Şimdi Ara

Patatez oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 15 Eylül 2012; 23:46:10 >

• Evet İngiltere 2. Lig'inden daha hiç yatmadım.Tahminlerim genellikle tutuyor.
    4 Kupon yaptım 2. Lig'ten hepside tuttu.Maçların çoğu var ve üst şeçeneklerinde bitiyor.
    Zirveye oynayan 2-3 Takımı takip edersen baya baya kazanırsın.
  • Cesaret edemiyoruz aslında birçok maç yapıp karşılıklı gol var ya da üst seçeneğini yapıp 100-200 misli basmak var ama yine de ya tutmazsa tereddüdü içimizde hep kalıyor
  • Maclara baktım simdide arada alt ve kg yok olan maclar var bunlarda bana denk gelir oynasam :)
  • bende severim ingiltere alt liglerini , özellikle ingiltere 1. ligi
  • 2 kupon yaptım, 4 maç - 4 maç olarak ayırdım ve sadece ingiltere ligine oynadım, ikiside tuttu..

Patatez oldu
  • Yine ingiltere ligleri var konu yukarıya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar maçlar başlamadan kuponlarınızı paylaşsanız
    mesela bugün için yaptığınız kuponlar
  • Arkadaşlar her telden kupon yaptım, aklına yatan varsa gitsin oynasın. :)

Patatez oldu

Patatez oldu
  • arkadaşım sana göre bu maçlardan hangilerinin gelme olasılığı yüksek?
  • 4-6 gol de çok çıkıyor İNG 2'den
  • Az ve öz haftasonu kuponlarım özellikle de bi kuponda aynı maç olmamasına dikkat ettim.
  • Dostum fazla zorlamışsın bence mbs 3 olanlarından seç misli miktarı arttır kuponları sadeleştir en az 4-5 maç yapmışsın bence riske girme, geçen hafta mbs 4 mecburen oynadık ama bu hafta mbs 3 ler var bence dediğimi yap, bende maçları eliyorum 20-20-20 basıcam 3 kupon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Dostum fazla zorlamışsın bence mbs 3 olanlarından seç misli miktarı arttır kuponları sadeleştir en az 4-5 maç yapmışsın bence riske girme, geçen hafta mbs 4 mecburen oynadık ama bu hafta mbs 3 ler var bence dediğimi yap, bende maçları eliyorum 20-20-20 basıcam 3 kupon.

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam yalnız ingiltere alt liglerde mbs3 olmuyor bu yuzden en az 4 maç oynamak zorundayım iddaa da biliyor bu liglerde bol gol oluyor o yuzden mbs4 tutuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

quote:

Dostum fazla zorlamışsın bence mbs 3 olanlarından seç misli miktarı arttır kuponları sadeleştir en az 4-5 maç yapmışsın bence riske girme, geçen hafta mbs 4 mecburen oynadık ama bu hafta mbs 3 ler var bence dediğimi yap, bende maçları eliyorum 20-20-20 basıcam 3 kupon.

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam yalnız ingiltere alt liglerde mbs3 olmuyor bu yuzden en az 4 maç oynamak zorundayım iddaa da biliyor bu liglerde bol gol oluyor o yuzden mbs4 tutuyor..

Aynen konuda benim geçenki kupon da var mbs 4 yapıyorlardı diye mecburen oynadık. Demin mbs 3 lük kuponları yatırdım 17.00 da maçlar başlıyor bakalım neler olacak.

• İlk kupona 5 lira attım 42 falan veriyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

quote:

Aynen konuda benim geçenki kupon da var mbs 4 yapıyorlardı diye mecburen oynadık. Demin mbs 3 lük kuponları yatırdım 17.00 da maçlar başlıyor bakalım neler olacak.

Ligler başladıktan sonra ben 4 maç yaptım hep aynı takımlara sürekli aynı kuponu yapıyorum..Genellikle kazanıyoruz umarım bunlardan biri tutar da günü kurtarmış oluruz..Aslında 4-5 kişi bir araya geleceksin hepsine sistemli olarak karşılıklı gol ya da üst oynayacaksın bak nasıl para kazanılıyor

• ing1 ing2 sakat hele ing1 hep alt bitiyo
    konfreans en iyisi hep üst oluyo orası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.