Şimdi Ara

Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU.. (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
56
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.etonline.com/news/141374_Paul_Walker_Autopsy_In_Progress/index.html

artık iddia kesin olarak yanlış çıktı otopsi sonuçları yayınlanmış
  • Gastede gordum siz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

Gastede gordum siz ?

Aramızda bazı arkadaşlar yabancı forumlardan vs çeviri yapıyorlar. Bazı Türk sitelerine de düştü. Konuyu baştan itibaren okursanız daha çok bilgi sahibi olursunuz. Kafanızda ki soru işaretleri de kalkar belki ortadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

Paul walker olmemis plakalar farkli cikmis kaza oncesi bindigi araba ve kazadan sonraki arabanin devami icin pm atin

Biz bunu 10 sayfa önce filan konuşuyoduk zaten

+1 Bununla ilgili yazida yazdim onuda okumamislar

• Suan 30 sayfadayim yavas yavas sona dogru gelmeye calisacagim :)

• Yazık, otopsiyi okuyunca daha çok üzüldüm kaza sırasında arabadan çıkamadı demek orada yanarak öldü
  • Arabadan çıkabilseymiş keşke

• Arkadaslar merhaba ortada cok fazla yanlisligi kanitlanmis gereksiz bilgi var bu bir. İkincisi konuyu sağlıklı takip etmeyen en az 15 arkadas var ve bu arkadaslardan ricam eğer ilk önce benim bu yazdıklarımı okurlarsa konunun 1. sayfasını okumaları ve bu sayfaya 50. sayfadan itibaren gelmeleri çünkü çıkan o yarık ve yanık resimleri bu kazaya ait değil (Simsiyah bir sekilde yanmis beyaz kaporta gozuken otobus olayindan bahsediyorum) velhasıl kelam konunun üzülme kısımlar hariç en az bi 5 sayfası pm istemekle gecmis lutfen iyi okuyun konuyu. Bu arada benim teorimde şu ; Paul Walker öldü fakat bu basit bi araba kazası değildi. Ya öldürüldü ki bunun sebebini henüz bilmiyorum. Ya da arabanın teknik aksamında bir sorun vardı. Six days teorisi bana çok uzak geliyor çünkü bu kadar mütevazi bir adam olan Paul Walker hayranlarını böyle bir haberle sarsmaz. Teşekkür ederim

Not: Arkadaslar ben jointofjah hesabim ban yedigi icin bu hesaptan yaziyorum. Size cok kırgınım bu konunun acilmasi icin cok ugrastim ve bu sebeble ban yedim birkaciniz dışında yardım eden çıkmadı üzüldüm. Lütfen.not kısmına cevap vermek isterseniz iyi veya kötü Pm atın

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

otopsi sonucu ne zaman

Otopsi yayınladı, Walker çarpmada değil, yanarak ölmüş. Arkadaşı ise çarpmada ölmüş.

off. herhalde en kötü ölüm şekilllerinden birini yaşamış.
  • beyin bedava

Paul Walker hakkındaki tüm yorumlar buraya ANA KONU..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 4 Aralık 2013; 22:25:44 >
  • Çok anlamlı...

• Giden gitmiş beyler Allah rahmet etsin der geçeriz.

Bu kadar üzülmenin anlamı ne? Dünyaya bi şey mi katmış bu adam? İnsanlık yararına muhteşem şeyler mi icat etmiş?

Her gün masum onlarca insan ölüyo gıkımız çıkmıyo ama iki drift yaptı diye kendimizi ölmediğine inandırıyoruz.

Kapansın beyler bu muhabbet yazık gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Bu videoda oynama var. Bir anda geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen200

http://www.acunn.com/haber/paul-walkerin-olumunde-otopsi-bilmecesi/116332?utm_source=facebook&utm_medium=videohaber&utm_content=paulwalker_116332&utm_campaign=videohaber

beyler ölmediğine biraz daha inandım

Cenaze ne ara yapılmıs acaba ?

• Niye herkese dert oldu yahu? Ölse n'olur ölmese n'olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Giden gitmiş beyler Allah rahmet etsin der geçeriz.

Bu kadar üzülmenin anlamı ne? Dünyaya bi şey mi katmış bu adam? İnsanlık yararına muhteşem şeyler mi icat etmiş?

Her gün masum onlarca insan ölüyo gıkımız çıkmıyo ama iki drift yaptı diye kendimizi ölmediğine inandırıyoruz.

Valla şu forumdakilerin %99 un dan daha fazla katkısı varmış Dünya'ya, daha önce bilmiyordum ama yardım vakıflarıyla filan çok ilgiliymiş. Üzüntüye gelecek olursak sevdiğin bir aktörse kendini saçma bir şekilde yakın hissediyorsun ve ölümü gerçekten üzücü oluyor.

Bu arada bugün hizlial dan mail gelmiş sanki dalga geçer gibi hızlı ve ücretsiz başlığı atmışlar bu kadar da olmaz be arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

quote:

Valla şu forumdakilerin %99 un dan daha fazla katkısı varmış Dünya'ya, daha önce bilmiyordum ama yardım vakıflarıyla filan çok ilgiliymiş. Üzüntüye gelecek olursak sevdiğin bir aktörse kendini saçma bir şekilde yakın hissediyorsun ve ölümü gerçekten üzücü oluyor.

Bu arada bugün hizlial dan mail gelmiş sanki dalga geçer gibi hızlı ve ücretsiz başlığı atmışlar bu kadar da olmaz be arkadaş

Onlar gene iyi Star tv ilk gün olum haberini verirken hızlı ve ölü yazmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

Çok anlamlı...

Napalım yani?
  • Sürat felakettir bakın adam öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

quote:

Peki kardeş öyle diyosan..

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.