Şimdi Ara

PATHOS ARDREAM tadı kalmadı, bye! n00bish (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kingmidas

haydaaa n00bish sende mi dh den çıktın tam da dün vs yapmıştık ben itemmi oyunculukmu die konu açmıştım senin resmini de koymuştum bugün forumda görüom eheh ilginç ama ii kestim seni
    (+7 fp set +7 cleaver)

http://img184.imageshack.us/img184/3322/kacmakardean4.jpg

ha bide vs de kacmak olmaz ölceni anladıysan da öl vs in ruhuna aykırı

bu ss cok ılgınc yanlız 57 lvlsın elındekıler ustundekıler flaan baya ktou.buff yok acc yok.kesın war burda bı ıs ks falan mı yaptın?

• evet deminki ss'e baktım da o ben değilim , zaten tek üzüldüğüm şey de charın böle yerlerde sereserpe yatması , çocuk gerçekten oynamayı bilmiyor. Artık bol bol n00bish'i kestim die ss ve movie çekersiniz:)

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

Orjinalden alıntı: kingmidas

haydaaa n00bish sende mi dh den çıktın tam da dün vs yapmıştık ben itemmi oyunculukmu die konu açmıştım senin resmini de koymuştum bugün forumda görüom eheh ilginç ama ii kestim seni
    (+7 fp set +7 cleaver)

http://img184.imageshack.us/img184/3322/kacmakardean4.jpg

ha bide vs de kacmak olmaz ölceni anladıysan da öl vs in ruhuna aykırı

bu ss cok ılgınc yanlız 57 lvlsın elındekıler ustundekıler flaan baya ktou.buff yok acc yok.kesın war burda bı ıs ks falan mı yaptın?

çamur atmayalım lütfen dediğim gibi vs onda da buff ac yoktu sanırsam

• quote:

Orjinalden alıntı: Shuttlea

evet deminki ss'e baktım da o ben değilim , zaten tek üzüldüğüm şey de charın böle yerlerde sereserpe yatması , çocuk gerçekten oynamayı bilmiyor. Artık bol bol n00bish'i kestim die ss ve movie çekersiniz:)

zaten priest olmasa kaçıcaktı geriye çekilmeye başladı priest bana malice attı benim diceim şu boşuna vs yapıp potunuza olmasın olan zaten zor buluyorum bide o kadar pot gidiyo sonra adam kaçıyo pff
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.