ya takmışınız bir görünüştür yani siz sırf görünüş için +6 sherin mu takarsınız +8 shard mı bune ya görünüşe bağlamayın herşeyi ya
quote:Orjinalden alıntı: eLHuSeYiN takas iyi bide glave8 i raptor7 ile takas etmeye calıs cok gusel olur hyr hiç gzl olmaz glave 8 nerde raptor 7 nerde uçmuşsun sen
quote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: _Beta_ quote:Orjinalden alıntı: muratsacak quote:Orjinalden alıntı: Murderer77 Glave Görünüş Dandik. Yaw herkes öle dio bi ben begeniom heralde... bide ben glavein görünüşünü hiç sevmiyorum +8glave takcagıma +7raptor takarım daha iyi sendemi ama orc shelli warriora glave birde ms üstüne tanımam
quote:Orjinalden alıntı: McsKapol aldıgım rebirt basılı malasef bide fiyatını bilen varmı? Rebirth olmasa daha iyi olurdu ama yinede Güzel
Bende glave 7 var oldukça memnunum ama blade axe ile değişicem oyunu bıraktığım için seneye kaldı maalesef
quote:Orjinalden alıntı: ImBoyZ quote:Orjinalden alıntı: McsKapol aldıgım rebirt basılı malasef bide fiyatını bilen varmı? Rebirth olmasa daha iyi olurdu ama yinede Güzel bi yolunu bulup rebirtsizle degişmeyi denicem