Aslında her level için farklı buildlerle devam ederseniz kolay kolay ilerlersiniz, early game için budget buildler oluyor, ardından mid game’de 2-3 divine’lık builde geçiyoruz, 80-90 level civarı da benim gibi pahalı buildlere geçiş yapıyoruz. Sizin 2 divine’a sağlam bir build bulmanız lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (398. sayfa)
-
-
Skill tree ve itemlarım tam olarak bu build, skill treeye takılan jewellar çok önemli, 45 divine’lık timeles jewel takıyorum her 2 str başıma %1 energy shield veriyor. Diğer jewellar da buildde var onlardan sağlam energy shield ve dps geliyor.
maxrollHome News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2https://maxroll.gg/poe2/planner/282cj0zh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 31 Ocak 2025; 22:41:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya tuzluymuş att stack olmadığım için işime yaramayacak gerçi. sağol yinede bilgilendir için
-
Early game için iyi bir item her bir nane var 30 lu seviyelerde bırakmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır 30 a kadar devam o zaman :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Leveline uygun itemler olabilir bende. Eski cikanlari sana verebilirim.
Aksam oyunda olacagim. Birsey talep etmiyorum karsiliginda. Satisa koymustum ama alan yok senin isine yararsa kullanirsin☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunda iki kere actleri tamamladıktan sonra iş farm yapıp build dizmeye ve daha seri dönüp daha güçlü build dizmeye dönüyor dimi?
var mı başka bir amacı bilmediğim, anlamadığım?
-
Oyun çok karışık olduğu için başlayamadım
gitti 500 TL :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Şubat 2025; 21:3:40 > -
Bossların tamamını kesip atlas skill puanlarını veriyorsunuz, amaç bossların tüm tierlerini kesmek, 100 level'a ulaşmak, daha da güçlenmek. Sonra farm yapıp divine kasmak.
-
selamlar arkadaşlar, işinize yaramayan bişeyler varsa hediye edebilirsiniz :)) FPS çok düşüyor o yüzden hızlı kasamıyorum maalesef.. nick = Nemigen#9988
20 level skill gem, 12+ Waystone, lvl 75 ve üzeri Ranger gear
-
Hocam şuan 68 lvl oldum. Bazı videolara bakıyorum. Bu act kısımlarında Endgame yazıyor millette. Bu endgame kısmını açamadım ben. Ziggurat Refuge (Past) diye bir yere gitmem gerekiyormuş ama o kısım bende yok şuan. anlamadım bu Endgame kısmını nasıl açacağımı.
-
Eğer cruel act 3'te doryani'yi tekrar kestiyseniz açılmış olması gerekiyor, leveliniz de yeterli. Waypoint'ten haritayı açın cruel act 3 mapinden aşağıda şuraya gitmeniz lazım:
Burası zaten endgame oluyor, ortada map device var ondan endgame haritalarına gidebiliyorsunuz waypoint koyarak.
-
tamam çözdüm hocam bu ziggurat'de bulunan teleport cihazına tekrar girip son olayı tetiklememişim. geldi şimdi endgame kısmı bakalım buralarda neler varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Şubat 2025; 18:1:41 > -
Asıl oyun sizin için şimdi başlıyor, yapılacak bir sürü iş var
-
Bugün map dönerken unique Sapphire ring düştü
Heh dedim fragments geldi
Ama başka yüzük çıktı maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ve 6. Alt class puani almaya calisiyorum.
Djin barya yi koyup kac defa yapmam gerek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X