hocam ritime göre yaparsan olması lazım olmaz diye bişey yok ayrıca bu olay yüzünden soğuduysan oyundan pes daha ilerde zorlıcak oyun seni bissürü ava gidicen amele gibi...
oyun kim ne derse desin psp nin "en iyi" oyunlarından... oyunu çözmek gerekiyor sevmek için... çözünce de bu tarz daha iyi oyun yok diyorsunuz...
harikasın ilker amele gibi sözü çok iyi benm hala avlanıyorum ve senin hayvan gibi avlandığının farkındayım
İlker sen ordun da Barsala yımı tercih ediyosun, mogyoon larımı? Barsala yapıldığı taşlara göre zayıf kalıyor sanki
yaptımda yağmur bitti benimkiler volkandan öldü
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
yaptımda yağmur bitti benimkiler volkandan öldü
valla ben boss larda 20ledim hepsini =))
mucahir o çölü geçersen bir daha yağmur duasına gerek yok zaten
quote:
sıkıntıdan mı 20 liyorsun
birde bende 2 tane işine sağdık eleman var bunlar volkanların yağmur duası yapıyorum sonra yağmmur bitiyor hepimiz ölüyoruz
aslında sıkıntı değilde ..değişik birşeyler çıkıyor değişik adamlar alıyorum hoşuma giden o
Bu arada loco rocco yu oynamadım ben ..oynuyayım diyorum ama fransızcası var heryerde bana link atabilirmisiniz ? torrent da yok emuleye bakıyım bi
bende 2 tane işine sağdık eleman var bunlar volkanların orada yağmur duası yapıyorum sonra yağmmur bitiyor hepimiz ölüyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: illker84
quote:
Orjinalden alıntı: castorpollux
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Bu arada aklınızda bulunsun arkadaşlar eğer "Now Loading" ekranında takılıyorsa, geçmiyorsa Recovery Menu'den SonyNP9660 -No UMD- Driver'ını seçin öyle deneyin
Pardon nasıl olduysa gözümden kaçmış...
Arkadaşlar gene ben! Bu oyunu açamayı beceremeyen bir tek ben varım herhalde. Herkes iştahla anlatıyor heveslendim doğrusu... Recovery menüye geldim settinge girdim daha doğrusu bakmadığım yer kalmadı herhalde ama gene de SonyNP9660 -No UMD- Driver diye bir seçenek bulamadım. Oyun açılmıyor der dert etmem ama bir yolu varsa bilmek isterim ki aynı sorunla karşılaşıp oyunu açan arkadaşlar nerde hata yaptığımı söylerse sevinirim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Bu arada aklınızda bulunsun arkadaşlar eğer "Now Loading" ekranında takılıyorsa, geçmiyorsa Recovery Menu'den SonyNP9660 -No UMD- Driver'ını seçin öyle deneyin
Pardon nasıl olduysa gözümden kaçmış...
Arkadaşlar gene ben! Bu oyunu açamayı beceremeyen bir tek ben varım herhalde. Herkes iştahla anlatıyor heveslendim doğrusu... Recovery menüye geldim settinge girdim daha doğrusu bakmadığım yer kalmadı herhalde ama gene de SonyNP9660 -No UMD- Driver diye bir seçenek bulamadım. Oyun açılmıyor der dert etmem ama bir yolu varsa bilmek isterim ki aynı sorunla karşılaşıp oyunu açan arkadaşlar nerde hata yaptığımı söylerse sevinirim.
verison kaç ?
quote:
Orjinalden alıntı: DiLoN
verison kaç ?
3.40 m33
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DiLoN
verison kaç ?
3.40 m33
sanırım 3.40 da çalışmıyor ..3.71m33 istiyor oyun en az..
ben geldiiiimmmm
dilon hayvan gibi amele gibi... ikisi de doğru malesef bıkkınlık derecesinde avlandım valla ne yalan söyleyim... oyunu çok takılmadan geçmek için gerekli bu
greldor mogyoon ların hp si iyi ama felaket yavaşlar bunlar vurana kadar fitil oluyodum o yüzden ağırlıklı olarak barsala arada 1-2 tane mogyoon...
muhacir tekrar yağmur yağdır yani o bölümü geçmek için arka arkaya 2 tane yağmur duası yeterli oluyodu diye hatırlıyorum
castorpollux hiç kasma versiyon yenile
quote:
ben geldiiiimmmm
dilon hayvan gibi amele gibi... ikisi de doğru malesef bıkkınlık derecesinde avlandım valla ne yalan söyleyim... oyunu çok takılmadan geçmek için gerekli bu
greldor mogyoon ların hp si iyi ama felaket yavaşlar bunlar vurana kadar fitil oluyodum o yüzden ağırlıklı olarak barsala arada 1-2 tane mogyoon...
muhacir tekrar yağmur yağdır yani o bölümü geçmek için arka arkaya 2 tane yağmur duası yeterli oluyodu diye hatırlıyorum
castorpollux hiç kasma versiyon yenile
bende diyorum nerde kaldı sabahdan beri
Cevaplar için çoooook teşekkürler arkadaşlar, Versiyon geçişi için ben kasmayım riskli felan olduğunu duydum beceremem nemi lazım :D aldığım yere yaptırayım...
quote:
Cevaplar için çoooook teşekkürler arkadaşlar, Versiyon geçişi için ben kasmayım riskli felan olduğunu duydum beceremem nemi lazım :D aldığım yere yaptırayım...
korkma bişi olmas en fazla bi tane daha alırsın
dilon alemsin valla işimiz gücümüz var hayat devam ediyor
castorpollux 2005 ten beri versiyonu kendim atarım hiç brick psp m olmadı sitelerde söylenenleri eksiksiz yaptığına emin ol yeter
not: benim hiç brick psp m olmadı abi okula normal çalışan psp mle giderdim hep
şakacı şeyler siziiii :D yok sizler maşallah cin gibisiniz ben beceremem ısrar etmeyin :D bu arada yeni versiyonda ne yenilikler var acaba? müzik dinlerken sörf felan?
yok hocam 10 combo olmadan benimkiler ölüyor
quote:
yok hocam 10 combo olmadan benimkiler ölüyor
kas biras kas
sıktı bıraktım oyunu
ya arkadaslar bu oyunu psp ye attım "now loading" te kalıyo oyun acılmıyo neden olabılır