Şimdi Ara

Path Of Exile 500 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 50 dolar değerindeymiş bana bi çekilişten çıktı bu puan ne işe yarıyor oyun güzelse yani çözebilirsem başlayamayı düşünüyorum

• oyun yaratık keserek eşya düşürüp giyme, ve daha sonra yine yaratık kesme ve sonra tekrar yaratık kesme şeklinde devam ediyor. :D (diablo biliyorsan aynı mantık)

o puan ise karaktere ışıklı elbiseler silahlar, süs hayvanları, kasasına extra slot alımı için kullanılıyor. oyunda bir üstünlük saglamıyor. tamamen görsel şeyler.

oyunu oynamayacaksan boşa gitmesin madem ben alabilirm, şimdiden teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

oyun yaratık keserek eşya düşürüp giyme, ve daha sonra yine yaratık kesme ve sonra tekrar yaratık kesme şeklinde devam ediyor. :D (diablo biliyorsan aynı mantık)

o puan ise karaktere ışıklı elbiseler silahlar, süs hayvanları, kasasına extra slot alımı için kullanılıyor. oyunda bir üstünlük saglamıyor. tamamen görsel şeyler.

oyunu oynamayacaksan boşa gitmesin madem ben alabilirm, şimdiden teşekkürler :D

peki hocam vereyim oyunu indirdimde hiç bana göre değil içim sıkıldı :D
  • Hasan abi kaptın yine 500 puanı

Bende 1000 çektim 50 dolara 900 kaldı indirim kovalıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Hasan abi kaptın yine 500 puanı

keyi verdimde işe yaramamış galiba olmamış yani halbuki keyi nvidia verdi işe yaramaması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Hasan abi kaptın yine 500 puanı

keyi verdimde işe yaramamış galiba olmamış yani halbuki keyi nvidia verdi işe yaramaması imkansız

hocam bide bana verseniz ben denesem ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.