Şimdi Ara

Patch Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Official Diablo Twitter Hesabı : "Önümüzdeki bir kaç gün içinde" şeklinde açıklama var.

Patch Geliyor!

• Haydi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gelecek bakalım:d
  • monka nerf gelmesinde
  • Resmi açıklama yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

monka nerf gelmesinde

allah korusn ref yuzunden zaten adam akıllı dolasamıyorz birde nerf gelirse iyice oyundan sogutur blizz
  • gelsin artık şu patch..... hayvan gibi craft malzemeleri biriktirdim... craft ile ilgili bişeyler çıksa bari....:/
  • craft fakirin ekmeği oldu :) bende stokladım bişeyler hazırolda bekliyorum..ama artık stoklamanın mantığı çok kalmadı..bi flawless amethyst 500 oldu tome of secrets lar 1000 oldu.. essence brimstone fiyatları da eskisi gibi ucuz değil..yine de craft için bi yenilik gelse çok iyi olur..al sat yapmak bıktırdı
  • ya bende çok brimstone essence var.... 20k brimstone 180k essence var.. 9k tome of secrt var.... biriktiriyorum bunları.... craft vuracak ama bu patchtemi gelir yoksa bir sonraki exp. ile mi gelir bilemem...:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

ya bende çok brimstone essence var.... 20k brimstone 180k essence var.. 9k tome of secrt var.... biriktiriyorum bunları.... craft vuracak ama bu patchtemi gelir yoksa bir sonraki exp. ile mi gelir bilemem...:(

brimstone lar şimdiden 36k seviyelerine çıktı..bence bunda vurmayacak ama son ana kadar hep yükselecek geçen seferki gibi.. sonra dibe vurucak :) patchten bi gün önce şöyle 100k civarlarındayken satmak lazım gibi..tabi şahsi görüşüm :)
  • ben bu brimstoneları 15k larda iken almıştım... patch 1,03ten önceydi sanırım...ozamanlardan demiştim bunlar diablo ekonomisinin dolarları diye...:D

bende dolara yatırım yaptıydım tüm paramı. 300m filan:P Lazım olunca satıp oradan karşılıyorum.:P
  • quote:

ben bu brimstoneları 15k larda iken almıştım... patch 1,03ten önceydi sanırım...ozamanlardan demiştim bunlar diablo ekonomisinin dolarları diye...:D

bende dolara yatırım yaptıydım tüm paramı. 300m filan:P Lazım olunca satıp oradan karşılıyorum.:P

o zmnki goldun değeri ve brimstone fiyatı düşünülünce zarardasın gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulSeeder

quote:

ben bu brimstoneları 15k larda iken almıştım... patch 1,03ten önceydi sanırım...ozamanlardan demiştim bunlar diablo ekonomisinin dolarları diye...:D

o zmnki goldun değeri ve brimstone fiyatı düşünülünce zarardasın gibi :(

doğru zarar ettiğim oldu ama bu brimstoneları stoklarken, 300-400m param vardı.. şimdi bozdursam hepsni bilyon ediyor sanırım. aslında gemlerle stoklamak daha doğru olurdu... flawless square ler o zamanlarda 300 400 civarıydı... şimdi 10klarda...
  • yamayla beraber yeni item de gelir dimi
  • craft malzemesi biriktiriyor herkes iyi tamama da yeni craftlar aynı tür malzemelerden değilde 1-2 yeni farklı malzemeden olursa elinizde patlayacak onlar :D yama bu sonuçta malzeme de gelir item de gelir skiller de değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 9 Ocak 2013; 14:46:13 >
  • Yeni itemler gelecekmi gerçekten ya? Bilgisi olan?
    700m gold bütçem var IK belt + chest + mempo için.
    İçimizde patlamasın o kadar gold harcadıktan sonra...
  • Yeni item bosuna beklemeyin. Su an tahminlerin uzerinde DPS rakamlarina ulasilmis durumda. Daha ustune gerek yok. Zaten bu cok kapsamli bir patch olmayacak. Daha cok PvP daha dogrusu duello sisteminin geldigi bir yama olacak. Konusulanlara gore buradan cikacak sonuclara gore bir sonraki patch te siniflara nerf gelecek. Crafting konusunda da spekulasyonlar yapiliyor olsa da zamaninda Bashiok bazi ipuclari verse de crafting icin kapsamli bir iyilestirme gelip gelmeyecegi mechul su an icin. Oyundaki dengeler zaten karisik isleri daha da karistirmak isteyeceklerini zannetmiyorum.

Duello sistemi icin PTR bile gelebilir. Kimse ne olacagindan emin degil... Aslinda en mantiklisi da o. Oyunun PvE dinamiklerinin PvP de nasil isleyecegi mechul. Bu denli yuksek CC, ChD, İAS, DMG degerlerine sahip olunmasi defalarca yazilip cizildigi gibi beklenmiyordu. Ancak alakasiz roll ler ile siniflar ucup gitti. Ornegin inna pantalon Monk ve DH siniflari icin dusunulmusken ne alakaysa roll lerde strenght denk gelince barbarian sinifi da hemen kullanmaya basladi. Bunun gibi cok ornek var....

