Şimdi Ara

Path Of Exile Kapalı Beta Key Dağıtılıyor ( Türk sitesi )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://oyunhabercisi.com/2011/10/04/path-of-exile-closed-beta-key-dagitiyoruz/ yapmış olduğu contest ile beta key dağılıyor ilgilenenlere duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 4 Ekim 2011; 17:02:24 >

• Oyun Habercisi olarak veriliyorsa ben face'e kayıt oldum bekliyorum teşşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helloman -- 4 Ekim 2011; 16:59:57 >
  • Evet arkadaşlar uzun süredir path of exile oyunun inceliyoruz canlı yayınlarını yapıyoruz.

Beta key kazanmak isteyen hatta canlı yayınlarımıza konuk olmak isteyen arkadaşlar

Oyunhabercisi tıklayın sitesi forumlarından path of exile bölümünde düşüncelerinizi bilgilerinizi paylaşabilirsiniz tüm türk arkadaşları bir platfrom üzerinde toplamaya çalışıyoruz ve herkezin katılımını bekliyoruz.

facebook sayfamız ( Facebook sayfamız beğenebilirsiniz. )

path of exile forum bölümü

Tüm türk arkadaşarı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 5 Ekim 2011; 15:17:13 >

• İlk Key Dağıtımı Tamamlandı.İkinci Key dağıtımı Kısa Süre içerisinde başlayacak ilgilenenlere.

Kazananlar Sitede ve Face'de açıklandı.
  • Kazanan şanslı 5 kişi içerisindeyim . Buradan tekrar teşekkür ediyorum . Kesinlikle takip etmenizi öneririm arkadaşlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.