Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
95.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu şu anda oynayan var mı ? beraber oynayalım tekrardan başladım oyuna epey şeyi unutmuşum :D
  • Beyler azıcık daha sabredin oyunun Ağustos'ta açık betası çıkacak. O zaman beta key'e falan gerek kalmayacak, herkes girebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Beyler azıcık daha sabredin oyunun Ağustos'ta açık betası çıkacak. O zaman beta key'e falan gerek kalmayacak, herkes girebilecek.

niye hala beta oluyoki direk f2p olsun işte
  • Açık beta ne demek?
  • open beta (public beta): herkese açık
    closed beta: belli şartlara göre alınmış kişilere açık, oyuncu sayısı sınırlı beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

open beta (public beta): herkese açık
    closed beta: belli şartlara göre alınmış kişilere açık, oyuncu sayısı sınırlı beta

• sitedeki beta invite timer nedir? nasıl çalışır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornekim

sitedeki beta invite timer nedir? nasıl çalışır?

30 dakikada bir rastgele bir üyeye key geliyor (tabi önceden gelenlere gelmiyor)
  • Acaba 20$ vermeye değer mi? Kardeşimle beraber oynayabileceğim bu tarz bi oyun arıyorum. Diablo da haketmediği kadar pahalı. Bilemedim ne yapsam :(
  • quote:

Acaba 20$ vermeye değer mi? Kardeşimle beraber oynayabileceğim bu tarz bi oyun arıyorum. Diablo da haketmediği kadar pahalı. Bilemedim ne yapsam :(

para verme diyeceğim ama ortada güzel bir oyun da var :)

Ben beta hesabımı kullanman için verebilirim ama bi tane daha bul :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

quote:

Acaba 20$ vermeye değer mi? Kardeşimle beraber oynayabileceğim bu tarz bi oyun arıyorum. Diablo da haketmediği kadar pahalı. Bilemedim ne yapsam :(

para verme diyeceğim ama ortada güzel bir oyun da var :)

Ben beta hesabımı kullanman için verebilirim ama bi tane daha bul :)

Bi özel mesaj gönderdim dostum. Eğer olursa çok iyi olur benim açımdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

30 dakikada bir rastgele bir üyeye key geliyor (tabi önceden gelenlere gelmiyor)

30 değil ya 5 dakika
  • quote:

quote:

quote:

30 değil ya 5 dakika

süreyi kısaltmışlar benim zamanımda 30 dakikaydı hiç siteye bakmadım kusura bakmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

30 değil ya 5 dakika

süreyi kısaltmışlar benim zamanımda 30 dakikaydı hiç siteye bakmadım kusura bakmayın

Evet önceden 30'du

• Cut-Throat ligi diye birşey varmış. Nasıl giriliyor o lige? Bilen, duyan var mı acep?
  • Cut-Throat lige elle seçiyorlar her beta üyesi katılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Cut-Throat lige elle seçiyorlar her beta üyesi katılamıyor.

26 lvl rangeim var oyuna tekrardan dönsemmi diye düşünüyorum fakat bana bir fayda sağlayamıyacak ark. ortamıda yok seneye ztn sınav var ne dersin geleyimmi tekrardan .

gelmessem 26 lvl rangerim satılıktır. 10 tl

Bence geri dönüş yapmayı düşünüyorsan Ağustos'da açık betaya geçilecek zamanı bekle derim, çünkü o zaman oyuna yeni act ile beraber daha çok özellikler eklenmiş olacaktır. Ben de sadece zorluğu test etmek için nadiren giriyorum haftada birkaç saat en fazla.

• Charge muhabbeti nedir anlayabilmiş değilim. Endurance, frenzy, power charge. Nedir bunlar?
  • Endurance hp regen ve resistleri arttırıyor belli bir oranda, frenzy vuruş hızı kazandırıyor , power charge da büyülerin hasarlarını arttırıyor. Daha çok bilgi için:http://www.pathofexile.com/news/2011-04-12/dev-diary-charges/

Bu arada olay yaratacak end-game in ne olacağından haberiniz var mı ? Yoksa buyrun:http://www.youtube.com/watch?v=2S0RY2kQ3GM&fmt=18

Edit:http://www.pathofexile.com/news/dev-diary/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 2 Temmuz 2012; 18:26:33 >

• Süper bir özellik olmuş, bu kadar customizasyon yaptığımız oyunda, end game i de biz şekillendirebileceğiz.

Piyasayı da kızışıtırır bu iyice. Bu ay işlerim güçlerim azalsın, vaktim dolsun saracağım tekrar PoE ye. Son gelen Shadow ve trap olayları gayet hoşuma gitmişti.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.