Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.956
Cevap
133
Favori
361.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında her level için farklı buildlerle devam ederseniz kolay kolay ilerlersiniz, early game için budget buildler oluyor, ardından mid game’de 2-3 divine’lık builde geçiyoruz, 80-90 level civarı da benim gibi pahalı buildlere geçiş yapıyoruz. Sizin 2 divine’a sağlam bir build bulmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skill tree ve itemlarım tam olarak bu build, skill treeye takılan jewellar çok önemli, 45 divine’lık timeles jewel takıyorum her 2 str başıma %1 energy shield veriyor. Diğer jewellar da buildde var onlardan sağlam energy shield ve dps geliyor.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]maxroll
    Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/282cj0zh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 31 Ocak 2025; 22:41:44 >
  • Rodin kullanıcısına yanıt

Baya tuzluymuş att stack olmadığım için işime yaramayacak gerçi. sağol yinede bilgilendir için

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    Early game için iyi bir item her bir nane var 30 lu seviyelerde bırakmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt
    Tamamdır 30 a kadar devam o zaman :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Leveline uygun itemler olabilir bende. Eski cikanlari sana verebilirim.

Aksam oyunda olacagim. Birsey talep etmiyorum karsiliginda. Satisa koymustum ama alan yok senin isine yararsa kullanirsin☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunda iki kere actleri tamamladıktan sonra iş farm yapıp build dizmeye ve daha seri dönüp daha güçlü build dizmeye dönüyor dimi?

var mı başka bir amacı bilmediğim, anlamadığım?

• Oyun çok karışık olduğu için başlayamadım

gitti 500 TL :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Şubat 2025; 21:3:40 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Bossların tamamını kesip atlas skill puanlarını veriyorsunuz, amaç bossların tüm tierlerini kesmek, 100 level'a ulaşmak, daha da güçlenmek. Sonra farm yapıp divine kasmak.

• selamlar arkadaşlar, işinize yaramayan bişeyler varsa hediye edebilirsiniz :)) FPS çok düşüyor o yüzden hızlı kasamıyorum maalesef.. nick = Nemigen#9988

20 level skill gem, 12+ Waystone, lvl 75 ve üzeri Ranger gear

Hocam şuan 68 lvl oldum. Bazı videolara bakıyorum. Bu act kısımlarında Endgame yazıyor millette. Bu endgame kısmını açamadım ben. Ziggurat Refuge (Past) diye bir yere gitmem gerekiyormuş ama o kısım bende yok şuan. anlamadım bu Endgame kısmını nasıl açacağımı.

Eğer cruel act 3'te doryani'yi tekrar kestiyseniz açılmış olması gerekiyor, leveliniz de yeterli. Waypoint'ten haritayı açın cruel act 3 mapinden aşağıda şuraya gitmeniz lazım:

Burası zaten endgame oluyor, ortada map device var ondan endgame haritalarına gidebiliyorsunuz waypoint koyarak.

tamam çözdüm hocam bu ziggurat'de bulunan teleport cihazına tekrar girip son olayı tetiklememişim. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  geldi şimdi endgame kısmı bakalım buralarda neler varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Şubat 2025; 18:1:41 >

Asıl oyun sizin için şimdi başlıyor, yapılacak bir sürü iş var PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Bugün map dönerken unique Sapphire ring düştü
    Heh dedim fragments geldi

Ama başka yüzük çıktı maalesef

• 5 ve 6. Alt class puani almaya calisiyorum.

Djin barya yi koyup kac defa yapmam gerek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.