Şimdi Ara

Paten sürme çabalarım (Yapamıyorum :) ) (edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir paten buldum biraz eski. Paten sürmek değil dengede bile kalamıyorum eğer öğrenirsem gelişmeleri buradan aktaracağım :) Video izledim umarım faydası olur. Denemek üzere çıkıyorum umarım başarmış bir şekilde gelirim :) :) :)

Edit :Arkadaşlar denedim ya olmuyor taktik verin 3-4 cm yi geçmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherBoyTR -- 25 Mayıs 2015; 22:13:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor hocam bir keresinde betona kafa atacak şekilde düşmüştüm. Düşeceğini hissettiğinde ellerini diz kapaklarına götür eğil v şeklinde ileri doğru hareket et yürüyormuş gibi düşünme ayrıca ayağa kalkarken dizlerini kullan. Ve nasıl düşeceksen düş kıç üstü düşmeye çalış aksi halde çok acılı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTKAK47 -- 25 Mayıs 2015; 21:25:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTKAK47

Zor hocam bir keresinde betona kafa atacak şekilde düşmüştüm. Düşeceğini hissettiğinde ellerini diz kapaklarına götür eğil v şeklinde ileri doğru hareket et yürüyormuş gibi düşünme ayrıca ayağa kalkarken dizlerini kullan. Ve nasıl düşeceksen düş kıç üstü düşmeye çalış aksi halde çok acılı oluyor.

Sağol videodada öğle dur diyordu hayırlısı birazdan denemeye çıkacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

quote:

Zor hocam bir keresinde betona kafa atacak şekilde düşmüştüm. Düşeceğini hissettiğinde ellerini diz kapaklarına götür eğil v şeklinde ileri doğru hareket et yürüyormuş gibi düşünme ayrıca ayağa kalkarken dizlerini kullan. Ve nasıl düşeceksen düş kıç üstü düşmeye çalış aksi halde çok acılı oluyor.

Ha unutmadan v şeklinde kaymaya çalış dedim diye de ayaklarını v şeklinde açıp iyice açılmasına neden olma ufak adımlarla v şeklinde kaymaya çalış bacaklar açılırsa düşersin söyleyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

quote:

Ha unutmadan v şeklinde kaymaya çalış dedim diye de ayaklarını v şeklinde açıp iyice açılmasına neden olma ufak adımlarla v şeklinde kaymaya çalış bacaklar açılırsa düşersin söyleyeyim.

Tamam gelişmeleri söylerim şimdi çıkıyorum.

• Aman dikkat et helvanı yemeyelim.

• Arkadaşlar denedim ya olmuyor taktik verin 3-4 cm yi geçmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherBoyTR -- 25 Mayıs 2015; 22:12:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SherBoyTR kullanıcısına yanıt
    Dostum paten kaymayı becerebiliyorum ve 4 yıldır her yaz kayarım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle patenim eski dedin eskiden kastın nedir? 25 tl lik kırtasiyede satılan şimşek paten ise onu kaymaya çalışma hem zevk alamazsın hem sana zarar verir. Bileğini keser vb. Ancak normal bir patense patenleri giy özellikle bilek kısmı sımsıkı olsun yoksa dengede duramazsın. Daha sonra düz ve boş bir alana çık zemin dümdüz olsun yoksa zorlanırsın. Kaymaya başla. Elleri öne al (tıpkı zombi gibi) dizlerini kır ve yavaşça sağ ayağını sonra diğer ayağını arkaya it ve ivme kazan. Durmak istersen patenin arkasındaki topuk freni denilen çıkıntıyı yere sürterek(patenin burun kısmını yukarı kaldırmak suretiyle) durabilirsin. Bu ilk konudur. Bunu yapabilirsen ve kafana takılan olursa pm atabilirsin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Dostum paten kaymayı becerebiliyorum ve 4 yıldır her yaz kayarım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle patenim eski dedin eskiden kastın nedir? 25 tl lik kırtasiyede satılan şimşek paten ise onu kaymaya çalışma hem zevk alamazsın hem sana zarar verir. Bileğini keser vb. Ancak normal bir patense patenleri giy özellikle bilek kısmı sımsıkı olsun yoksa dengede duramazsın. Daha sonra düz ve boş bir alana çık zemin dümdüz olsun yoksa zorlanırsın. Kaymaya başla. Elleri öne al (tıpkı zombi gibi) dizlerini kır ve yavaşça sağ ayağını sonra diğer ayağını arkaya it ve ivme kazan. Durmak istersen patenin arkasındaki topuk freni denilen çıkıntıyı yere sürterek(patenin burun kısmını yukarı kaldırmak suretiyle) durabilirsin. Bu ilk konudur. Bunu yapabilirsen ve kafana takılan olursa pm atabilirsin:)

Kardeş ben güzel sürüyorum ama,fren yapamıyorum yav

• Andorid A kullanıcısına yanıt
    Sağol balkona çıkıp denerim. Sorun olursa PM atarım.

• Bir çok fren tekniği vardır en güvenlisi, en ucuzu ve en kolayı topuk frenidir. Patenin arkasındaki çıkıntıyı (sağ ayakta olur genellikle) yere sürteceksin ve yavaşça duracaksın. Diğer fren teknikleri zor ve maliyetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Bir çok fren tekniği vardır en güvenlisi, en ucuzu ve en kolayı topuk frenidir. Patenin arkasındaki çıkıntıyı (sağ ayakta olur genellikle) yere sürteceksin ve yavaşça duracaksın. Diğer fren teknikleri zor ve maliyetli.

Yokuş aşağı inerken kullanamıyorum ama o topuk frenini,t freni yapmaya çalışıyorum ama sağa sola dönmeye başlıom :D
  • Of ilerliyemiyorum :(

• Denedim olmadı yarın yine taktiği olan varsa paylaşsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.