... 15 dakika sonra teamfight lar başladı.Herkes ordaydı.Güzel bir pozisyon yakalamıştık ve teamfight başlamıştı... Ama trundle arka tarafta kıpırdamadan bekliyordu...Teamfight bittiğinde "Hay böyle işin ya babam balkondan düştü" yazdı ve ardından " reportlamayın beni ya" dedi...İşte o anı unutamıyorum hala...Silkroad oynarken kasılmak için taxi ye giren adam lol de benim takımımdaydı

Kendimi toparlamaya çalıştım ama base de benden "abim öldü hiç para yapamadım vasiyeti var 5k gold topla diye" dediğinde ise resmen yerle bir olmuştum.

Derin bir nefes aldıktan sonra mid gittik takımca ve yene bir teamfight oldu ama bu sefer trundle nin W skill i bizi etkiliyor gibiydi...Takımdaki herkes öksürmeye başladı.Şok olmuştum bu animasyon yoktu ve olamazdı...Herkes öksürüyordu ve kıpırdayamıyorduk ve karşı takım herkesi öldürdü.Base de spawn olduğumuzda ise herkes mid koşuyordu anlamsızcana ve koştukları gibi karşı takıma ölüyorlardı.Her öldüklerinde ise "Trolololo" müziği çalıyordu.Aklım almıyordu...Karakterimi zor kontrol ediyordum... Zilean spawn olduğunda ise "trolololo " şeklinde gülüyordu...İnanamıyordum bu olanlara...Hele üzerine E sini bastığında 2 kat hızlı söylüyordu...Artık dayanamıyordum ve kaybedecek birşeyim yoktu.Trundle bizleri zehirlemişti...Karakterimde yavaş yavaş mid e doğru yürüyordu...Tıkladım tıkladım tıkladım...OLMUYORDU DEĞİŞMİYORDU YÖNÜ!Lanet olası laptop ı fırlatıp kaybedecek birşeyim olmadığını düşünerek "bir çılgınlık" yapmak istedim.Hem merak ediyordum bunu...

"Olabilir mi acaba?" falan derken aldım sandalyemi ve atladım aşağıya.Konsantre olup yazanları uyguladım ve düştüğümde birşey olmadı.İnanamıyordum hala.Yüzüme birşey oldu mu diye düşündüğüm için bir ayna aradım...Uzun bir uğraştan sonra aynayı bulduğumda Aynada "pokerface" i gördüğümde anladım...Bende zehirlenmiştim.İçimdeki troll ü hissedebiliyordum...Buna daha fazla dayanamayıp yere yığıldım...Gözlerimi açtığımda ise hastanedeydim.Belli etmesemde hala olanlara inanamıyorum...

Eu west

Serin hikaye, birader!

• EU West - CarnageBegins

Merhaba ben yalçın çakır.bu programda League of Legends ın gözde supportlarından Taric'in dramına seyirci olacagız.Kardeşim anlat sen ya çözeceğiz.Yanlız fazla süremiz yok sadece tercihlerinin değiştiği anını anlat:

T:Abi şimdi biz bu .... shacoyla gidiyoduk.
    YÇ:Dur kardeşim sakin.eee
    T:Abi oturuyoruz bi yerde.Birden Mundo geldi.İçmişmi napmış.Biri de feedlemiş bunu bişeyde yapamıyoruz.Dedi bize size bi soru sorucam bilemiyeni .... Abi hatırlamak istemiyorum anlarsın işte :( Sonra dedi Feedlenmiş bir mundoyu kim keser.Ben de dedim abi seni kimse kesemez.Bu şerefsiz shaco da garen isem keserim dedi.Mundo doğru cevabı shaco verdi dedi ve onu yolladı.Benle mundo başbaşa kaldık olan oldu abi.Gözü dönmüş.Korktum abi.O günden beri böyleyim.Bir de gitmiş pembe bişey diktirmiş bana onu zorla giydirdi :/ neyse anlattırma ağabey ya.gel senle içeri gidelim biz orda dertleşelim.
    YÇ:Ben anladım durumu taric.Programı burda bitirelim.Sen git evine biz seni arıyacağız.Burdan league of legends ın erkek karakterlerine sesleniyorum dikkatli olun.Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroicSlam11 -- 13 Şubat 2012; 8:47:14 >

• hikaye mi editledim.
  • Benimde cool story geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 13 Şubat 2012; 18:21:05 >
  • Belli olsun artik :D

• quote:

Belli olsun artik :D

heyecan olsun biraz demi
  • hadi be
  • Eve ulasmayi basardigim zaman sonuclar aciklanacak.

• quote:

quote:

heyecan olsun biraz demi

• quote:

quote:

quote:

heyecan olsun biraz demi

Ayıp oluyor

• Herkes yazmış bi cool story gitti gül gibi tron
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Eve ulasmayi basardigim zaman sonuclar aciklanacak.

bekliyoruz 4 gözle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.