Şimdi Ara

Patörize süt mü yoksa Çiğ(kapı süt) mü daha sağlıklı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çiğ alırsan kaynattıktan sonra kaymağında olur
  • En mantıklısı günlük süt olanlardır.UHT sütler besin değeri açısından çok daha düşüktür normal süte göre sebebi ise ultra yüksek sıcaklık uygulanmasıdır.Neden UHT yöntemi kullanılır diye sorarsanız amaç sütteki mikroorganizmaları yok edip raf ömrünü uzatmaktır.
  • Arkadaşlar herşey orjinalinde güzeldir. İnekten ne çıkıyorsa o. Yani kaynatmadan içmekte zararlı olur çünkü hayvanın belli başlı hastalıkları vardır.. Verem, brusella, mastitis vs.. Saydıklarımın mesela ilk ikisi insana geçer. Hhastalıkların bulaşmaması için kaynatmak en iyi çaredir. Hatta ben fabrikalarda yapılan şoklamaların dahi yetersiz geldiği için içine katkı maddesi attıklarını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keşiş

    Arkadaşlar herşey orjinalinde güzeldir. İnekten ne çıkıyorsa o. Yani kaynatmadan içmekte zararlı olur çünkü hayvanın belli başlı hastalıkları vardır.. Verem, brusella, mastitis vs.. Saydıklarımın mesela ilk ikisi insana geçer. Hhastalıkların bulaşmaması için kaynatmak en iyi çaredir. Hatta ben fabrikalarda yapılan şoklamaların dahi yetersiz geldiği için içine katkı maddesi attıklarını düşünüyorum.
    Doğru söylüyorsun da bir kere brusella hastalığına yakalansan benim gibi fikrin değişirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.