Şimdi Ara

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bıgfısh25 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.105
Cevap
139
Favori
434.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben yeni yeni öğreniyorum sayılır oyunu da 3 günde t15'lere kadar gelmek normal mi genel olarak? Bu kadar hızlı tüketime odaklı oynanırsa her türlü sıkmaz mı bir yerden sonra zaten. Endgame oynamadım daha poe2'de o yüzden merak ettim.

Normalde maplere geldikten sonra t15 e geçmek birkaç saat sürüyor sadece. Kısaca act 1 den endgame map arası diye baz alırsak max 2 gün oyunu bilen birisi için. Ben birkaç kez sınıf değiştim bu esnada geç vardım endgameye. Oyun zaten endgame de başlıyor, campaign sadece ilk defa oynayan kişiler için eğlenceli. Oyunun zevki map dönmekte, hani içerik tükettin ondan sıkıldın diye bir şey yok bu oyunda, 0.3ü çok oynadım bu da 0.3 ile tıpatıp aynı olduğu için haliyle motive olamıyorum doğal olarak.

Yine de bi ranger reroll atıp poison deneyeceğim can sıkıntısına oyun mecburi meta oynamanı istiyor en azından PoE2. PoE 1 daha oturaklı olduğu için çoğu build iş yapıyor da poe2 de malesef melee çok kötü, o kadar kötü ki inanılmaz seviyede kötü.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • şu boss'u bir kaç kez kesmeye çalışırken öldüm. şimdi diplerine bile girdiğimde tepki vermiyorlar. önceden yaklaştığımda bulundukları yerden iniyorlardı savaş başlıyordu. ne alaka anlamadım. kaç kere reset attım oyuna, esc ile respawn at checkpoint yaptım bana mısın demedi.

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU]

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

town atıp ctrl ile portala tıklayıp mapi sıfırlaman lazım. bugünde bana oldu

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Kage. kullanıcısına yanıt

hocam ben warrior açtım tekrar durid'i bu karakterle oynamak daha mantıklı ascendancy daha güçlü. söylediklerine katılıyorum fakat bu oyuna başladığımdan beri hiç bir oyun zevk vermediği için devam ediyoruz Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.