Şimdi Ara

Patlıcan rengi kılıf incelemesi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kılıfı markafoniden aldım ve dün geldi.Sizden yorumlarınızı bekliyorum.Kılıfı anlatıcak olursam silikon bir kılıf ve dokusu çok güzel.Telefonu kavraladığınızda eliniz çok rahat ediyor.Slikon olduğu için haliyle tozlanma oluyor ama şırı derecede değil.Kılıfla beraber iphone un kalınlığı 1 cm üstüne çıkıyor.

Kılıf MUVİT contour desing animal dır.Normal fiyatı 45-50 TL civarı.Bilin bakalım ben kaça aldımDeseni çok hoşuma gitti.

ve patlıcan moru rengi gerçekten güzel öyle telefonda sırıtmıyor.Fotoğrafları şimdi flashlı çektiğim için rengi biraz açık çıkmış olabilir.Puanlamalarınızı alayım dedim.
    Şahsımda adına aldığım fiyata göre 10/7 veririm.

20 TL ye bana kargo dahil gelişi.Aslında şöyle bir düşünüyorumda maliyeti 1$ bile olmayan kılıflar sırf iphone kullandığımız için fahiş fiyatlara satılıyor

SADECE BU FOTOYA BAKARAK NE DERDİNİZ PEKİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Eylül 2011; 22:56:46 >

• çok kalın olmuş iphone... bir de yandan bakıldığında plastiğin ortasındaki birleşme çizgisi gözü rahatsız ediyor.

4/10

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

çok kalın olmuş iphone... bir de yandan bakıldığında plastiğin ortasındaki birleşme çizgisi gözü rahatsız ediyor.

4/10

Saygılar...

o birleşme çizgileri aslında belli bile olmuyor ama fotoraf makinesi öyle birşeyki gözüb görmediğini çıkartıyor.Normalde çok hoş duruyor ama fotolardan söylersek gerçekten verdiğiniz puan doğru diyebilirim.
  • Bu kılıf için mi bu başlığı açtın....
    -1
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bu kılıf için mi bu başlığı açtın....
    -1

evet bu zamana kadar aldığım en iyi kılıf

dememimi bekliyordun aklıma geldi açtım işte nasıl berbat dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bu kılıf için mi bu başlığı açtın....
    -1

Evet Hocam ya
  • güzelim cihazı mahvetmişin tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Hayvan" yazılı birşeyi almanızdaki sebebi anlayamadım
  • biraz kalın olmuş,ama rengi güzel.

hazır yeri varken sorayım hocam markafoniden memnun musun? Geçen gün bende baktım bu kılıflarar da cesaret edemedim
  • Cok kaba duruyor. Telefon telefonluktan cikmis :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

güzelim cihazı mahvetmişin tebrikler

cihazda bişey yok

Şaka bir yana ucuz diye atladım birden aslında ben polikarbon tarzı bişey bekliyordum bu kadar kalın olduğu aklıma bile gelmemişti.Sadece arka fotosu vardı birde 10 lira indirim çekim vardı boşa gitmesin alayım bari diyerek aldık bu çıktı 7 çeşit kılıf var değiştire değiştire kullanıyorum.

Aralarında en iyisi GOGO HM çok ince çok koruyucu.Beyazı denk gelmişti geçen markafoniden kaçırdım siyahını alıcaktım.Şans beyazı sarardı hafiften.

oda 30 lira normalde ama bu kılıfa 10 basar.BU arada gerçekten fotoda gördüğünüz kadar iğrenç değil.

• bidaha baktımda telefon resmen nokia 5800 a dönmüş.
  • quote:

bidaha baktımda telefon resmen nokia 5800 a dönmüş.

yok şu haliyle 5800 ın kalınlıkta yanına yaklamaz 2 tane bundan koy öyle 5800 belki olur
  • quote:

Benimde aklıma o geldi hakkaten öyle olmuş hiç beğenmedim. Tasarım 0/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Fotoları sildim gerçekten sadece benım gibi ordaki tek fotoya bakarak ne derdiniz.
  • Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu sefer tartışsak ii olur. Desen mesen biraz tuhaf ama "animal" yazısı olmasa birde burda göründüğü kadar iğrenç deilse gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strom

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu sefer tartışsak ii olur. Desen mesen biraz tuhaf ama "animal" yazısı olmasa birde burda göründüğü kadar iğrenç deilse gideri var.

hocam tabi herkese göre zevk meselesi bende fit ince kılıflar seviyorum kalınlar pek hoşuma gitmiyor ama atladık ama çokta kötü değil yani.

Demin sağlamca bir masaya çaktım telefonu yanlışlıkla bu kılıf varken umrumda bile olmadı kılıfsız olsa ya çatlattıydım arka kapağı yada fena halde çizmiştim şimdi.

Bi yorumlara bakıyorum ardından bir daha kılıfa yumak takip eden kedi gibi oldum kafa bir oyana bir bu yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Eylül 2011; 23:02:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Fotoları sildim gerçekten sadece benım gibi ordaki tek fotoya bakarak ne derdiniz.

Benim arkadanda öndende hoşuma gitmedi. Bunu mor renkli olduğu için erkek kompleksi yapıp söylemiyorum bayanda kullansa bayda kullansa desenleri renkleri çok anlamsız ve şık durmuyo bence. İphone çok sade şık bir telefon özellikte 3G serisine bayılıyorum kendimde 3Gs kullanıyorum zaten iphone4 de öyle tasarımı güzel bir telefon. Bu sadeliğe cafcaflı kılıflar pek gitmiyo daha sade mesela more thingin piano black renkli kılıfları çok kaliteli duruyo bayanlar içinde altın yada gümüş renkli more thingler çok zarif bence silikonlu kılıflardan hiç haz etmiyorum. Sen kılıf olarak ne kullanıyosun dersen more thing almak için bütçe ayıramıyorum öğrenciyim iphonumuda babam aldı zaten. Normelde kılıfsız kullanıyorum ama pikniğe , maça falan giderken yada canım isterse arada 12 tlye aldığım şu suni deri kılıfı kullanıyorum idare ediyor.

Birde bir yakınımızın kullanıp sattığı 3G den kalma more thing kılıfı var bana vermişti çok kullanışlı bir kılıf ama içine sokup çıkarırken ekran koruma jelatininin içine ediyo kavlatıyo her tarafını o yüzden kullanmıyorum.

Not : Nedense heveslendim koydum resimleri

• baya geyik dönmüş,geç kalmışız.

yalarınn diyip olayı bitirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

yüklesene ya :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.