Şimdi Ara

Patlayan OBM Balonu ve düşündürdükleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ulusal medya başta olmak üzere, hemen her yerde "Almanya 10.000 Türk işçi alacak" kâbilinden haberleri görmeyen yoktur herhalde. Önce bu işin yalan olduğu ortaya çıkıyor, ardından da şirket, yalandan bir açıklama yapıyor. "Madem bu adamlar dürüst, site neden kapalı ve neden artık forum doldurma imkânı da yok?" diye sorarlar adama.

    Sorgulanması gereken hususlar:
    1- Çok değil, sadece birkaç günde patlayan bir balon, nasıl oldu da ulusal medyada geniş yer bulabildi? Tek merkezden emir almadan bunun olması mümkün mü?

    2- Medyanın özelliği, insanlara haber ulaştırmak ama insanları yanlış yönlendirmek, aldatmak olmamalo örnekte olduğu gibi bu balona alet oluyorlarsa, onların güvenilirlikleri de sorgulanmalıdır. Aynen yalancı çoban hikâyesinde olduğu gibi, itibarları sıfırlanmalıdır. Tâ ki akıllarını başlarını alsınlar. Yoksa bu da balık hafızalı milletin unuttukları arasındaki yerini alacaktır.

    3- OBM'nin amacı, Almanya'ya işçi götürmek değil ise ne olabilir? Merkez medyaya nüfûzu olmadığına göre, belli ki bu medyaya nüfûzu olanlardan destek almışlar.

    4- Hükümetin bu işte direk veya dolaylı olarak parmağı var mı? Fişleme amacıyla OBM ile işbirliği yapmış olabilirler mi?

    5- OBM'nin yaptığı bu sahtekârlığın, Türkler hakkındaki insanları dolandırmaya, aldatmaya olan meyilleri konusundaki genel algısına katkısı nedir?

    6- AKP hükümetinin, İslâm için oluşan olumsuz algısına katkısı biliniyor. Burdan kıyasla amaç, Türkiye'den gitmek isteyenlere batının tüm kapıları kapatmasını sağlamak mı?

    7- OBM'nin, kendi itibarını beş paralık etmesine değecek ne çıkârı olabilir?

    Benim aklıma gelenler bunlar. Olayın basit bir kişisel veri hırsızlığı olduğunu düşünmüyorum ben. Sizler ne düşünüyorsunuz?







  • Medya insanları kandırmak yada birilerinin tarafına çekmek için vardır. Günde 12 saat taşeron firmada asgari ücretle çalışıp göbeğini kaşıyarak izlediğin haberlerde kimse doğru bilgi vermez sana. Karda kışda haber bulucaklar ve sen kıçını yayıp sıcakda doğru yada tarafsız haber izliyceksin ha yok öyle bi dünya.

    Medya kitle imha silahıdır, toplu hipnoz silahıdır. 11 eylül ikiz kuleler saldırısında gördük adamlar canlı yayında tüm dünyayı kekledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.