Şimdi Ara

Patch Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun gece indirdim oyunu sabahdan beri patch attirmaya calisiyorm 1470 patch diodu hata vere vere kapat ac yapa yapa zorda olsa 100kusur patch attirdim suan 1344 patch kaldi inecek manuel patch falan yokmu vallahi kafayi yedim sabahdan beri

• 1-2 yere baktım ama bulamadım manuel patch.Serverda bir sıkıntı olabilir çünkü 1-2 hafta önce Esclade pc ye format attıktan sonra sorunsuz atmıştı sanırım patch.Re-install yap ya da yarın bir daha dene.Bir kaç yerde araştırdım ama genelde re-install önermişler manuel patch bulamadım.
  • tamam gerek kalmadi private servere gecmeye karar verdim orda ogrenicez oyunu bakalim ^^
  • Daha öncede aynı sorunu yaşayanlar oldu. Ben daha öncede aynı şeyi öneriyorum. Private sunuculardan 2.2.3 Client indirin. Çünkü playrf.com da 2.1.6 client bulunuyor. 2.2.3 indirin. Sonra playrf nin launcher ve rf_online.bin dosyalarını oyun klasörü ana dizinine kopyalayın ve oyunu çalıştırın. Kısa bir patch yaptıktan sonra official sunucuya girebilirsiniz.
  • O değil de adamlar siteye oyunun müziklerini dinleme ve indirme için bölüm bile koymuşlar manual patch koymamışlarNeyse bu müzikler de gayet işime yaracak makine videolarının arkasına koymayı planlıyorum
  • Walla arkadasım o konuda ne desen haklısın bende isyan ediyorum bazen 8 mbps bağlantım war bende bile 2 saat sürüyo bazen. adam akıllı setup yapmaya üşeniyolar. Bu CCR yönetiminden modaratör ve gm lere kadar ciddi bozukluklar war. codemasteri mumla arıycaz gibi isyan etme durumuna kadar geldim yani. event yapıyolar kazananlar hem geç açıklanıyo hem de yalnış 5 kerekazanan listesi değişirmi ? Oyunda bi çok kişide hile war gm ler buna göz yumuyo resmen artık kimsede aldırmıyor, şikayet edende yok et et nereye kadar. 56 lvl görevinde bug war gm ye sölüyorum makinanı resetle diyo sanki ben akıl edemiyorum. Merak ettim bende mi sorun war diye araştırma yaparken youtube de 2 yıl önce bu görevin bugunu çekmiş bi kişi koymuş anlıycağın 2 yıldır bu bug war ve düzeltmek için bi çaba yok. Oyun içinde GM bulmak çölde su bulmaktan daha zor. 30 dolar bayılıp Favor box aldım c type 5-6 upgrader çıktı ben 5 yıldır oyunu oynuyorum hiç C type armor görmedim oyunda olmayan bi itemin upgraderi olurmu arkadaş, elimde patladı resmen şimdi soruyorum size Officalde durum buyken türkiyede ofis kurup oyun yapıp server açmanın mantığı ne ? Officalde şu an letorn serverin de ne bell nede cora war Cw zamanı 2 ırkı toplasan 60 kişiyi geçmez acc de de savaştan sonra en fazla 30 kişi filan online artık savaştan savaşa giriyo millet Officall bitti privatede oynamak daha mantıklı geliyo bana en azından zevkini alırsın benim ki işkence olmaya başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncelleme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LOL indirme sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.