Şimdi Ara

Path mode : Interleaved ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar hat değerlerim bu şekilde yaklaşık 1-2 yıldır 8mbit limitsiz paketteyim (benden habersiz 8limitsiz profesyonele geçirmişler)son 1 aydır ping sorunu hız artmaları düşmeleri sorunlarından bıktım şu paketime 76 lira ödüyorum . ultranet limitsize(16mbite kadar) geçmeli miyim? hattım destekler mi? ping sorunuma çözüm olma ihtimali nedir? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 3 Eylül 2012; 14:45:28 >

• bu da 3 gün evvelki durum

• bu interleaved modu yüzünden sanırım 8192 ye sabitleyin desem ne olur? Ve bu durumu 4440375 ten mi bildirmeliyim yoksa santralin numarasını mı bulmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 2 Eylül 2012; 18:24:37 >
  • Yukardan ttnet desteğe sorununu yaz.Onlar seni arayacak , sorunun için arıza kaydı oluşturacaklar.Santralden sorunu düzeltip seni arayacaklar.
    Aynı sorun 2 gün önce bende de vardı.Anlattığım şekilde çözdüm
  • Bu arada senden habersiz nasıl tarifeni değiştirmişler? Direkt suç duyurusunda bulunman lazım aslında çünkü bu hukuksuz bir girişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Hat zayıflaman çok yüksek. Fakat daha önce hat değerlerin daha iyimiş ki 14335k ile modem bağlantı kurmus. Fiziki bir sorun oluşmuş gibi duruyor. Bina ankastresinden başla tüm hattı kontrol etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu arada senden habersiz nasıl tarifeni değiştirmişler? Direkt suç duyurusunda bulunman lazım aslında çünkü bu hukuksuz bir girişim.

normal 8mbit net limitsiz abonesiydim evde birden fazla bilgisayar olunca(kabloyla bağlı) şirket mi sandılar artık profesyonel pakete geçirmişler ve taahütlü cezalı durumu olmuş daha düşük tutarlı pakete geçemiyorum 4 ay taahüdüm kalmış sonra serbestim .

ttnet desteğe sorunumu yazdım numaramı bıraktım bekliyorum teşekkürler yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 3 Eylül 2012; 14:50:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

Kardeş Hat zayıflaman çok yüksek. Fakat daha önce hat değerlerin daha iyimiş ki 14335k ile modem bağlantı kurmus. Fiziki bir sorun oluşmuş gibi duruyor. Bina ankastresinden başla tüm hattı kontrol etmelisin.

hat zayıflaması uzaklıktan herhalde hocam 2-3 km uzakta santral kabloları kaç kez kontrol ettim sayısını unuttum düzelmiyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.