Şimdi Ara

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.106
Cevap
139
Favori
434.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7800x3d hocam.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Hocam işlemcin gayet iyi aslında niye böyle yüksek derecelere çıkıyor anlamadım. Sadece bu oyunda mı böyle oluyor baktınız mı ona?

Steam
  • Hoid kullanıcısına yanıt

hocam x3d'li işlemciler genel olarak biraz sıcak çalışıyor 3d v cache katmanı yüzünden.

dediğim gibi aslında tek sıkıntı yeni map geçişleri. onda da ufak çaplı bir shader derlemesi yapıyor.

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU]

genel olarak sıkıntı yok şuan da 60larda geziyor misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Aralık 2025; 14:25:43 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Druid ayi formunda walking calamity skili glory istiyormus bunu nasil kazaniyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bende de 9800x3d var. Niye böyle diye baktım şimdi bendeki senin işlemcine göre asgari en az 10 derece daha serin çalışıyormuş. Oyunda dediğin gibi yeni map'e girince SHADER yüklemesi yaparken birden 65 dereceleri görüyor sonra hemen düşüyor geri sıcaklık. CAPCOM'un yeni oyunu PRAGMATA'yı denedim demin 78-82 derece aralarını gördü SHADER yüklemesi epey uzun sürdüğü için ardından 45 derecelere düşüyor. Sorun yok yani için rahat olsun. Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

Oyunun kendi uygulamasının resmini çektim. Ben de böyle detaylı ss alırsam tekrardan onu da eklerim hocam.

Steam

• Aşırı zevkli bir sınıf olmuş.Başından kaldırmadı lanet olası oyun : )

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • ayı oynayan dostlar hangi buildden gidiyorsunuz. act 3'ün ortalarındayım kimseye bakmadan kafama göre geldim ama biraz zorlamaya başladı.

var mı druid build önerisi olan. bir 10-15 ex harcayıp end game e kadar götürecek bir build varsa alırım.  

• Tam haritanin bosuyla dovusurken oyun atti ve haritayi yeniden oynatiyor,size oluyor mu boyle durumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Demin ACT 2 boss'unu kaça kaça kestim. Benim build fecaat. Bir baktım 2 tane support gem takmışım gerisi bomboş. Vesselam bana da lazım build. Doğru skill ve gem bile kurtarır beni. Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] 

Steam
  • Diablo 4 gibi co-op var mı bu oyunda.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.
  • merkingtr kullanıcısına yanıt

var- local cop oynuyoruz biz hanım,baya keyifli

Ben de act 2 sonuna gelmek üzereyim. Türk yayıncı var Olivianna adı onun buildini takip ediyorum, şu ana kadar gayet rahat ilerledim. Bir dene istersen onu. Bir google dosyası var onun içinde her şey yazıyor.

reis oda kopya çekiyor

dün cevap gelmeyince biraz arayarak bunu buldum;

https://mobalytics.gg/poe-2/builds/meteor-bear-druid?weaponSet=set1&ws-ngf5-f7d82102-7e77-4a44-ad24-33b67e8ae7bf=activeVariantId%2C2

şimdi kestiğim şeyleri de kesemiyorum    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Aralık 2025; 12:59:43 >

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

oyunu yeni öğreniyorum sayılır, bana fark etmez işe yaradığı sürece sorun yok :)

sen benim dediğime bak bi, ben bossları hep çok rahat kestim, muhtemelen biraz item alıp akarsın sen de.

Iyi kotu itemleri ona gore cekecegim.

Her sezon ayni terane.
    Early game
    Mid game
    End game

Gunde 2 3 saat oynuyoruz itemi dizecek currency kasamadan sezon bitio

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Endgame olarak beni üzen bir sezon olmuş malesef. Beni açmadı pek, T15'e gelip Kurt ile biraz farm yaptım ve baydım oyuncu sayısında hızla düşüş bekliyorum bu sezon.

Öncelikle yeni lig mekaniği bomboş, o kadar boş ki 0.2 ile gelen azmeri wispler bile lig mekaniği sayılmamasına rağmen daha çok ilgi çekiciydi. Bir tane insan evladı uğraşmıyor lig mekaniği ile, anca campaign yaparken birkaç kere giriliyordu o da free exated orb sağladığı için. Endgame'de yüzüne bakan yok.

Abyss ve Breach yine top tier farm metodları, özellikle abyss'de bug varmış ben dün öğrendim. Abyss tabletlerine +2 rare monster getirip üzerine atlastan maplerdeki 1 adet rare monsterın kopyalanmasını sağlayan node ile birleştirince 3 abyss tablet ile birlikte haritanda zibilyon tane abyss rare yaratığı çıkıyormuş, her biri köpek gibi currency atıyor. Abartısız 1 haritada 2-3 div topluyordu millet, yüzlerce div var şuan herkeste. Dün gece patchi ile fixlenmiş ama geç kalındı artık ekonomi bu yüzden patlak. 0.3 de 10-12 gün boyunca 1 div 40 exalted orba eşitti, itemlar ucuzdu markette. Şuan en çöp item 3-4 div ediyor, 1 div 90-100 exalted orblarda daha da artar.

Druid her ne kadar zevkli olsa da endgamede üzüyor. Ayının çok tanky hissetirmesi gerekirken malesef yine de dehşet hasar yiyor, farklı bi build sistemi bulunması gerek. Kurt desen lunar blessing ile güzel clear atıyor ama 10-12 saniye sürüp 7-8 saniye cd bekliyorsun sonrası nanay. Lunar assault + herald of ice büyük bi kısmı temizleyemiyor, üzerine köpek gibi hasar yiyorsun. %60 evasion, 1.7k hp - 1.8k energy shield var şuan karakterimde rare yaratıkların tek skiline ölüyorum full candan. Adam ayı ile oynuyor köpek gibi armor yapmış, inanılmaz seviyede armoru var üzerine shamanın adaptation defansif skili var, adam rare yaratıktan tek yiyor.

Melee oynamak hala daha ölüm bu oyunda, inanılmaz derecede cezalandırıyor oyun seni range oynamadığın için. Her yaratık skili anti-melee, özellikle abyss tam anti-melee. Yerde bi ton hasar veren havuz açılıyor, kimi rare monster hasar yemiyor, kimisi yakın mesafeye 15 tane bi şeyler atıyor, arkadan vuran range moblar saniyede 10 tane mızrak, ok, skill vs atıyor çok sıkıntı. Range olan adam kite ata ata da olsa kesiyor sorunsuzca.

Yine meta karakteri ranger hariç diğer karakterler yavaş yavaş oynuyor, poison rangefinder buildi yara yara oynuyor herkes reroll atmaya başladı.

Kısaca sezon 0.3'den gram farksız oynuyor, tek farkı ekonominin patlak olması ve abyss craftingin bayağı düşmesi. Full negatif etki yani, 0.3 sezonunu kaçıranlar ya da oynamamış olanlar için rerun yapmışlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Aralık 2025; 11:25:2 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.