Şimdi Ara

pavyon açmak için ne kadar sermaye gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankara'da güzel bir pavyon açmak istiyorum. acaba ne kadar bir bütçe gerekli? bilgililer yazabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pavyon Açma: Maliyet ve Gereklilikler

Bir pavyon açmayı düşünüyorsanız, bilmeniz gereken önemli maliyetler ve gereklilikler vardır.

Pavyon Açma Maliyetleri

Pavyon açma maliyetleri konum, ölçek ve özelliklere göre önemli ölçüde değişebilir. Genellikle aşağıdaki masrafları karşılamaya hazır olmalısınız:

• Kira veya İpotek: İşletmenin konumu için ödemeniz gereken aylık maliyet.
    • İç Tasarım ve Dekorasyon: Pavyonun görünümünü ve hissini iyileştirmek için yapılan harcamalar.
    • Ekipman: Masalar, sandalyeler, aydınlatma ve ses sistemi gibi gerekli ekipmanlar.
    • İçki ve Yiyecek Envanteri: Müşterilere sunulacak içecek ve yiyeceklerin satın alınması.
    • Personel Maliyetleri: Garsonlar, barmenler ve diğer çalışanların maaşları ve yan hakları.
    • Pazarlama ve Reklam: İşletmenizi potansiyel müşterilere tanıtmak için yapılan harcamalar.

Pavyon Açma İçin Gerekli Belgeler

Pavyon açmak için yerel yönetimlerden aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli izin ve belge almanız gerekebilir:

• İşletme Ruhsatı: İşletme faaliyeti göstermenize izin veren resmi belge.
    • Alkollü İçki Lisansı: Alkollü içecek satmanıza izin veren lisans.
    • Yangın Güvenliği Sertifikası: Pavyonun yangın yönetmeliklerine uygun olduğunu onaylayan sertifika.
    • Sağlık Denetim Sertifikası: Pavyonun sağlık ve güvenlik standartlarına uygun olduğunu doğrulayan sertifika.

Pavyon Nasıl Açılır

1. İş Planı Oluşturma: Pavyonunuzun hedeflerini, stratejilerini ve finansal tahminlerini özetleyen kapsamlı bir iş planı hazırlayın.
    2. Konum Seçimi: Müşterilerinize kolay erişim ve yüksek görünürlük sağlayan bir konum seçin.
    3. İzin ve Belgeler Alın: Pavyon açmak için gerekli tüm izin ve belgeleri yerel yönetimlerden alın.
    4. Pavyonu Tasarlayın ve Dekore Edin: Müşterilerinizi çeken ve rahat bir atmosfer yaratan bir pavyon tasarımı seçin.
    5. Ekipman ve Envanter Satın Alın: Pavyonunuzu işletmek için gerekli ekipman ve içki, yiyecek envanterini satın alın.
    6. Personel İşe Alın ve Eğitin: Müşterilere mükemmel hizmet sunacak nitelikli bir personel ekibi işe alın ve eğitin.
    7. Pazarlayın ve Reklam Verin: Pavyonunuzu potansiyel müşterilere tanıtmak için etkili pazarlama ve reklam kampanyaları oluşturun.
    8. Sürekli İyileştirme: Pavyonunuzun performansını düzenli olarak izleyin ve müşteri memnuniyetini ve karlılığı artırmak için alanları belirleyin.

Pavyon açmak karmaşık bir süreç olabilir, ancak kapsamlı planlama ve araştırma ile başarılı bir işletme kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi kaç milyon diyorum ben.

kira mı olacak almayı mı düşünüyosun dükkanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

bi kaç milyon diyorum ben.

birkaç milyon çok olur ya o kadar bulamam.

kira düşünüyorum.
  • O işler için öncelikle caydırıcı gücün olmalı. Silahlı adamların olmalı, bu sektöre birden bire giremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Yagami

quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

bi kaç milyon diyorum ben.

birkaç milyon çok olur ya o kadar bulamam.

kira düşünüyorum.

hocam birkaç milyon paran yoksa hiç girme bu işe yok ederler.

ankara ve pavyondan bahsediyosun.Ulusda falan yedirmezler zaten.

anladığım kadarıyla 0dan giriyosun bu işe yani yazdıkların öyle gösteriyor.

Kısmen nezih olan bir iki yer belirle git sahipleriyle konuş çarkı nasıl çeviriyolarmış gelir-gider vb.
    bunu gidip direk konuşalım dersen anlatmaz sonuçta adama rakipsin, ya tanıdık arkadaş vasıtasıyla görüşeceksin yada ortak arar mısın hemşerim nasıl sektör vb diye girmen lazım.

son olarak billurların kocaman değilse farklı mekanlara yönel derim.

Ankaradayım doğma büyüme.

• kendin oynarsan çok gerekmez ama artık ailenden iyi bir sermaye lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rızkını helal yoldan kazanmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.