Emin oldugum tek bir sey var, item fiyatlari ozellikle iyi gear icin ciddi anlamda pahali hale gelecek. Ozellikle US forumlarini takip edenler varsa bir ladder sistemi olmasa da, insanlar duello olayini merakla bekliyor ve hazirlik yapiyorlar. Duello gelince dayagi yiyen daha iyi ekipman almak isteyeceginden iyi ekipman fiyatlari ciddi oranda artar.

Hemen her sinifta kullanilan Mempo veya Witching Hour gibi ekipmanlarin fiyatlari her gun artiyor. Ancak kotu rollerin fiyatlari dusuyor. Buradaki tehlike sahip olmak icin degil belirli bir stratejiye yonelik alisveris yapmak. Sahip olmak icin alinacak bir WH kemere 50M vereceginize biraz bekleyip 80M ye daha stratejigini almak daha mantikli.

Ben son donemlerde asil karakterlerimi donatma karari aldim ve alisveris yaptim. Eger hakli cikarsam bayagi bir ekonomi yapmis olurum ama aksi olursa 100M yi bosa harcamis olurum. Bir nevi gambling diyelim biz buna....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 9 Ocak 2013; 16:03:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni crafting malzemeleri olsa keşke... keşke ben zarar etsem sıfırlansam... ama şu oyunda ilk gördüğümde crafting için aha lan süper demiştim... şimdi yüzüne bakan yok..... craftingi adam etseler... ben yine yaparım 100-200-300m. 1 bilemedin 2 ayıma bakar...

patch öncesi yatırım yapmalımıyım..... KOSKOCAMAN BİR HAYIR.... legendlar bufflanmadan önce tüm legend planları almıştım... hoooop elimde patladı.... arkada 1,06 dan önce immortal chest armor almıştı 80m.. patchten 1 hafta sonra 20m lara düştü....

1,05de delinin teki brimstoneslar çok işe yarayacak beğenmiyoruz şuanki durumunu dedi..... millet 100kdan aldı.... çaaat 1,06 çıktı 2. gün 20k..

o yüzden risk edecekseniz paranızı %10uyla risk edin...zarar etsenizde çok batmazsınız...

• quote:

yeni crafting malzemeleri olsa keşke... keşke ben zarar etsem sıfırlansam... ama şu oyunda ilk gördüğümde crafting için aha lan süper demiştim... şimdi yüzüne bakan yok..... craftingi adam etseler... ben yine yaparım 100-200-300m. 1 bilemedin 2 ayıma bakar...

patch öncesi yatırım yapmalımıyım..... KOSKOCAMAN BİR HAYIR.... legendlar bufflanmadan önce tüm legend planları almıştım... hoooop elimde patladı.... arkada 1,06 dan önce immortal chest armor almıştı 80m.. patchten 1 hafta sonra 20m lara düştü....

1,05de delinin teki brimstoneslar çok işe yarayacak beğenmiyoruz şuanki durumunu dedi..... millet 100kdan aldı.... çaaat 1,06 çıktı 2. gün 20k..

o yüzden risk edecekseniz paranızı %10uyla risk edin...zarar etsenizde çok batmazsınız...

Bu konularda yatirim yapmadan once ozellikle US forumlarina bir goz atmak lazim. Daha o zamandan Sage Gesture, Helm of Command gibi ekipmanin demode olacagi belliydi. Daha oyun cikar cikmaz siniflara ozel setler icin bir nerf gelmeli muhabbeti baslamisti. Bu konulara ilk donemler yatirim yapanlar koseyi dondu moda haline gelince olay elde patladi.

Olay aslinda oyunun mekanigini cozmekle alakali bir sey. Ornegin gectigimiz aylarda Mempo basliklar deli gibi paralara satiliyordu. Yuksek gear lere sahip olanlari gorenler deli gibi Mempo almaya basladilar. Ancak Mempo yu ozel kilan sey CC si olayi. İnsanlar bunun onemini anlayinca Mempo larin fiyatlar cakildi. Tabii ki ek life arti all res icin ozellikle Mempo alanlar vardir buna lafim yok. Ama sirf Mempo alacagina guzel bir Andariel Visage almak da mantikli. Dusuk fire dmg i olan hem İAS hemde CC li soketli bir migfer 4M seviyelerinde ornegin...

Yani olay trend lere uymaktan ziyade oynadiginiz sinifa hakim olmak ile alakali bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 9 Ocak 2013; 16:40:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi de patch subat'a kalabilecegine dair soylemleri var... Amma uzattilar dandik bir patch'i.

bu patch ile birlikte pek bir seyin gelecegini zannetmiyorum, benim gorusum, yeni item gelmez, craft itemlarda bir degisiklige gidilmez, sadece bazi buyuler degisir, duello gelir gibi geliyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 9 Ocak 2013; 9:46:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.