Şimdi Ara

Pathos!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun itibariyle Dies i bırakmıs bulunmaktayım artık anladım ki ne kadar kassamda bisi olmucak cunku artık asmıs millet bende pathos a gecmeye karar werdim Asas olucam yeterli itemler ne olur sizce ardream icin

• bende yeni serveri bekliorum nezaman gelcek bu ronark yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

bende yeni serveri bekliorum nezaman gelcek bu ronark yav

Sende mi gariplik war bende mi bn yeni serverla ilgili bisi yazdıgımı hatırlamıoyurm :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: glave4gunban

Bugun itibariyle Dies i bırakmıs bulunmaktayım artık anladım ki ne kadar kassamda bisi olmucak cunku artık asmıs millet bende pathos a gecmeye karar werdim Asas olucam yeterli itemler ne olur sizce ardream icin

bence hiç pathosa yanasma bile piyasa tavan durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bIlastepesh

quote:

Orjinalden alıntı: glave4gunban

Bugun itibariyle Dies i bırakmıs bulunmaktayım artık anladım ki ne kadar kassamda bisi olmucak cunku artık asmıs millet bende pathos a gecmeye karar werdim Asas olucam yeterli itemler ne olur sizce ardream icin

bence hiç pathosa yanasma bile piyasa tavan durumda

Dooru diosun da yardım edecek arklar war saolsunlar ne itemler onerirsiniz ardream icin
  • Dooru diosun da yardım edecek arklar war saolsunlar ne itemler onerirsiniz ardream icin

asas icin bulabilirsen dual+7 shard-+7chitin set-pp-+9 dex belt dier takılar görev olursada olurkafalıkda +7 dd chitin olursa manyak np kasarsın
  • Orjinalden alıntı: bIlastepesh

Dooru diosun da yardım edecek arklar war saolsunlar ne itemler onerirsiniz ardream icin

asas icin bulabilirsen dual+7 shard-+7chitin set-pp-+9 dex belt dier takılar görev olursada olurkafalıkda +7 dd chitin olursa manyak np kasarsın

Cok tesekkurler tabi hersey zmnla sımdılık cleaver 8 we chitin set ayarlıcaklar 1 2 gun delosta takılsam dex 9 dusururum dd yi de bulurz da pp biraz zor belt ile kupeler dex 9 olsun yeter cunku gorev yuzukler i ve pendant fena deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    PaTHos Adream İçeri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan Piyasalar Tawan Durumda KARDEŞ Şöle Bir CHar dizmeme Bakıyorum Da Logosda

+8 Cleaver >>>> 850M den

+7 MD >>>> 800M den

+7 Chitin Seti Tanesi 700M den

Aldım

Üstüne 400M + 3 ROGUE SHelle +1 Master Açtım

Piyasa TAWAN Durumda

NOT : CleaVer Ve MD yi Ocak Aylarında ALmıştım Şimdiki Fiyatı 18 İle 21 GB Arası..

Char Dİzmek Zor Zaanat Bence Yeni Serverı Bekle Eli Kulağında Haziranda Gelecek İnş.

Senin İçinde İyi Bir dinlenme Evresi Olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Şuan Piyasalar Tawan Durumda KARDEŞ Şöle Bir CHar dizmeme Bakıyorum Da Logosda

+8 Cleaver >>>> 850M den

+7 MD >>>> 800M den

+7 Chitin Seti Tanesi 700M den

Aldım

Üstüne 400M + 3 ROGUE SHelle +1 Master Açtım

Piyasa TAWAN Durumda

NOT : CleaVer Ve MD yi Ocak Aylarında ALmıştım Şimdiki Fiyatı 18 İle 21 GB Arası..

Char Dİzmek Zor Zaanat Bence Yeni Serverı Bekle Eli Kulağında Haziranda Gelecek İnş.

Senin İçinde İyi Bir dinlenme Evresi Olur..

Bende bole dusunuyorum yazın gelirse ark larla cok buyuk planlarımız war yeni server icin eer haziran gibi gelirse cok buyuk isler yapıcagımıza inanıyorum ama gelmezse pathosta dvm edicem oyunu bırakmak istiyorum ama oyalanacak da iş lasm sadece zevkine pk yapıcam 55 olayım yeter bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.