Şimdi Ara

patos64 sözlüğü birbirine kattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [G]erçek [S]evgi

• Orada küfür serbest mi? Serbestse bir şey deneyeceğim.
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Selçuk'u savunan adamlar patos tan daha dikkat çekici bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |
  • sana göre o zaman xavi de düz topçu
    adamın oynadığı mevki bunu gerektiriyor ne yapsın 10 numara sneijder varken gidip 1-2 kişiyi geçip hagi gibi aşırtma gol mü atsın?
    ha dersen ki ilk geldiği 2 sene gibi hızlı değil topu dağıtması yavaşlamış bak onda hak veririm
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

ben aslantoli aracılığıyla uyarmıştım sözlüğü. bunun savunnlarda bunun gibi troller başka biri değil.

İnsanları yaftalamak sana mı düştü? Lafa bak, sözlüğü uyarmış, patos'u savunanlar da onun gibi trollmüş.
    Sen şuna "benin gibi düşünmeyen herkes troll" desene.

• Şimdi onlar düşünsün :D

"http://****.com/1284922099.swf +

bu olduğuna eminim.başka adı yok."

#GeçmişOlsunBruma20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Ahahaha biri bunu yazmış:

"http://****.com/1284922099.swf +

bu olduğuna eminim.başka adı yok."

• İyice şımarttınız, çocuk gibi tepemize çıktı troll.

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

ben aslantoli aracılığıyla uyarmıştım sözlüğü. bunun savunnlarda bunun gibi troller başka biri değil.

İnsanları yaftalamak sana mı düştü? Lafa bak, sözlüğü uyarmış, patos'u savunanlar da onun gibi trollmüş.
    Sen şuna "benin gibi düşünmeyen herkes troll" desene.

Patos'un dusuncelerini savunabilirsiniz. Selcuk'u begenmeyen bir suru insan var forumda. Ama kimse ayni konuyu 1000 defa acip forumu copluge cevirmiyor. Bu yuzden Patos'un savunulacak bir tarafi yok. Butun uyeler onun yaptigini yapsa ne hale gelir burasi bir dusunun.
  • Beyler o forumda kufur sserbest mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten o tarz taraftar sözlükleri sırf fanatiklerle dolu oluyor. Sürekli aynı abartılı yorumlar falan.

Bazı yorumları okuyunca insanların taraftarlık konusunda ne kadar bağnaz ve düşmanca olduklarını görebiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.