Şimdi Ara

Patenden anlayanlar gelin bi konuşcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH'de bi arkadaş konu açmıştı patenle ilgili bende patene heveslendim ve almayı düşündüm

Gittim kırtasiyeye dedim abi paten varmı var dedi 30tl.Kaç numara dedi 44dedim.Oha dedi adam

En fazla gırh numara varmış.

Şimdi heveslendim pahalı alcam diyorum ya öğrenemessem bi kenara atcam.Ucuzundan alırsam eğer belki öğrenirim daha iyisini alırım. 44NUMARA (29CM) EN FAZLA 50TL OLAN BİR PATEN BULABİLİRMİYİM ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rose1 -- 24 Temmuz 2012; 18:17:17 >

• Up!
  • kaykay al. pateni ben çocukken kullanıyordum zevkliydi gayet özledim yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

kaykay al. pateni ben çocukken kullanıyordum zevkliydi gayet özledim yav

Kaykay evde varda tehlikeli buluyorum hocam.Ne bileyim denge sağlayamassam felan paten daha zevkli geliyor ve daha kolay gibi.Kolay öğreniliyomu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6315

quote:

Kaykay evde varda tehlikeli buluyorum hocam.Ne bileyim denge sağlayamassam felan paten daha zevkli geliyor ve daha kolay gibi.Kolay öğreniliyomu peki?

çok kolay 1 seferde ögrenirsin(2-3 saat) 10.da uzmanlaşırsın.kaykay zordur dedigin gibı ben liseden sonra hepten bırakmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

çok kolay 1 seferde ögrenirsin(2-3 saat) 10.da uzmanlaşırsın.kaykay zordur dedigin gibı ben liseden sonra hepten bırakmıştım.

Saolasın hocam

• Dün yegene paten aldık gg, den lavuk satışı iptal etmiş.Bu başlığı görünce yazıyım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

DH'de bi arkadaş konu açmıştı patenle ilgili bende patene heveslendim ve almayı düşündüm

Gittim kırtasiyeye dedim abi paten varmı var dedi 30tl.Kaç numara dedi 44dedim.Oha dedi adam

Şimdi heveslendim pahalı alcam diyorum ya öğrenemessem bi kenara atcam.Ucuzundan alırsam eğer belki öğrenirim daha iyisini alırım. 44NUMARA (29CM) EN FAZLA 50TL OLAN BİR PATEN BULABİLİRMİYİM ACABA ?

Arkadaşlar benimde kaç aydır aklımda.Paten almayı düşünüyorum 43-44-45 giyiyorum ayakkabının tabana göre değişiyor.Bulabilirmiyiz bu numaralarda ? İlk başta öğrenmek için alayım diyorum boşuna fazla para vermeyim.

• Bu fiyatlara paten arıyorsan zaten hiç başlama.
    Örnek olması için;
    http://www.buz24satis.com/Rollerblade,LA_264-3.html
    http://www.skates.com/Rollerblades-s/168215.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

DH'de bi arkadaş konu açmıştı patenle ilgili bende patene heveslendim ve almayı düşündüm

Arkadaşlar benimde kaç aydır aklımda.Paten almayı düşünüyorum 43-44-45 giyiyorum ayakkabının tabana göre değişiyor.Bulabilirmiyiz bu numaralarda ? İlk başta öğrenmek için alayım diyorum boşuna fazla para vermeyim.

Aynı kafadanız kardeşim.Hevesliyim öğreniyim daha iyisini alırım diyorum.Ama ucuzlarıda 40a kadar var bende 43-44-45 giyiyorum söylediğin gibi . Bulursam 50tl ve altı sana söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rose1 -- 24 Temmuz 2012; 19:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Bu fiyatlara paten arıyorsan zaten hiç başlama.
    Örnek olması için;
    http://www.buz24satis.com/Rollerblade,LA_264-3.html
    http://www.skates.com/Rollerblades-s/168215.htm

Rollerblade en iyisi biliyorum kardeste sürmeyi öğreniyim zaten onlardan alırım.Şimdi decathlondaki patenden almayı düşünüyorum numarama göre o var 130 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.