Şimdi Ara

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.281
Cevap
140
Favori
443.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben yeni yeni öğreniyorum sayılır oyunu da 3 günde t15'lere kadar gelmek normal mi genel olarak? Bu kadar hızlı tüketime odaklı oynanırsa her türlü sıkmaz mı bir yerden sonra zaten. Endgame oynamadım daha poe2'de o yüzden merak ettim.

Normalde maplere geldikten sonra t15 e geçmek birkaç saat sürüyor sadece. Kısaca act 1 den endgame map arası diye baz alırsak max 2 gün oyunu bilen birisi için. Ben birkaç kez sınıf değiştim bu esnada geç vardım endgameye. Oyun zaten endgame de başlıyor, campaign sadece ilk defa oynayan kişiler için eğlenceli. Oyunun zevki map dönmekte, hani içerik tükettin ondan sıkıldın diye bir şey yok bu oyunda, 0.3ü çok oynadım bu da 0.3 ile tıpatıp aynı olduğu için haliyle motive olamıyorum doğal olarak.

Yine de bi ranger reroll atıp poison deneyeceğim can sıkıntısına oyun mecburi meta oynamanı istiyor en azından PoE2. PoE 1 daha oturaklı olduğu için çoğu build iş yapıyor da poe2 de malesef melee çok kötü, o kadar kötü ki inanılmaz seviyede kötü.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • şu boss'u bir kaç kez kesmeye çalışırken öldüm. şimdi diplerine bile girdiğimde tepki vermiyorlar. önceden yaklaştığımda bulundukları yerden iniyorlardı savaş başlıyordu. ne alaka anlamadım. kaç kere reset attım oyuna, esc ile respawn at checkpoint yaptım bana mısın demedi.

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU]

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

town atıp ctrl ile portala tıklayıp mapi sıfırlaman lazım. bugünde bana oldu

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Kage. kullanıcısına yanıt

hocam ben warrior açtım tekrar durid'i bu karakterle oynamak daha mantıklı ascendancy daha güçlü. söylediklerine katılıyorum fakat bu oyuna başladığımdan beri hiç bir oyun zevk vermediği için devam ediyoruz Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

endgame'e yeni geldim ama ayı biraz hantal kalmaya başladı. meteor stacklemek için illa ki yakın dövüşe giriyorsun.

yakın dövüşte de bu oyunun acıması yok. beyaz yaratıklar bile 2-3 vuruşta yere yatırabiliyor.

bu oyunun şu kafadan kurtulması lazım acilen.

ya sen tek atacaksın ya da yaratıklar. ortası yok hiç bir sezonda. o yüzden herkes tek atan buildleri yapıyor diğer türlüsü sen tek yiyorsun dediğim gibi.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

Evet oyunun normal hali zevkli hocam zaten ben çok seviyorum, sadece melee oynanmaz, meta dışı adam gibi oynanmaz.

Dün poison pf kastım 0 dan, ne item desteği ne currency desteği full sıfırdan kastım, 5 exalted orba bow, armor vs aldım başladım abartısız t15 lere kadar geldim bu itemlarla sorunsuzca. Maplerde cok currency aldım 20'ye yakın divine orb değerinde drobum vardı dizdim karakteri, şuan ortancanın bi tık üstü çok rahat dönüyorum her şeyi haliyle currency vs akıyor.

Kurtla 3 gün boşa oynamışım, gereksiz zaman kaybından başka bir şey değil, melee'ye ayar çekene kadar meta range karakter harici hiçbir şey oynamam daha. PoE 1 gibi oturaklı değil hiç sistemi, cezalandırıyor insanı yav.

• Bu sezonda minion olarak hangisi daha yararli oluyor?

Ayi kastik biraktik🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bu sezon mele denemek istedim monk açtım ssf. 75 oldum ama oyun harbiden bozuk. ya trade ile charını dizip öyle farm atacaksın yada meta build yapacaksın. bu moblardan kaçma diye birşey yok.

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Bu sezonu da boş geçmedik orb of chance sağolsun, karakterin şansına bak 2 günde neler yaptım şu pf ile Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU]

Takip ettiğiniz bir build var mı ? Ben de druid başladım ama çok başında bile aşırı keyifsiz geldi bıraktım, daha da açmadım oyunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Fubgun'ın buildini takip edebilirsin en basitinden, linkin içinde leveling linki de var. Ucuz itemlarla bile yok ediyor zaten, öyle öyle snowball oluyorsun gelişiyorsun. Kurtla 3 gün oynadım bi cacık yapamıyor adam gibi, köpek gibi gear lazım anca o zaman öyle olduktan sonra da bi espirisi yok 1. karakter olarak açmalık.

Lig başlayınca önce meta karakteri açmak gerekiyor, onu geliştirip currency kastığın zaman 2.karakter olarak istediğin bi karakter açıp ona basarsın currencyleri öyle gearlar oynarsın. İlk karakter için olacak iş değil meta harici ya, gereksiz eziyet.

https://mobalytics.gg/poe-2/profile/fubgun/builds/0-4-fubgun-poisonburst-pathfinder?ws-ngf5-f7d82102-7e77-4a44-ad24-33b67e8ae7bf=activeVariantId%2C3bb0747b-20b2-4d42-b618-09d37a0fbfd8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Aralık 2025; 18:6:59 >

• Lig mekanigine buff ve degisiklikler geliyor, detayli bilgi icin;

path of exile
    Early Access Announcements - Improvements to the Fate of the Vaal League - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3892453

Ben bunu yapmaya calisiyorum ama arkadas 37 lvlim 30 defa olmusumdur😅

15 tanesi jamanra zaten.

Bi yerde hata yapiyorum ama nerde.

Clear o kadar hizli degil. 2 3 defa poison arrow atiyorim.

Growth skili patlayana kadar ususuyorlar uzerime.

Gas bomb atiyorim add fire var bow da zaman zaman patliyo zaman zaman patlamio.

Cozemedim gitti cok kirilgan geliyor.

Fiziksel hasarin dusuk kaliyordur. Poison element hasarindan faydalanmiyor, sadece bi tane unique eldiven var buildde gorursunuz onu takarsaniz element hasarini da poisona sayar ancak biraz pahali gelebilir campaign yaparken, son aldigimda 2 div falandi.

Ekipmanrina fiziksel hasar getirmeye calis, eldivene gelir, yuzuklere gelir ve silaha+quivera gelir. Npc de bulamazsan gold Ile kumarcidan cekmeye calisicaksin. Yuzukler fazla gold istiyor ama eldiven, quiver vs deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 18 Aralık 2025; 11:46:50 >
    Act3teyim suan 800 kusur hasarim var yanlis hatirlamiyorsam

Eldiven yuzukler quiver ve bow da flat dmg fazla. Her cesidinden var. Bow da fiziksel hasar rollu var.

Anlamadim gitti hocam ya.

Buffta acik

2 div mi hey masallah 10 exa anca vardir😅

Ben de ust baş biraz toparlayayim da gireceğim bu kumara :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: By_Coder_TR
  • hocan youtube'de bu oyunu iyi oynayan bir arkadaş var mertfdn yazınca çıkar başlangıç warrior açıyosun sonra yine durid oynuyı-orsun ama çok daha güçlü birşekilde

normal t15 ler zaten genelde çok rahat dönülüyor daha güçlü map'lerle bizim işimiz Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

Oyun da durumlar nasıl, hangi paketi almalıyım. Uzun süreli bi oyuna sarmak istiyorum da sararmı onada emın değilim, diablo oynamıştım bi dönem baymıştı sürekli aynı şeyi yapıp durmak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.