Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir oyun PSP'si olan herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufh

Yaw don(x) ritmini tutturamadım. x+xx+xx bi türlü beceremedim :P Neyse akşam ona çalışırım artık :)

fever dayken yapıcan onu da oyun ilerledikçe gereksiz zorlaşıyor 50 kere ava çıkmak gerekiyor sıkılmaya başladım gibi sonunu getirebilirsem iyi
  • Eywallah kardeş, walla dünde beceremeyince bıraktım. Aklıma hiç fever olayı gelmemişti. :)

Tabii ekrandaki yazıları okumazsam böyle olur. Orada yazıyormuş..Dün farkettim yaa. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufh -- 29 Şubat 2008; 8:48:44 >
  • quote:

Eywallah kardeş, walla dünde beceremeyince bıraktım. Aklıma hiç fever olayı gelmemişti. :)

Tabii ekrandaki yazıları okumazsam böyle olur. Orada yazıyormuş..Dün farkettim yaa. :)

don dondon dondon diyorum sana
  • slim kullanıyorun loading ekranında takılıyor çaresi nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

slim kullanıyorun loading ekranında takılıyor çaresi nedir acaba

konuyu oku hocam cevabı var ilk sayfada
  • Versiyon kaç istiyor? Bende 3,71 olacak çalışırmı bunda? 3.71 de çalışmıyo diyenler vardı onların sorunu çözüldümü acaba, yada bu oyunudamı god of war gibi versiyon yüzünden oynayamıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 29 Şubat 2008; 19:31:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Versiyon kaç istiyor? Bende 3,71 olacak çalışırmı bunda? 3.71 de çalışmıyo diyenler vardı onların sorunu çözüldümü acaba, yada bu oyunudamı god of war gibi versiyon yüzünden oynayamıcam.

bi önceki sayfada cevabı VAR !!!

triple_H ın dediği gibi demo 3.71 de tsk nın dediği gibi oyunun kendisi 3.80 ve yukarısında çalışıyor... aynı soruları ya da cevabı verilmiş soruları sormaktan bıkmadınız yetmedi cevabı var diye attığımız mesajları şikayet edip sildirmeye de başladınız helal olsun size...

ben 3.71 de oynuyorum oyunu isterseniz video çekip koyiiim

bide bişi sorcam ben bu hunting işini beceremiom kovalıom kaçıolar kovalıom kaçıolar. nasıl bi taktik lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Şubat 2008; 20:46:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

quote:

Versiyon kaç istiyor? Bende 3,71 olacak çalışırmı bunda? 3.71 de çalışmıyo diyenler vardı onların sorunu çözüldümü acaba, yada bu oyunudamı god of war gibi versiyon yüzünden oynayamıcam.

triple_H ın dediği gibi demo 3.71 de tsk nın dediği gibi oyunun kendisi 3.80 ve yukarısında çalışıyor... aynı soruları ya da cevabı verilmiş soruları sormaktan bıkmadınız yetmedi cevabı var diye attığımız mesajları şikayet edip sildirmeye de başladınız helal olsun size...

bide bişi sorcam ben bu hunting işini beceremiom kovalıom kaçıolar kovalıom kaçıolar. nasıl bi taktik lazım

yok gerek yok tam değiştiricektim mesajı 3.71 de oynanıyor sorun yok

hunting için yumipon ve yaripon ları kullan sadece... tateponlar veya diğer üniteler avları kaçırıyor hunting görevleri için sadece dediğim üniteleri seçip yani sadece yumipon ve yaripon seçip ava öyle çıkarsanız bir de ava gelmeden fever a alıp hayvana da fazla yaklaşmadan saldırmaya başlarsanız avınız iyi geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 29 Şubat 2008; 20:50:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok gerek yok tam değiştiricektim mesajı 3.71 de oynanıyor sorun yok

hunting için yumipon ve yaripon ları kullan sadece... tateponlar veya diğer üniteler avları kaçırıyor hunting görevleri için sadece dediğim üniteleri seçip yani sadece yumipon ve yaripon seçip ava öyle çıkarsanız bir de ava gelmeden fever a alıp hayvana da fazla yaklaşmadan saldırmaya başlarsanız avınız iyi geçer

saolasın deniim hemen

• quote:

saolasın deniim hemen

yalnız motitis leri yakalamk kolay değil püf nokta avlanacağınız zaman fever dayken hayvana çok yaklaşmadan saldırmaya başlamak... ama dediğim gibi motitisleri yakalamak yine de kolay değil uğraştırıyor saldırmadan önce aradaki mesafeyi iyi ayarlamak gerekiyor
  • bu oyun nası tür?kılıçlı falanmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nhttt

bu oyun nası tür?kılıçlı falanmı?

hocam bi önceki sayfada resimler var bir fikir verebilir çünkü bu oyunun türüne ne denir ??? karma bir oyun belli bir türü yok kılıç istiyosan var merak etme...
  • quote:

quote:

Eywallah kardeş, walla dünde beceremeyince bıraktım. Aklıma hiç fever olayı gelmemişti. :)

Eywallah kardeş, bayaa ilerledim... Hatta rüzgarı tersine bile çeviriyorum :P O bayaaa işe yaradı.

• quote:

quote:

quote:

Eywallah kardeş, bayaa ilerledim... Hatta rüzgarı tersine bile çeviriyorum :P O bayaaa işe yaradı.

eyvallah bir deprem büyüsü varki boss larda işe yaramıyor ama zigoton lar ayakta duramıyor çok işe yarayor

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah bir deprem büyüsü varki boss larda işe yaramıyor ama zigoton lar ayakta duramıyor çok işe yarayor

Deprem büyüsü mü daha onu alamadım. Neyse ilerleyen günlerde onu da alırım. :)
    Baya sardı bu oyun yaa. Sadece para için paso ilk bölümü oynuyorum o artık oynaya oynaya bıktırdı. her bölümde ~200 alabiliyorum. Bu da 1 adam için 5 kez ava çıkmak demek.
    Neyse gülü sewen dikenine katlanır di mi :

• quote:

Deprem büyüsü mü daha onu alamadım. Neyse ilerleyen günlerde onu da alırım. :)
    Baya sardı bu oyun yaa. Sadece para için paso ilk bölümü oynuyorum o artık oynaya oynaya bıktırdı. her bölümde ~200 alabiliyorum. Bu da 1 adam için 5 kez ava çıkmak demek.
    Neyse gülü sewen dikenine katlanır di mi :

boss yengeçlerden birinden alacaksın onu ilerde... oyunun en gıcık tarafı ka-ching sıkıntısı dediğin gibi bazen 6-7 kere ava çıkmak gerkiyor bi sonraki bölümü geçebilmek için...

• Riplenmemıs cso'ların boyutu ne kadar acaba, bılgısı olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Riplenmemıs cso'ların boyutu ne kadar acaba, bılgısı olan?

223 MB
  • Yav bu oyunda geri adım gibi birşey yok mu? 3-4 baltalı geliyor hemen ölmeye başlıyorum, daha bunlar böyle ise oyunun ilerisinde fıttırırım herhalde.Açıkçası bana Locoroco daha zevkli geldi.Neyse GoW imdadımıza yetişir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.