Şimdi Ara

Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU] (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
140
Favori
427.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde her lig arası 4 ay olacak dediler, 0.3.0 29 Ağustos'da çıktı, 4 ay sonra 29 Aralık yapar. Şuanlık bir şey demediler ne Aralık denildi ne Ocak denildi sadece 0.1'deki hatayı yapmak istemediklerini söylediler, yani tatile çıkmadan hemen önce çıkarmak istemiyoruz gibi bi şeyler dediler.

Ya biraz geri çekip Aralık başı ya da ortasında çıkarırlar ya da Ocak sonuna ertelerler. Ancak bir 5 ay daha bekletirler mi bilmiyorum, oyun çok yavaş ilerliyor bu şekilde. 0.2 ile 0.3 arasında 5 ay vardı ama mecburiyetten vardı, normalde en geç 4 ay olması planlandı ligler arası.

Kasım sonunda bilgi gelir hocam beklememiz gerekecek.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim,
    Poe lig gelene kadar oynayacağımız oyunları oynuyoruz alel acele, dedim aralıkta gelecekse biraz daha sıkıştırarak oynayalım :)
    Şaka bir yana Arlaalıkta gelecekse gayet güzel olur poe'den aldığımız keyfin yarısını artık birçok oyundan alamıyoruz (kendi adıma maalesef).
    Sezon bitince hemen bir sonraki sezonu beklemeye başlıyor insan acaba ne gelecek neler yapacaklar vs diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk çıktığı döneme göre loot durumu nasıl? Oyunu en son 8 Mart'ta açmışım o tarihe kadar 800 saat oynamışım ve çok yakınıyordum asla loot vermiyordu oyun kafam bozulup bırakmıştım. İlk dönem ile bugünü kıyaslarsak neler söyleyebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hem pc hem de ps5 berbat şu an oynanmıyor

• Sunucuların kötü olması PoE 1 kaynaklı yine. Ne hikmetse PoE 2 yeni lig çıkardığında çok daha fazla insan oynamasına rağmen hiç sorun olmuyor. Ancak PoE 1 yeni lig çıkardığında sunucu problemleri yaşanıyor. Benim tahminimce olay PoE 1'in içerik yoğunluğundan kaynaklanıyor, çok fazla içerik var oyunda. Lig cuma çıktı ve bugüne kadar en ufak problem olmadı çünkü çoğu insan daha campaign yapıyordu. Orda campaign bitirmek daha hızlı biliyorsunuz, şuan çoğu kesim map dönüyor artık, bi ton içerik dönüyor insanlar, zibilyon tane şey var yapabildiğin. Üzerine oyun görsel efekt festivali gibi map dönen bi kişi izleyin anlarsınız ne demek istediğimi. Bu kadar insanın bi anda bu derece içerik dönmesini sunucular kaldıramıyor artık muhtemelen.

Benim kişisel tahminim bu, aksi halde daha az insanla PoE 1 sürekli sunucu sorunu yaşamazdı, PoE 2 de problem olmuyor ve ikisi de aynı sunucuları paylaşıyor farklı sunucularda değil hani.

poe1 deneyey,m dedim daha ilk girişte kasıyor donup duruyor iki oyunda oynanacak gibi değil bende hem pc hem ps5

Kullandığın internet sağlayıcısı nedir hocam?

telekom hocam

Teşekkür ederim önerileriniz için ama souls oyunlarını maalesef oynayamıyorum hem pek beceremiyorum hem de nedense içim daralıyor soulslarda. Gerçi wuchang felan bitirdim ama çok ite kaka oynadım.
    Bakalım Bf6 felan idare ediyoruz şimdilik

evet hocam

İzledim diablo falanda zamanında oynadımda mantığını çözemiyorum sezon geliyor gene aynı benzer yerler aynı şeyler skillere bas geç izlediğim canlı yayınlarda öyle saatlerce mob kesip duruyorlar skilleri buf nerf veriyorlar 3-5 talent değiştirip aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak nasıl zevk veriyor alacağımda pişman olurum diye almıyorum :)) poe 1 mi denesem önce.

Ayni kafadayim diablo da oyle poe 2 de,bence 2 oyunda endgame noktasina kadar harika ama level kismi bitince ve olay cok guclu noktasina gelmeye donunce herseyin tadi kaciyor,poe 2 de henuz hikaye bitmedi ve inanilmaz keyifli,ama end game videolarina bakiyorum adamlar isik hiziyla dokundugu herseyi oldurup harita harita geziyor e nerde bunun zevki diyorum ama zevk meselesi tabi.sanirim poe 2 de earrior ile oyunu bitirip basa donup tum karakter ile tekrar hikayeyi oynarim gibi geliyor bana,yinede end game de 1-2 hafta dolanirim bunu yapmadan

izometrik arglerde zevk orda hocam, asıl oyun campaign bitince başlar ama PoE 2 de en azından campaignin de bi anlamı olsun diye uğraşıyor adamlar şuanlık.

Ancak end game olayının zevki, beyni kapatıp haritalara girerek yaratık kesmek, item - currency drop almak. Mantıksız ve sade gibi görünse de, bazen insanın ihtiyacı olan tek şey bu oluyor Path of Exile 2 The Third Edict III. Sezon - Erken erişim [ANA KONU]  Ne bi stress var ne bi başka bi şey var, kapatıyorsun beynini aynı yerlerde yaratık kesip loot alıyorsun. Terapi gibi oluyor bazen insana, işi baltayan kısım buildin kötü olması oluyor. Adam çok fazla hasar aldığı zaman haliyle beyni kapatamıyor hep odaklanmak zorunda kalıyor. 0.2.0 güncellemesi bu yüzden çok laf yemiş ve insanları hızlı bıktırmıştı. En basit yaratıklar bile yarı canını alıyordu, insan rahat edemiyordu map dönerken.

Üzerine bi de end game kule sistemi vardı, 3 tane yanyana kule arıyordun ayrı stres yaratıyordu, onu da kaldırdılar tam olarak beyni kapa yaratık kes item farmla moduna döndü. Bu dediğim şey lig başlarında daha eğlenceli hale geliyor ama yukarıdada yazmıştım çünkü bulduğun item ve currencylerin bi değeri oluyor. Şu günde sen end game yap item, currency farmla hiçbir değeri kalmadı. Zamanımı boşa harcıyorum dersin, item fiyatları olmuştur 300-400div kesin 3-5 saatte haritalardan raw drop olarak alacağın div sayısı 3-5i geçmez haliyle insan sorgular yani napıyorum ben diye.

Ligin şu gününde başlayacak bi insan kesinlikle amaç uğruna oynamalı, yani ya Softcore SSF oynayın (trade yok, ne bulursanız ne craftlarsanız kendinize) ya da Hardcore Trade ya da SSF oynayın. HC tradein ekonomisi yine softcorea göre 10 kat daha iyi durumda oluyor, insanlar öldüğü için sürekli markette item kaybı yaşanıyor o yüzden. Hardcore sevmiyorum ama oyunu şuan oynamak istiyorum diyenler de Softcore SSF den şaşmasın, en azından end game farmı mantıklı olur zamanımı boşa harcıyorum demezsiniz. Ne bulursanız kendinize çünkü, hala daha steamde 20-25k ları görüyor şu saatte bile. Bunların çoğu SSF oynuyor artık.

• Pc de oynadığımız karakteri ps5 getirmedi poe2 de direkt gelmişti hesaplar aynı baglamistim nerede hata yapıyorum bilen var mi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.