Şimdi Ara

Patch atmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar dün pf ezreal patchinin gelmesinin ardından bir hata aldım ve çözümünü sizlere sormuştum fakat hiç birşey işe yaramayınca LoL'ü silip tekrar yükledim . Bu işlemi yaparken her zaman bir yerde takılı kalıyor patchim

http://imageshack.us/photo/my-images/33/adszzak.png

Fotoğrafta gördüğünüz ekran dönüp dolaşıp tekrar geliyor . 3 Kere karakter dosyalarini atti (Ahriden Zileana kadar ) ve hep resimde görünen dosyayı atıyo

Bu sorunu nasıl çözebilirim

İnternet hızım adil kotadan dolayi 1mb ye düştü fakat bu işlemi dün gece 4 den beri yapiyorum . Yardimci olacaklara şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 1 Temmuz 2012; 0:46:22 >

• arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Laroxy

Arkdaşlar dün pf ezreal patchinin gelmesinin ardından bir hata aldım ve çözümünü sizlere sormuştum fakat hiç birşey işe yaramayınca LoL'ü silip tekrar yükledim . Bu işlemi yaparken her zaman bir yerde takılı kalıyor patchim

http://imageshack.us/photo/my-images/33/adszzak.png

Fotoğrafta gördüğünüz ekran dönüp dolaşıp tekrar geliyor . 3 Kere karakter dosyalarini atti (Ahriden Zileana kadar ) ve hep resimde görünen dosyayı atıyo

Bu sorunu nasıl çözebilirim

İnternet hızım adil kotadan dolayi 1mb ye düştü fakat bu işlemi dün gece 4 den beri yapiyorum . Yardimci olacaklara şimdiden teşekkürler :)

akk bitmiş, bende aynı hata ile uğraştım, inan 12 saat civarı pc başından kalkmadan aradım çözümü ama yapamadım, sanırım tek çare oyunu indirmek yada beklemek, ancak oyunu indirmeden yaptıgım zamanda her oyuna girişte patch yükledi, en sağlamı oyunu baştan indirmek gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc acilmiyor yardimm
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende saatler sonra yükledim patchi ama şimdide start verdikten sonra oyuna girmiyo..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.