Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.825
Cevap
118
Favori
331.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her yerden düşebilir de bu kendisi yapmış gibi durmuyor. + levelling de gelseymiş exalted yerine divine edecek durumda olurmuş. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• DelNaja kullanıcısına yanıt

Daha evvel PoE oynamadım hiç ve ARPG türünü küçüklüğümde Diablo'yla tanıdım. Bu oyuna da bodoslama girdim açıkçası, size de aynısını öneririm. Şimdinin profesyonelleri de zamanında bizim gibiydi sonuçta, gözünüzde büyütmeyin. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• ekostros kullanıcısına yanıt
    23-34 ilave damage üzerine 130% arttırılmış hasar var statlarda level da yüksek, normal bir iteme orb basarak da yapmış olabilir böyle düşmüş de olabilir.
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

bi şey soracağım , örnek veriyorum ice strike monk , llightning sorceress . bu karakterlerin bir sürü bu şekilde kombinasyonu var mı yoksa kullandıkları skill + sınıfın adı olarak mı adlandırılıyor ?

• Dün witch oynayarak ascendary puanlarımı aldım , 2 ascendary verdi , tekrar yapıp 4 e tamamlayabilir miyiz ? energy shield topluyordum ancak seçtiğim class ile energy shield kalktı , şimdi bütün itemleri ve skill ağacını değiştirmem mi gerekecek ?

• Kage. kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim hocam.

• selmehkrgz kullanıcısına yanıt
    Kullandiklari skill isimlerinden dolayi o sekilde adlandiriliyor
  • DelNaja kullanıcısına yanıt

valla hocam ben de senin gibiydim, arpg türüne d4 ile başladım yaklaşık 200 saatim var. dlc geldiğindeki adaletsizliği ve p2w karakterini gördükten sonra dlc de almadım oyunu da oynamadım hiç. poe2 için forum forum, video video gezdim öğrenmek için. aldığım ve oynadığım için hiç pişman değilim. oyun dışarıdan bakınca karışık ve karmaşık gelebilir ama poe1 oynamamış, arpg türüne d4 ile başlamış ben bile oyunu çözdüm sayılır. oynadıkça öğreniliyor ve korkutucu değil inan. öyle keyifli ki her boş vaktimde oyun oynamak istiyorum, mesai bitmesini iple çekiyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: selmehkrgz

Dün witch oynayarak ascendary puanlarımı aldım , 2 ascendary verdi , tekrar yapıp 4 e tamamlayabilir miyiz ? energy shield topluyordum ancak seçtiğim class ile energy shield kalktı , şimdi bütün itemleri ve skill ağacını değiştirmem mi gerekecek ?

Aynı yeri tekrar yapman ascendancy puanı vermez , Trial of Sekhemas ilk 2 puan , sonraki Chaos oradan da 2.

Energy shield nasıl kalktı ? Eğer sorunu doğru anladıysam item değiştirerek üzerinde Energy shield olanlardan bulman gerekiyor

@selmehkrgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 25 Aralık 2024; 9:12:41 >
  • Daisuke D kullanıcısına yanıt

Hocam 200 e yakın energy shield vardı , alt class seçtikten sonra energy shield gözükmemeye başladı . normalde solda can ve energy shield oluyor , energy shieldli itemlerim karakterde takılı olmasına rağmen şu an sadece can barı gözüküyor

hocam ben witch ile 6 skille oynuyorum :D yanlış mı yapıyorum o zaman , sanırım bi skillde gelişme sağlayıp onun statlarından ve türünden yoğunlaşmamız gerekiyor

Sen hangi karakterle nereden nereye geçtin , nasıl oldu o :)

• valla blood mage seçtim , eğer çöp olacaksa hesap baştan başlıcam :D

Tamam da alt sınıf seçtiğinde energy shield bi yere gitmez ki , o karakterle alakalı değil eşyadan gelen bir özellik. Bende Warrior var , bende de var energy shield şu an az da olsa

• akşam eve geçince bakıcam hocam , ama dediğim gibi normalde can barının altında kaç energy shield olduğu ve göstergesi oluyordu mavi şekilde , şu an orada hiçbir şey yok ve itemde değiştirmedim ascendary alıp kapamıştım oyunu.

• Dün act 6 da düşürdüm bu soul core'u da 5 divine fln ediyor ama 5 den alıcı yok. Bekleyeyim mi yoksa 4 div ya da 300 exalta satayım mı?

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Konsoldan oynuyorsunuz sanirim.

Bu item fiyatlarini gosteren zimbirtiyi nasil ayarladiniz?

Item alisverisi bile beni cok zorluyor konsolda
    Hayır hocam Pc den gamepad ile oynuyorum. Konsolda böyle bir eklenti olacağını sanmam. Sidekick isimli bir uygulama bu. Oyuna girmeden açıp itemin üstüne gelince Ctrl+D yapınca fiyatları görüyorsunuz.
  • Bloodborne aradan çıktı akşam oyuna bir geri dönüş yapıp karakteri 80 civarına çekmek istiyorum gözüme kestirdiğim bir iki node vardı onları açacağım. Benim necro da nerflenmişti bu arada spirit ihtiyacı ve mana harcamaları epey artmıştı dımdızlak kalmıştım. Seviyeme göre haritalarda chill takılıp seviye almaya çalışacağım. Bir iki de item çözmem lazım. Piyasa ne durumda acaba.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Bana Goldrim gibi jenerik item lazım all resist veren. Daha önce de sordum ancak cevap bulamadım. Bu arada oyunda dehşet uniqueler var. +120 all attributes veren amulet gördüm mesela.

Konsolda bu işler yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.