Şimdi Ara

Pathos Gloves Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben Olympia'da oynuyorum.Warrior'um ve pathos gloves alacağım.Fakat kullanımını bilmiyorum.Sorularım şunlar :

>Warrior'lar pathos gloves özelliklerinden neleri almalıdır?
    >Pathos Gloves için bir level sınırlaması var mıdır?
    >Nasıl kullanılır?

Şimdiden çok teşekkürler... :)

• Level sınırlaması yok, maradonda sağ tarafta bir adam vardı ordan kırdırıyorsun sonra itemin üstüne gelip sağ tıkla kullanır otomatik. Benimde bi aralar warriorum vardı atak olanı seçmiştim(kırmızı renkli)

• quote:

Orijinalden alıntı: borab55

Teşekkür ederim :) Kırmızı olan yararlı yani warriorlar için ?

Atak ve defans vereni var sana uygun olanı alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 4 Temmuz 2011; 9:25:12 >

• quote:

Ya ben warriorlara karşı güçlü aynı zamanda defanslı olmak istiyorum.Bir de şu sorum var pazardan alacağım ben pathos glovesi de bi sorun çıkar mı ?

Pazardan alsan bi sorun çıkmaz Bir eline atak bir eline defans tak istersen

Orijinalden alıntı: Dimox

quote:

Ya ben warriorlara karşı güçlü aynı zamanda defanslı olmak istiyorum.Bir de şu sorum var pazardan alacağım ben pathos glovesi de bi sorun çıkar mı ?

Bence öle olması hem şekilsiz hemde uygun olmuyor.Bence pri atack yapabilirsin. (priest)
    İtem Yoksa Ezik Dersiniz , İtem Varsa Hacker & Duper & Zengin Zuppesi Dersiniz. Can Potuyla Oynarız Oyunu Bilmiyo Dersiniz , Minor Yaparız Pedalcı & Programcı Dersiniz. Pm Açarız Söversiniz , Pm Kaparız Artist Dersiniz.. Çünkü Ezüksünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Level sınırlaması yok, maradonda sağ tarafta bir adam vardı ordan kırdırıyorsun sonra itemin üstüne gelip sağ tıkla kullanır otomatik. Benimde bi aralar warriorum vardı atak olanı seçmiştim(kırmızı renkli)

Bundan böyle kırdırılan yer merdivenlerin üstündeki bir npcden biliyorum ben.

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio

quote:

Level sınırlaması yok, maradonda sağ tarafta bir adam vardı ordan kırdırıyorsun sonra itemin üstüne gelip sağ tıkla kullanır otomatik. Benimde bi aralar warriorum vardı atak olanı seçmiştim(kırmızı renkli)

Bundan böyle kırdırılan yer merdivenlerin üstündeki bir npcden biliyorum ben.

Oyunu bırakalı epey oldu yeni maradonda yerini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi.69

quote:

quote:

Bence öle olması hem şekilsiz hemde uygun olmuyor.Bence pri atack yapabilirsin. (priest)

bence hiç te şekilsiz değil hem neden uygun olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.