Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.405
Cevap
129
Favori
390.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lightning spear oynuyorum, fena gitmiyor ama sıkışırsam çok çabuk ölüyorum, bazı bosslar tek atıyor o işi çözemedim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 88lvl amazon ile lightning spear oynuyorum. LS de 5 soket açık 30k dps ve %90 crit var. Herşeye tek atıyorum ama chaos res olmadığı için anında tek yiyorum. Onun dışında en ufak bir sıkışıklıkta bende ölüyordum. Onu Recover %2 life on kill özellikli 2 tane jewell ile çözdüm gibi. Ayrıca sanki deadeye oynanışı daha güzel gibi geliyor bu aralar. Levelingden üşenmesem yeni karakter açıcam.

• levo90 kullanıcısına yanıt

Evet maalesef, Act 2 sonuna doğru 7 level gemlerle gitmiştim. Supportlar da 4 level uncut skill gem gerektirir ve yüksek stat ihtiyacı olur. 40-50 Str ve Int gibi.

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. İdare edicez o zaman bir şekilde.

• saldım warrior'u dead eye açtım

• Xallez kullanıcısına yanıt

Deadeye daha iyi amazon'dan şuan. Fubgun arbiter orb'a tek atma buldu, deadeye ile frenzy charge kombini yapıyor, üzerine pasif ağacında max charge arttıran pointlere vermiş, 7 küsür charge yapıp snake çakıyor tek vuruşta 24m hasar vuruyor.

Silah olarak da basit bi unique spear kullanıyor, fork her daim crit vurur diyen silah.

Üşenmesem ben de geçicem aslında, çok daha kolay duruyor.

• daha önce ascendancy son puanları almak için discord kanalı vardı oradan 30 exa karşılığı almıştım.şimdi discord yok,nerede bulabilirim acaba?

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Oyun chatinde sürekli yazıyorlar

• fasakasa kullanıcısına yanıt

oyunun içinden mi görülüyor.ben özel mesaj dışında hepsini kapatmıştım

• Evet oyun icinde 2 mesajdan biri asc satanlar en son 8 asc puani 1 div e gidiyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Hangi buildi hocam dediğiniz

• Oyunu en üst paketten satın aldım. Okuduklarıma göre stash paketlerini almam lazımmış. Bazenleri indirim oluyormuş ne zaman olacağını bilen birisi varmı? Ayrıca oyun çok yakın gösteriyor biraz daha uzaklaştırma varmı?

• Bu sezonda t1 3 mapi birlestirip t2 yapma kismini bulamadim?

Yapilabiliyor mu?

• hasan123417 H kullanıcısına yanıt

PoE2DB, Path of Exile Wiki buradan takip edebilirsin

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt

https://mobalytics.gg/poe-2/builds/fubgun-spear-deadeye

Geçtim ben deadeye'a alt itemlarla 3 saatte campaigni bitirdim skipleye skipleye, bayağı sağlam build. Amazondan çok daha iyi, deadeye charge üzerine odaklı olduğu için ve spear da charge odaklı silah olduğu için çok güzel kombin oluyor. Fubgunın kullandığı itemlar tabi 2-3 mirrorluk şu ekonomide o arbitera tek atıyor ama normal build ile 4-5m vuruluyor diyordu. Ben denedim 6-7m küsür çıkıyor bosslara gayet iyi.

Basit bir de, sniper mark atıp düz vuruş yaptığında charge alıyorsun, deadeye %30 şans ile alcağın tek chargeı max charge olarak veriyor sana. Pasiflerle vs 7 max yapıyoruz, şansına tek vuruşta 7 gelirse infernal cry ve sniper mark atıp snake basıyoruz eger duvara çarptırırsan daha fazla hasar alıyorlar. Böyle basit şekilde tekrarlıyoruz, 2-3 sefer tekde 7 charge alsan arbiterı kesmiş oluyorsun kısa sürede.

Normal map clearı da daha iyi amazondan, charge bitmiyor %30 pasifi sayesinde 1 e düşse bi anda 7 oluyor. Bir de diğer pasifi var deadeye'ın, skiller charge kullandığında 2 kere kullanmış kadar güçlü olur diye ayrıca ekstra hasar vurmuş oluyoruz.

Amazondan bayağı iyi yani.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Aklimizi celmesen mi😅 ittire kaktira amazonu kasmaya calisiyoruz🤣🤣

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Uzun süreli düşünüyorsanız oynamayı bence deadeye daha mantıklı daha ligin başındayız. Nerf atmayacaklarını söylediler zaten ki 2 patch attılar bugün de geldi büyük bi tane, nerf vs yok. Ayrıca deadeye daha ucuz, tangletongue uniqueini kullanıyor silah olarak, düşük critlisi 20-30 exlerde, yanına da rare omen spectre alınıyor o da ucuz bulunuyor zaten markette ya da npcden güzel spiritlisi gelirse.

diğer ekipmanlar aynı.

• 0.2f yaması gelmiş 8 GB indiriyor. Notlara baktım Ascendancy resetleme seçeneği getirmişler. Charmları epey bi' baufflamışlar, ileride kullanılabilir charm sayısını 6'ya çıkaracaklarmış şimdilik 3. Atlas'a etiket özelliği gelmiş, QoL açısından güzel ilerlemeler var.

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt

/trade820 kanalından buldum ben.

Pay after yazandan alırsan dolandırılma olmaz.

• Fubgun bile salmış 0.2'yi.

Bu sezon erken ölecek gibi duruyor, market ölü zaten. Kimse bir şey satamıyor, build çeşitliliği yok çünkü. LE mi denesem yav, tek sorun öğrenmeye üşeniyor olmam, koy gitsin modunda oynasam mı acaba PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.