Bildirim
Path Of Exile 500 puan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oyun yaratık keserek eşya düşürüp giyme, ve daha sonra yine yaratık kesme ve sonra tekrar yaratık kesme şeklinde devam ediyor. :D (diablo biliyorsan aynı mantık)
o puan ise karaktere ışıklı elbiseler silahlar, süs hayvanları, kasasına extra slot alımı için kullanılıyor. oyunda bir üstünlük saglamıyor. tamamen görsel şeyler.
oyunu oynamayacaksan boşa gitmesin madem ben alabilirm, şimdiden teşekkürler :D -
quote:
Orijinalden alıntı: druen
oyun yaratık keserek eşya düşürüp giyme, ve daha sonra yine yaratık kesme ve sonra tekrar yaratık kesme şeklinde devam ediyor. :D (diablo biliyorsan aynı mantık)
o puan ise karaktere ışıklı elbiseler silahlar, süs hayvanları, kasasına extra slot alımı için kullanılıyor. oyunda bir üstünlük saglamıyor. tamamen görsel şeyler.
oyunu oynamayacaksan boşa gitmesin madem ben alabilirm, şimdiden teşekkürler :D
peki hocam vereyim oyunu indirdimde hiç bana göre değil içim sıkıldı :D -
Hasan abi kaptın yine 500 puanı
Bende 1000 çektim 50 dolara 900 kaldı indirim kovalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
keyi verdimde işe yaramamış galiba olmamış yani halbuki keyi nvidia verdi işe yaramaması imkansız -
quote:
Orijinalden alıntı: Meraxes
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
keyi verdimde işe yaramamış galiba olmamış yani halbuki keyi nvidia verdi işe yaramaması imkansız
hocam bide bana verseniz ben denesem ? :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X