Şimdi Ara

Paten yapmak gerçekten çok kilo verdirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı yerlerde okuduguma gore acayip kilo verdiriyomus hatta kosudan bıle daha cok kalori yakıyomus

benim 40 kilo falan vermem lazım. buralarda paten yapmak ıcın guzel yerlerde var. sizce yapayım mı paten? yalnız yaşım kucukk degıl, millet gülmez dimi o yaşta ve o kiloda paten yapmama?

ayrıca kask ve dizlik takmak ıstemıyorum, sorun olmaz dimi?

• Paten kaymanın kalorisi kosudan daha fazla değil ve koşuda kaslarına bir direnç uyguluyor ve aynı zamanda kas gelişimi de sağlıyorsun.Onun dışında yapmak isterseniz de kilo fazla olduğu için denge sıkıntı olabilir dikkat edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz199

Paten kaymanın kalorisi kosudan daha fazla değil ve koşuda kaslarına bir direnç uyguluyor ve aynı zamanda kas gelişimi de sağlıyorsun.Onun dışında yapmak isterseniz de kilo fazla olduğu için denge sıkıntı olabilir dikkat edin derim.

bi haber sitesinde en çok kalori yakılan sporların içinde yazıyordu yalnız paten
  • chris-21 kullanıcısına yanıt
    O yakanlar profesyoneller dir normal insan değil onlar sürekli hoplayıp zıplıyorlar.

• acaba paten kilolular için bi seçenek olamaz mı? kilolular malum koşamazlar çok
    ama patende değişik olur sanki?
    @muaz199
  • ben yeni duyuyorum paten sürerek kilo verildiğini
  • chris-21 kullanıcısına yanıt
    En iyisi koşmak,koşulamıyorsa hızlı yürümek.Hem kalori yaktırır hem de kalp ve damar sağlığı için çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.