Şimdi Ara

pavilion dv6 1375et ekran parçalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, yeğenim laptopun ekranına parmağını bastırarak ekranı kırdı. ekran sadece beyaz renk veriyor ve içerde çok sayıda çatlaklar var. ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. belliki ekran değişecek. internetten ekran alıp kendim takmak istiyorum. uyumlu ekranı nerden bulacağım konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

hp pavilion dv6 1375et
    ekran özelliği: 15,6 inç Diyagonal Yüksek Tanımlı HP LED Brightview Ekran (1366 x 768)

• quote:

Orijinalden alıntı: NükLeeR BaşLıkLı KıZ

burada var.115 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-pavilion-dv6-15-6-led-ekran-olu-piksel-garantili-kargo-bedava-52448725/detay/

ben de şu an yoğun bir arayış içindeyim. yüzlerce dv6 ilanı var ama hep farklı farklı modeller için. 1375et için olan bir ilana rastlamadım. dv6 olanların hepsi uyumlu mu yoksa bilemedim orasını.

• bak uyumlu parça kodları ilanın altında yazıyor.ama genellikle uyar sorun çıkmaz.
  • ilandaki ekranın arkasında bir devre var ama youtube'da dv6 ekran değişim videolarını izlerken ordaki ekranların arkasında tam ortada devre yok. kafamı karıstırdı bu.

ilandaki ekran:

bu da youtube'daki dv6 videolarındaki ekran

• Merhabalar.. Bugun itibariyle aynı sorun benim başımada geldi.Laptobumun markası ve modeli hp dv6 1315 et ... Araştırma yaparken bilgisayarın modeline göremi araştırdın yoksa dv6 kısmına göre mi? pcyi açtın mı? yani kısaca anlatırmısın yaptıysan?
  • HP servisine gönderin değiştirsinler derim de biraz pahalıya patlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pavilion dv6 ısınma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    16 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar sorunlarını halletmediyseniz bana özelden mesaj atin uygun fiyata hallederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatron

Merhabalar.. Bugun itibariyle aynı sorun benim başımada geldi.Laptobumun markası ve modeli hp dv6 1315 et ... Araştırma yaparken bilgisayarın modeline göremi araştırdın yoksa dv6 kısmına göre mi? pcyi açtın mı? yani kısaca anlatırmısın yaptıysan?

kusura bakma yeni gördüm mesajı.

dv6 ya göre değilde tam model ismi ile araştırdım. 1375etolarak araştırdım. youtube'da ekran çıkarma videosu var dv6 için, onu izledim ve ekranı çıkardım ve yenisini taktım. sorunyok şu an. tek sorun olarak yaşadığım gelen ekranın pin girişi sağ tarafta ama 1375et nin ekranındaki pin girişi sol tarafta. sağolsun sahibindencom dan aldığım arkadas hiçbir ücret almadan bana cevirici kabloyu da gönderdi ve sorun halloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.